Kabin Amiri

Kabin Amiri

Son dakika kabin amiri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kabin amiri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kabin amiri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabin Amiri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabin amiri gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 kabin amiri haberi bulunmuştur. Tüm kabin amiri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nijeryalı yolcu uçakta doğum yaptı
Nijeryalı yolcu uçakta doğum yaptı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Manchester seferinde Nijeryalı yolcu uçakta doğum yaptı. Uçakta bulunan bir doktor ve kabin ekibinin yardımıyla gerçekleşen doğumda kız çocuğu dünyaya geldi.
5.09.2022 Yaşam
Milli sporcu Yiğithan Hantal’a dolandırıcılık suçlaması! 2.5 yıl hapis...
Milli sporcu Yiğithan Hantal’a dolandırıcılık suçlaması! 2.5 yıl hapis... Milli sporcu Yiğithan Hantal iddiaya göre, uluslararası bir havayolu şirketinde kabin amiri olan sevgilisine cep telefonu aldırıp taksitleri ödemeyince hakkında dava açılmıştı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Yiğithan Hantal, sevgilisinin kendisine gönüllü sponsorluk yaptığını, kendi rızası ile para verdiğini, ilişkileri bittikten sonra gönül rızası ile verdiği parayı geri istediğini belirterek iddiaları kabul etmedi. Savcılık, 'suç örgütlerinin isimlerini kullanarak tehditte bulunduğu gerekçesiyle' Beşparmak'a 2.5 yıl hapis istemiyle dava açtı.
9.01.2022 Yaşam
Hosteslerle ilgili gerçek ortaya çıktı! Resmen çılgınlık, bütün yolcular iner inmez...
Hosteslerle ilgili gerçek ortaya çıktı! Resmen çılgınlık, bütün yolcular iner inmez... Hosteslerin o paylaşımları sosyal medyayı salladı. Uçak yolculuklarında kabin görevlilerinin ciddiyetini bilmeyenimiz yoktur. Görevleri gereği işlerini titizlikle yapmaya çalışan hosteslerin pilotlar ve yolcular olmayınca neler yaptıkları ortaya çıktı.
20.11.2021 Güzeller
Hostes Ayten dehşet saçtı! Kumar, gasp her şey var
Hostes Ayten dehşet saçtı! Kumar, gasp her şey var Aynı hava yolu şirketinde çalışan kabin amiri Fazlı A. ve hostes Ayten A., bir süre önce Kıbrıs'a gitti. İkili, kumardan kazandıkları 20 bin lirayı bölüşemedi. Duruma sinirlenen hostes, arkadaşıyla birlikte kabin amirini darp etti. Silahlı yağma suçundan hapis talep edildi.
1.11.2021 Yaşam
THY'nin Şikago uçağında doğum
THY'nin Şikago uçağında doğum Türk Hava Yolları (THY)'nın İstanbul'dan ABD'nin Şikago şehrine gerçekleştirdiği TK185 sefer sayılı uçuşunda Faslı bir kadın yolcu doğum yaptı. Uçakta bulunan bir doktor ve kabin ekibinin yardımıyla gerçekleşen doğumda erkek çocuk dünyaya geldi. Uçuşun tam ortasında üzerinde yaşanan doğum sonrası, Almahdi adı verilen bebek ve annesinin sağlık durumunun iyi olması nedeniyle uçağın yoluna devam ettiği öğrenildi.
1.10.2021 Yaşam
Tahliye uçuşunda Havva bebek dünyaya geldi
Tahliye uçuşunda Havva bebek dünyaya geldi İngiltere'ye tahliye uçuşu gerçekleştiren THY uçağında 30 bin feet'te doğum gerçekleşti.
28.08.2021 Yaşam
Yüzde 50 fazla ödeniyor! Flaş fark ortaya çıktı
Yüzde 50 fazla ödeniyor! Flaş fark ortaya çıktı Kaptan, pilot, kabin amiri, hostes, bakıcı gibi pek çok çalışanı ilgilendiriyor. Yüzde 50 daha fazla ödeniyor. Ancak önemli bir fark ortaya çıktı. İş Kanunu kapsamında olmayan bazı meslek grupları bulunuyor. Bu işleri yapanların hakları Borçlar Kanunu'na göre düzenleniyor. İş Kanunu'na göre bazı farklılıklar bulunuyor. Örneğin İş Kanunu tabi çalışanların kıdemi arttıkça senelik izin hakkı da artıyor. Ancak Borçlar Kanunu'nda durum daha farklı. İşte detaylar...
Uçakta 3 kadın, 2 erkeğin tacizine uğradığını iddia etti, ortalık karıştı!
Uçakta 3 kadın, 2 erkeğin tacizine uğradığını iddia etti, ortalık karıştı! Antalya-İstanbul seferinin yapılacağı uçakta 3 kadın, 2 erkek yolcunun kendilerine sözlü tacizde bulunduğunu iddia edince, pilot polis ekiplerini çağırdı. Taciz şüphelisi 2 erkek yolcu iddiayı kabul etmeyip, kadınlardan kendilerine iftira attıklarını öne sürerek şikayetçi oldu. 5 kişi ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü. Olay nedeniyle uçak 1 saat rötar yaptı.
3.06.2021 Gündem
Uçaklarda yeni dönem! Gizlice kontrol edilecek
Uçaklarda yeni dönem! Gizlice kontrol edilecek Yolcu uçaklarında mevzuatlara uyulup uyulmadığını tespit etmek amacıyla kabin denetimi yapılacak. Haberli denetimin yanı sıra uçaklara yolcu gibi habersiz de binebilecek olan denetim elemanları, havada ve yerde güvenlik kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol edecek.
16.07.2020 Gündem
Maaşları 16 bin TL'ye kadar çıkıyor! İşte kabin memuru olma şartları...
Maaşları 16 bin TL'ye kadar çıkıyor! İşte kabin memuru olma şartları... Kabin memuru (host/hostes) maaşları, sektöre ilgi duyan birçok kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Kabin memuru alımı şartları ve maaşları, bu alanda kariyer yapmak isteyenler için önem taşıyor. Peki, son dönemde kabin memuru maaşları ne kadar? İşte, kabin memuru alımı şartları ve maaşları hakkında detaylı bilgiler...
5.02.2020 Personel Alımı
THY personeli bu kez yardım için  Tanzanya'ya uçtu
THY personeli bu kez yardım için Tanzanya'ya uçtu TÜRK Hava Yolları kabin memurları, kendi aralarında kurdukları "İyiliğe Uçanlar Platformu" ile bu kez 'iyilik' götürmek üzere Tanzanya'ya uçtu. THY ekibi, buradaki yetim çocuklara kıyafet, ayakkabı, defter, kalem, oyuncak, gıda maddesi gibi temel ihtiyaç malzemesi dağıttı. Yüzlerce çocuğun yüzünü güldüren, minik kalplere dokunan THY'nin melekleri, sağladıkları katkının yanı sıra onlarla oyunlar oynayarak mutluluklarına ortak oldu.
16.11.2019 Yaşam
THY kabin ekipleri yeni üniformalarıyla göz kamaştırdı
THY kabin ekipleri yeni üniformalarıyla göz kamaştırdı Türk Hava Yolları (THY) kabin ekipleri, 85. yıl kapsamında İtalyan modacı Ettore Bilotta'nın tasarladığı yeni üniformaları bugünden itibaren giymeye başladı. İlk olarak uzun hatlarda görev yapan kabin ekipleri tarafından giyilen üniformalar, bayrak kırmızısı ve antrasit gri renkleriyle dikkat çekiyor.
6.08.2019 Gündem
Hostesin anonsu önce şaşırttı, sonra güldürdü!
Hostesin anonsu önce şaşırttı, sonra güldürdü! Antalya-Diyarbakır seferini yapan SunExspres uçağının kabin amirinin anonsu, önce yolcuları şaşırttı sonra güldürdü.
26.05.2019 Gündem
THY pilotunu şaşırtan görüntü!
THY pilotunu şaşırtan görüntü! İstanbul- Köln seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) ait uçağın pilotu Atilla Şentürk seyir sırasında gördüğü cismi cep telefonu ile kayıt ederken "Ben bu kadar hızlı uçan bir şey görmedim" dedi.
12.05.2019 Gündem
’Tarihi uçuş’un mürettebatını unutmadı
’Tarihi uçuş’un mürettebatını unutmadı İran-Irak savaşı sırasında Tahran’da mahsur kalan 215 Japon’u başarılı bir operasyonla Türkiye’ye getiren THY uçağının mürettebatı, üzerinden 33 yıl geçmesine rağmen Japonlar’dan büyük saygı görüyor.
7.12.2018 Dünya
Turabi'nin uçakta başına gelmeyen kalmadı!
Turabi'nin uçakta başına gelmeyen kalmadı! Bindiği uçakta bulunan bir yolcunun olay çıkardığını belirten Turabi Çamkıran, yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.
20.03.2017 Magazin
Kahraman kabin memuru 1,5 aylık bebeğin hayatını kurtardı
Kahraman kabin memuru 1,5 aylık bebeğin hayatını kurtardı Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı.
26.12.2016 Yaşam
THY'nin kadın pilotu hayat kurtardı!
THY'nin kadın pilotu hayat kurtardı! THY'nin Hamburg-İstanbul seferini yapan uçakta bir yolcu kalp krizi geçirdi. Zamanla yarışan kadın pilot, uçağı acil indirip hastanın yaşamasını sağladı.
6.11.2016 Yaşam
Kabin amiri düştü uçak geri döndü
Kabin amiri düştü uçak geri döndü İstanbul Sabiha Gökçen-Amsterdam seferini yapan uçakta kabin amiri düşüp yaralanınca uçağın pilotu geri dönmeye karar verdi
18.03.2016 Yaşam
Erkek sinek uçmadı!
Erkek sinek uçmadı! PEGASUS Hava Yolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü özel bir uçuşla kutladı. Pegasus, havacılıkta kadının yerine dikkat çekmek için 8 Mart tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen’den kadın Amazon savaşçılarının tarihi yurdu Samsun’a düzenlenen uçuşunu, kokpit ve kabinde tamamı kadınlardan oluşan bir ekiple gerçekleştirdi.
9.03.2016 Ekonomi
Alanda ölen ABD’li ‘şizofrendi’ iddiası
Alanda ölen ABD’li ‘şizofrendi’ iddiası Atatürk Havalimanı’nda 4 Nisan 2013’te ABD’li Tracey Lynn Brown’ı (48) yatırıp sırtına basarak ölümüne neden oldukları gerekçesiyle yargılanan 12 polisin davasında Brown’ın bindiği uçaktaki kabin amiri dinlendi.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye getirildiler
Türkiye'ye getirildiler Mali'nin başkenti Bamako'daki bir otelde silahlı bir grup tarafından rehin alındıktan sonra kurtulan 7 Türk Hava Yolları (THY) personelinden 6'sı yurda getirildi.
29.09.2021 Gündem
Serbest kalan THY hostesi konuştu!
Serbest kalan THY hostesi konuştu! Mali’deki otel baskınında rehin alınanlar arasında bulunan 5 THY görevlisinin kurtarıldığı açıklandı...
29.09.2021 Gündem
THY kabin amiri, karada canavarın kurbanı oldu!
THY kabin amiri, karada canavarın kurbanı oldu! THY’de kabin amiri 30 yaşındaki Fatma Hülya Dobur’a kaldırımda yürürken kontrolden çıkan bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.
5.07.2015 Yaşam
THY'yi sarsan ölüm!
THY'yi sarsan ölüm! Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin amiri olarak görev yapan Fatma Hülya Dobur (30) dün öğle saatlerinde kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
5.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kabin Amiri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabin amiri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.