Kadın Futbolcu

Kadın Futbolcu

Son dakika kadın futbolcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın futbolcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın futbolcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Futbolcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın futbolcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 571 kadın futbolcu haberi bulunmuştur. Tüm kadın futbolcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı! İspanya La Liga'da oynanan Valencia-Real Madrid maçına Brezilyalı yıldıza yapılan ırkçı saldırı damgasını vurmuştu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı 2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli’nin Göztepe’ye attığı gol, FIFA Puskas Ödülü’ne (En İyi Gol Ödülü) aday gösterildi.
12.01.2023 Futbol
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde ‘4 Büyükler’ şampiyonluk için yarışacak
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde ‘4 Büyükler’ şampiyonluk için yarışacak Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2021-2022 sezonu fikstür çekimi Riva’da gerçekleştirildi. Türk futbolunun köklü kulüplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, tarihlerinde ilk kez Turkcell Kadın Ligi’nde şampiyonluk için mücadele ederken ezeli rekabet bu sefer kadın futbolunda yaşanacak.
9.12.2021 Süper Lig
Paris Saint-Germain dev skandalla sarsıldı! Şeytani planı dünyayı şok etti: Yıldız futbolcu...
Paris Saint-Germain dev skandalla sarsıldı! Şeytani planı dünyayı şok etti: Yıldız futbolcu... Futbol dünya dev skandalla çalkalanıyor. Fransız devi Paris Saint-Germain'de deprem etkisi yaratn olay polisi harekete geçirdi...
11.11.2021 Fransa
Türk kadın futboluna ABD'den destek
Türk kadın futboluna ABD'den destek Türkiye'de kadın futbolunu geliştirmek için 14 yaşındaki Ela Demiral ile 17 yaşındaki Olivia Rose Auffarth kolları sıvadı. "Geleceğe Gol" projesi ile desteğe ihtiyacı olan kadın futbolculara ulaşmayı hedefleyen Demiral ve Auffarth, küçük sayılacak yaşlarına rağmen büyük bir adım atarak kadın futbolunun gelişmesi için ellerinden geleni yapmaya karar verip harekete geçti.
12.05.2021 Futbol
İsviçreli kadın futbolcu gölde boğuldu!
İsviçreli kadın futbolcu gölde boğuldu! Como Gölü'nde kaybolan, İsviçreli Milli Takım formasını da giyen kadın futbolcu Florijana Ismaili'nin cesedi bulundu.
3.07.2019 Şampiy10
Melike Pekel: Mesut Özil'in Almanya'yı bırakması doğru
Melike Pekel: Mesut Özil'in Almanya'yı bırakması doğru Paris Saint Germain Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen milli oyuncu Melike Pekel, örnek aldığı futbolcunun Cristiano Ronaldo olduğunu ifade ederek, Arsenal’de forma giyen Mesut Özil’in Almanya milli takımını bırakma kararının doğru olduğunu söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Takıma girebilmek için cinsel ilişki şart'
'Takıma girebilmek için cinsel ilişki şart' Afganistan'da Taliban dönemi sonrasında kadın milli futbol takımının kurulması, ülkede kadınların sahip olduğu özgürlükleri temsil etmesi açısından küresel çapta önemli bir aşama olarak görülmüştü. Fakat bugünlerde, Afganistan'ın üst düzey spor yöneticilerinden biri, militanlar ve aşırı muhafazakarların itirazlarını göze alarak sahaya çıkan kadın futbolcuların cinsel istismara maruz kaldığını söyledi.
5.12.2018 Dünya
Ballon d'Or ödülü Luka Modric'in
Ballon d'Or ödülü Luka Modric'in Yılın futbolcusuna verilen Altın Top ödülünü, Real Madrid'in Hırvat orta saha oyuncusu Luka Modric kazandı.
3.12.2018 Futbol
Ballon d'Or 2018'in kazananı belli oldu!
Ballon d'Or 2018'in kazananı belli oldu! Ballon d'Or 2018 ödül töreni, önümüzdeki pazartesi günü Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek. Ödülü veren France Football dergisi, kazananların belli olduğunu açıkladı.
29.11.2018 Futbol
Yılın futbolcusu Luka Modric
Yılın futbolcusu Luka Modric FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nü, Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric kazandı.
24.09.2018 Futbol
FIFA, yılın oyuncusu adaylarını açıkladı
FIFA, yılın oyuncusu adaylarını açıkladı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 2018 yılının en iyi futbolcusu adaylarını açıkladı.
24.07.2018 UEFA Avrupa Ligi
Serenay Aktaş Alman modelle aşk yaşıyor!
Serenay Aktaş Alman modelle aşk yaşıyor! Türk erkeklerinin gözde isimlerinden Serenay Aktaş'ın Oğulcan Engin'le aşk yaşadığı konuşuluyordu. Aktaş'ın Alman model Rob Mark'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.
4.01.2018 Magazin
Kadın futbolcu hayatını kaybetti!
Kadın futbolcu hayatını kaybetti! Kocaeli’de düzenlenen liselerarası kadın futsal turnuvasında fenalaşan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen genç futbolcu Zeynep Eroğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
10.12.2017 Futbol
Hayali amputede ilk kadın futbolcu olmak!
Hayali amputede ilk kadın futbolcu olmak! Gaziantep’te doğuştan sağ bacağı olmayan Ayşegül Kuş, Ampute Süper Ligi’nde mücadele eden Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü’nün erkek takımında oynayarak, bu alanda başarılı olmak istiyor.
28.10.2017 Futbol
Futbolcuları taşıyan midibüs devrildi! Acı haber...
Futbolcuları taşıyan midibüs devrildi! Acı haber... Konya İdmanyurduspor ile oynayacakları maç için Malatya’ya gidecek olan Ağrı’dan yola çıkan Ağrı Birlikspor kafilesinin yer aldığı midibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yan devrildi.
19.03.2017 Futbol
Futbol takımı kaza yaptı! 1 ölü, 17 yaralı
Futbol takımı kaza yaptı! 1 ölü, 17 yaralı Ağrılı kadın futbol takımını taşıyan minibüs kaza yaptı: 14'ü futbolcu 18 kişi yaralandı
18.03.2017 Futbol
Futbol takımını taşıyan minibüs devrildi
Futbol takımını taşıyan minibüs devrildi Ağrı'da, Kadınlar 2. Futbol Ligi ekiplerinden Ağrı Birlikspor takımını taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 1'i ağır 18 kişi yaralandı.
18.03.2017 Yaşam
Messi'den Arda yorumu
Messi'den Arda yorumu Barcelona futbolcusu Arjantinli Lionel Messi, takım arkadaşı Arda Turan'ın takıma katılmasıyla daha da güçlendiklerini söyledi.
11.01.2016 Futbol
Wambach'tan hüzünlü veda
Wambach'tan hüzünlü veda ABD'li kadın futbolcu Abby Wambach, yeşil sahalardan emekliye ayrıldı
17.12.2015 Futbol
Tek aşkım spor!
Tek aşkım spor! Hırslı, duygusal, güzel ve güçlü! Geçtiğimiz yıl Survivor Ünlüler Gönüllüler ve bu yıl Survivor All Star yarışmasında daha yakından tanıma fırsatı bulduğumuz Serenay Aktaş, 2011 yılından beri oyunculuk sektöründe boy gösteriyor. Aynı zamanda küçüklüğünden beri içinde futbol aşkı yaşatıyor.
31.07.2015 Magazin
'Kadınlığımı ispat için soyundum'
'Kadınlığımı ispat için soyundum' 27 yaşındaki kadın futbolcu, cinsiyetini ispatlamak için soyunmak zorunda kaldı.
15.01.2015 Futbol
'Messi bizde olsa cüce derdik'
'Messi bizde olsa cüce derdik' Terim önce Türk futbolundaki sorunları sıraladı ardından çözüm önerilerini anlattı:
7.01.2015 Süper Lig
Ronaldo ve Ibra'yı üzen kadın
Ronaldo ve Ibra'yı üzen kadın Ronaldo ve Ibrahimoviç’i geçip Puskas ödülü finalisti olan Stephanie Roche sadece 800 euro'ya futbol oynuyor.
3.12.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Futbolcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın futbolcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.