Kadıköy Belediyesi

Kadıköy Belediyesi

Son dakika kadıköy belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadıköy belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadıköy belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadıköy Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadıköy belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 955 kadıköy belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm kadıköy belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday?
Gürsel Tekin istifa mı etti? Eski CHP milletvekili Gürsel Tekin Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak, neden istifa etti, nereden aday? CHP'nin Esenyurt belediye başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı" gibi ifadelerle partisini eleştirdi. Peki, Gürsel Tekin neden istifa etti? CHP’li milletvekili Gürsel Tekin nereden aday, Esenyurt Belediye Başkan adayı mı olacak? Gürsel Tekin kimdir, nereli, kaç yaşında?
13.02.2024 Gündem
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'ta cenazeden dönenleri taşıyan Kadıköy Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün, kar yağışı nedeniyle kaygan zeminde, şarampole devrildiği kazada, 14 kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
Bakan Kurum: Büyük Fikirtepe dönüşümünde 12 bin konut inşa ediyoruz
Bakan Kurum: Büyük Fikirtepe dönüşümünde 12 bin konut inşa ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum; iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle Kadıköy’de bir araya geldi. Bakan Kurum, “İstanbullular, Kadıköylüler, Fikirtepeliler için ‘Yarısı Bizden’ diyoruz. ‘Yarısı Bizden’ kampanyamıza tam 529 bin bağımsız bölüm başvuru yaptı. Kadıköy’ümüzün, İstanbul'umuzun yuvalarını güvenli hale getireceğiz" dedi.
5.05.2023 Ekonomi
Skuterlerin kaldırım işgalleri son buldu!
Skuterlerin kaldırım işgalleri son buldu! İstanbul genelinde skuterler için 1500 park alanı yapılacak ve skuterleri park alanına bırakanlar indirim kazanacak. Kadıköy’de yolları kapatan skuterler toplanıp park alanı yapılınca kaldırımlar temizlendi.
4.04.2023 Gündem
Kadıköy'ü ayağa kaldıran toplu kedi ölümü: Büyük bir katliam, soruşturma başlatıldı
Kadıköy'ü ayağa kaldıran toplu kedi ölümü: Büyük bir katliam, soruşturma başlatıldı Kadıköy'ü ayağa kaldıran olay. Mahalle sakinleri tarafından sokakta beslenen yaklaşık 34 kedi ölü bulundu. Kimi mahalle sakinlerinin ise evinde beslediği kediler kayboldu. Polis yaşanan olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken İlçe Tarım Müdürlüğü ise ölen kedilerden aldığı numuneleri laboratuvara gönderdi. İşte haberin detayları...
18.03.2023 Yaşam
Evim depreme dayanıklı mı? Uzmanlardan kritik 'karot' uyarısı
Evim depreme dayanıklı mı? Uzmanlardan kritik 'karot' uyarısı Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından yurt genlinde vatandaşlar yaşadıkları evin güvenli olup olmadığını araştırmaya başladı. Uzmanlar klasik karot yöntemiyle alınacak numunelerin binaya zarar verebileceği uyarısında bulunarak yeni teknoloji dahil tüm yöntemler kullanılarak ölçüm yapılması gerektiğinin altını çiziyor.
19.02.2023 Gündem
Deprem sonrası talep yüzde 90 arttı! İçinden gazete küpürü, tahta, köpük çıkıyor
Deprem sonrası talep yüzde 90 arttı! İçinden gazete küpürü, tahta, köpük çıkıyor Kadıköy Belediyesi'ne ait beton ve zemin laboratuvarında Kahramanmaraş Depremi sonrasında başvuru yoğunluğu yaşanıyor. İncelenen bazı beton numunelerinin iç yapısında gazete kupürü, strafor köpük, tahta gibi malzemeler dikkat çekti. Laboratuvar yetkilileri, yeni binalarda da inceleme başvurularının arttığını belirtti.
15.02.2023 Gündem
Deprem ihtiyaç listesi! Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim?
Deprem ihtiyaç listesi! Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim? Kahramanmaraş merkezli olan ve birçok kenti etkileyen deprem sonrası birçok kurum kriz masası oluşturdu ve deprem bölgesi için bir ihtiyaç listesi yayınladı. Peki, Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim?
6.02.2023 Gündem
Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet operasyonu…
Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet operasyonu… Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında üç belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. 'Şüpheli' sıfatıyla Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin de ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Peki, Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediyesi başkanı kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet olayı nedir?
3.02.2023 Gündem
Ataşehir Belediyesi'ne operasyon! 28 kişi gözaltına alındı
Ataşehir Belediyesi'ne operasyon! 28 kişi gözaltına alındı Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında üç belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. 'Şüpheli' sıfatıyla Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin de ifadesine başvurulacağı öğrenildi.
3.02.2023 Gündem
Kadıköy’de kaldırımları işgal eden skuterlar toplanmaya başladı
Kadıköy’de kaldırımları işgal eden skuterlar toplanmaya başladı Kadıköy'de belediye ekipleri yayaların haklarını korumak ve kanunundaki maddeyi uygulamak amacıyla kaldırım üzerinde bulunan skuterları toplayarak cezai işlem uyguladı. Bugün 17.00’a kadar sürecek olan denetimde şimdiye kadar 80 adet skuter belediye ekipleri tarafından toplanırken 60 adet scooter ise firma yetkilileri tarafından oldukları yerden kaldırıldı. Toplanan skuterlar kapsamında toplamda 49 bin 360 TL cezai işlem uygulandı.
17.01.2023 Yaşam
Kadıköy Belediyesi zabıta memurlarına rüşvet soruşturması: İtiraflar ortaya çıktı
Kadıköy Belediyesi zabıta memurlarına rüşvet soruşturması: İtiraflar ortaya çıktı İstanbul'da düzenlenen rüşvet operasyonunda Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memuru ve mühendislerinde olduğu 32 kişi tutuklanmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüphelilerin itirafları ortaya çıktı. İtirafçı İ.A.'nın ifadesinde, "Ses yalıtımı ile ilgili bir tadilat yapılacağını söyledim. Bunun karşılığında işletmeden 20 bin lira para istedi. Bu parayı vermezsek 'işyerini başına yıkacağım' dedi. Muhammed ise 20 bin lira değil de 15 bin lira vereceğini söyledi" dediği öğrenildi.
9.12.2022 Gündem
Kadıköy'de metrobüs kazası: 1 kişi yaralandı
Kadıköy'de metrobüs kazası: 1 kişi yaralandı Kadıköy'de Söğütlüçeşme'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği metrobüs, Kadıköy Belediyesi'nin bahçe duvarına çarptı. Kazada metrobüs şoförü ile kaldırımda yürüyen 1 kişi yaralandı.
17.11.2022 Yaşam
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz
Kadıköy Belediyesi Başkanının makam odasına haciz Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın makam odasındaki eşyalar, 39 yıl önce yapılan kamulaştırma nedeniyle haczedildi.
3.11.2022 Gündem
Zabıtalara rüşvet operasyonu! Detaylar ortaya çıktı: 4 bin 500 lira...
Zabıtalara rüşvet operasyonu! Detaylar ortaya çıktı: 4 bin 500 lira... Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de yapılan operasyonda, Şükrü Saraçoğlu Stadı çevresindeki seyyar satıcılardan rüşvet aldığı belirlenen 2 zabıta yakalanmıştı. Özellikle kalabalık olan maç günlerinde para aldığı belirlenen zabıtalara düzenlenen operasyona ilişkin görüntüler ortaya çıkarken seyyar satıcıların ifadelerine de ulaşıldı.
18.08.2022 Gündem
Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Hangi branşlarda eğitim verilecek?
Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Hangi branşlarda eğitim verilecek? Kadıköy Belediyesi duyurdu! 7-12 yaş arası çocuklar için yaz boyunca hizmet verdiği Yaz Spor Okulları’nın 2. dönem kayıtları başlıyor. Peki, Kadıköy Yaz Spor Okulu 2. dönem kayıtları ne zaman? Kadıköy Yaz Spor Okulu başvurusu nasıl yapılır? Hangi branşlarda eğitim verilecek? İşte detaylar…
24.07.2022 Eğitim
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu ile ilgili flaş gelişme!
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu ile ilgili flaş gelişme! Kadıköy Belediyesi çalışanlarının da aralarında bulunduğu 224 kişiye yönelik rüşvet operasyonunda 32 kişi tutuklandı.
21.05.2022 Yaşam
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! İstanbul'da yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memurları ile gıda mühendislerinin de bulunduğu 194 şüpheliden 160 kişi, adliyeye getirildi. Savcılık aralarında 43 memurun da bulunduğu 124 şüpheliyi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti.
20.05.2022 Gündem
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022?
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022? İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheliye Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar 160 şüpheli gözaltına alındığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından “Kadıköy Belediyesi hangi parti, Kadıköy Belediyesi başkanı kim, Şerdil Dara Odabaşı kimdir? Rüşvet operasyonu olayı nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.05.2022 Gündem
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu Maltepe Belediyesi'nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10'u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenlendi.
20.05.2022 Gündem
Rüşvet operasyonunda detaylar belli oldu: Fiyat tarifesi uyguluyorlardı
Rüşvet operasyonunda detaylar belli oldu: Fiyat tarifesi uyguluyorlardı Aralarında Kadıköy Belediyesi görevlilerinin de yer aldığı rüşvet operasyonuna ilişkin detaylar belli oldu. Gözaltına alınan bazı şüpheliler itirafçı oldu, rüşvet için tarife dahi belirlendiği ortaya çıktı.
19.05.2022 Yaşam
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş...
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş... İstanbul başta olmak üzere 5 ilde başlatılan rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şüphelilerin, 'tuzak denetim'lerle rüşvet sistemini oluşturduğu belirlenirken rüşvet parasına 'metre', rüşvet alacak kişiye ise 'sağlam arkadaş' olarak kodladığı ortaya çıktı.
17.05.2022 Gündem
DEAŞ'lı üç canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı! İçişleri duyurdu
DEAŞ'lı üç canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığı, eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı 'canlı bomba' Süleyman Elhamud ve beraberindeki 2 kişinin, Bursa'da polis ekiplerince yakalandığını açıkladı.
17.05.2022 Gündem
Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu
Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheliye Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi. 160 şüpheli gözaltına alındı.
17.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadıköy Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadıköy belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.