Kaçakçı

Kaçakçı

Son dakika kaçakçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçakçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçakçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçakçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçakçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 kaçakçı haberi bulunmuştur. Tüm kaçakçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanması sürüyor. Geçen celse savunma yapmayan Albashır ilk kez savunma yaparak, "Bombayı görünce polisi aradım ama Türkçe bilmiyordum. Bombayı Suriye'den getirdiğimizi söylemiştim ancak böyle bir şey olmadı" diye konuştu.
17.07.2023 Gündem
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
İstanbul’da büyük operasyon: Piyasa değeri 33 milyon olan kaçak tütün ele geçirildi
İstanbul’da büyük operasyon: Piyasa değeri 33 milyon olan kaçak tütün ele geçirildi İstanbul’da tütün kaçakçılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Baskın yapılan adreslerde ve 3 araçta yapılan aramalarda piyasa değeri 33 milyon 200 bin lira civarında olduğu belirtilen 2 ton 286 kilogram nargile tütünü ile 1 ton 165 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.
1.11.2022 Gündem
Sosyal medyadan yasadışı organ satışı operasyonu
Sosyal medyadan yasadışı organ satışı operasyonu Sosyal medya üzerinden tanıştıkları kişilerle İstanbul'da bir araya gelerek böbrek nakli yaptırmak isteyen yabancı uyruklular yapılan operasyonla gözaltına alındı.
19.03.2022 Yaşam
İstanbul’da silah kaçakçılığı operasyonu: 24 silah ele geçirildi
İstanbul’da silah kaçakçılığı operasyonu: 24 silah ele geçirildi İstanbul’da silah kaçakçılığına yönelik yürütülen operasyonda, biri MP-5 tipi otomatik, 5’i suikast silahı ve 18’İ tabanca olmak üzere 24 silah ele geçirildi. Olaya bağlantılı 1 zanlı yakalandı.
11.03.2022 Yaşam
Göçmen kaçakçısı sanal devriyede kaşlarının arasındaki yara izinden yakalandı
Göçmen kaçakçısı sanal devriyede kaşlarının arasındaki yara izinden yakalandı İzmir'de yurt dışı merkezli bir medya kuruluşuna röportaj veren göçmen kaçakçısı, polisin yürüttüğü 'sanal devriyede yüz tanıma' programı sayesinde 2 kaşının arasındaki yaranın eşleşmesiyle yakalandı.
27.01.2022 Gündem
Tarihi eser kaçakçılarına operasyon
Tarihi eser kaçakçılarına operasyon İstanbul'da tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alınırken, 762 adet tarihi eser ele geçirildi.
27.01.2022 Gündem
Squid Game dizisi Kuzey Kore'de kıyamet kopardı! Kaçakçı kurşuna dizilecek izleyen 7 öğrenci ise...
Squid Game dizisi Kuzey Kore'de kıyamet kopardı! Kaçakçı kurşuna dizilecek izleyen 7 öğrenci ise... Squid Game dizisi tüm dünyada izlenme rekorlarını kırarken Kuzey Kore'de izlenmesi kıyameti kopardı. Dizi ülkeye kaçak yollarla sokan öğrenci, sınıfta en yakın arkadaşlarıyla Squid Game'i izleyince olanlar oldu.
25.11.2021 Dünya
Doğu Akdeniz ve Ege'de sıcak gelişme! Türkiye resti çekti, bakan duyurdu...
Doğu Akdeniz ve Ege'de sıcak gelişme! Türkiye resti çekti, bakan duyurdu... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar yurt içinde, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 32 bin 901, bu yılın başından itibaren ise 2 bin 426 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı.
16.11.2021 Gündem
'Boyacıyız' dediler, kaçakçı çıktılar!
'Boyacıyız' dediler, kaçakçı çıktılar! 'Boyacıyız' dediler, kaçakçı çıktılar!
23.08.2021 Haber
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz'dan bu yana bakanlık olarak 135 bin 916 FETÖ operasyonunda 312 bin 121 gözaltı yaptık. Şehit verdiğimiz pırıl pırıl çocuklarımız hesabını bunlardan soruyoruz." dedi.
15.07.2021 Gündem
Hatay'da yakalanan teröristle ilgili korkunç gerçekler ortaya çıktı: Eşini boğazını keserek öldürmüş
Hatay'da yakalanan teröristle ilgili korkunç gerçekler ortaya çıktı: Eşini boğazını keserek öldürmüş Hatay'da yakalanan gri listedeki terör örgütü El Kaide üyesi Taner Küşioğlu'nun, 2010 yılında eşini boğazını keserek öldürdüğü gerekçesiyle girdiği cezaevinden firar edip örgüte katıldığı ortaya çıktı.
8.08.2020 Gündem
Sınırda teğmeni şehit eden kaçakçılar, 30 yıl sonra böyle yakalandı!
Sınırda teğmeni şehit eden kaçakçılar, 30 yıl sonra böyle yakalandı! Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin Karataş sınır bölgesinde güvenlik kuvvetleri ile kaçakçılar arasında 1990 yılında çıkan çatışmada Piyade Teğmen Zafer Toka'yı şehit eden 3 zanlı, 30 yıl sonra Suriye'de Türk güvenlik güçlerinin düzenlediği planlı operasyonla yakalandı.
4.07.2020 Gündem
MSB: Hakkari, Ağrı, Hatay ve Şanlıurfa'da 14 kaçakçı yakalandı
MSB: Hakkari, Ağrı, Hatay ve Şanlıurfa'da 14 kaçakçı yakalandı Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari, Ağrı, Hatay ve Şanlıurfa'da 14 kaçakçının gözaltına alındığını bildirdi.
20.05.2020 Gündem
KKTC'de 'corona virüs' siyasete sıçradı: Yardım krizi tansiyonu yükseltti
KKTC'de 'corona virüs' siyasete sıçradı: Yardım krizi tansiyonu yükseltti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın, corona virüs (Covid-19) nedeniyle Rum yönetiminden talep ettiği 2 bin adet ilaç ve koruyucu ekipmanlar adada tartışmayı alevlendirdi. KKTC Başbakanı Ersin Tatar, tıbbi malzemelerin Güney Kıbrıs'tan Kuzey Kıbrıs'a geçirilişinde, KKTC yetkili makamlarından izin alınmamasına sert tepki gösterdi. Tatar, Akıncı'ya, Anayasal sınırlar içerisinde kalması çağrısı yaptı ve "Biz kabile değiliz, devletiz" dedi.
17.04.2020 Dünya
‘Avrupa’nın yarısını ben gönderdim’ demişti! Çark etti
‘Avrupa’nın yarısını ben gönderdim’ demişti! Çark etti ‘Avrupa’daki göçmenlerin yarısını ben gönderdim’ diye röportaj veren ve Edirne’de tutuklanan Özcan Karlı ifadesinde ‘Kaçakçı değilim, insaniyet için birkaç kişi geçirdim. Ondan dolayı ceza aldım’ dedi. Karlı röportajdaki açıklamalarını ise ‘Gazetecilerin gazına geldim’ diyerek inkar etti.
3.03.2020 Yaşam
Kişi başı 500 dolara insan kaçakçılığı
Kişi başı 500 dolara insan kaçakçılığı Türkiye’nin sınır kapılarını açmasının ardından Avrupa’ya gitmek isteyen göçmenlerin akın ettiği Edirne dışındaki adreslerden biri de Çanakkale oldu. Ayvacık ilçesine gelen aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu göçmenler Yunanistan’a geçmek için olumsuz hava şartlarının sona ermesini bekliyor.
1.03.2020 Gündem
Sahte sınır kapısı kurarak göçmenleri dolandırdı
Sahte sınır kapısı kurarak göçmenleri dolandırdı Rusya'da bir adam Finlandiya sınırını yakınlarına sahte bir sınır kapısı kurarak göçmenleri dolandırdı. İnsan kaçakçısı yapılan operasyon sonrası yakalanarak tutuklandı.
5.12.2019 Dünya
Gezgin Fatih Koparan'a sopalı saldırı
Gezgin Fatih Koparan'a sopalı saldırı Marmaris'te kuyumcu dükkanı bulunan gezgin Fatih Koparan (37), iş yerine girerken kalabalık grubun sopalı saldırısına uğrayıp tekme tokat dövüldü. Saldırıyı Twitter'dan duyuran Koparan, 'Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı, linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık' dedi. Hastanedeki tedavisinin ardından Koparan, kendisini döven kişilerin daha önce hanutçuluk yaptıkları için şikayet ettiği yan dükkanında çanta satan esnaf olduğunu belirterek polise şikayetçi oldu.
15.09.2019 Gündem
PKK'nın mali kaynağına büyük darbe
PKK'nın mali kaynağına büyük darbe İstanbul polisi, terör örgütü PKK’nın mali kaynakları arasında gösterilen sigara kaçakçılığına yönelik 8 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Örgüt lideri Ahmet D. ile şebekenin sözde yönetici kademesinde yer alan 11 kaçakçının da aralarında olduğu 60 şüpheli yakalanırken, 160 bin kaçak sigara, bin 500 paket elektronik sigara kartuşu, 30 kilo nargile tütünü ile 1’i tır olmak üzere toplam 15 araca el konuldu.
12.07.2019 Gündem
DEAŞ'lı kadın teröristi PKK'lılar sınıra ulaştırmış
DEAŞ'lı kadın teröristi PKK'lılar sınıra ulaştırmış İçişleri Bakanlığı'nın "Terörden Arananlar Listesi"nde mavi kategoride yer alan ve 22 Ocak 2018'de Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra getirildiği Adıyaman'da mahkemece serbest bırakılıp Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tutuklanan DEAŞ'lı kadın terörist, kendilerini Türkiye sınırına örgütten habersiz para karşılığı kaçakçılık yapan PKK'lı teröristlerin getirdiğini anlattı.
18.05.2019 Gündem
İnterpol tarafından aranırken Bursa'da yakalanan kadınlardan şok ifade
İnterpol tarafından aranırken Bursa'da yakalanan kadınlardan şok ifade İnterpol tarafından kırmızı ile mavi bültenle aranan ve Bursa polisi tarafından yakalanan IŞİD mensubu Fransız vatandaşı 3 kadının ifadeleri ortaya çıktı. Suriye'de yaşadıklarını anlatan örgüt mensubu 3 kadın IŞİD'in Suriye'de eşleri ölen kadınları kontrol altında tutmak için 'Dullar Vakfı' kurduğunu itiraf etti.
5.01.2019 Gündem
İran'da 1 ton 725 kilogram uyuşturucu ele geçirildi
İran'da 1 ton 725 kilogram uyuşturucu ele geçirildi İran'ın güneydoğusunda uyuşturucu kaçakçılarına düzenlenen operasyonda, 1 ton 725 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
25.12.2018 Dünya
İran'da uyuşturucu operasyonu: 2 ölü
İran'da uyuşturucu operasyonu: 2 ölü Sistan ve Beluçistan eyaletinde düzenlenen operasyonda 2 kaçakçı öldürüldü, 4 ton uyuşturucu madde ele geçirildi.
15.12.2018 Dünya
Yurt dışına firar planı!
Yurt dışına firar planı! FETÖ'nün yurt dışına kaçacak mensupları için firar talimatnamesi hazırladığı ortaya çıktı. Talimatnamede, yasal ve yasadışı yollardan yurt dışına kaçacak örgüt mensuplarının dikkat etmeleri gereken hususlara işaret ediliyor.
13.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçakçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçakçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.