Juninho

Juninho

Son dakika Juninho haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Juninho ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Juninho haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Juninho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan juninho gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 juninho haberi bulunmuştur. Tüm juninho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!
28.04.2023 İddaa
Fransız devi İstanbul'a geliyor! Juninho'nun listesinde bir G.Saraylı bir de Beşiktaşlı yıldız var
Fransız devi İstanbul'a geliyor! Juninho'nun listesinde bir G.Saraylı bir de Beşiktaşlı yıldız var Lig 1 devi O.Lyon'un Galatasaray'ın genç yıldızına talip olduğu, Beşiktaş'ın ise yetenekli oyuncusunu transfer listesine dahil ettiği ortaya çıktı. İşte Fransa basınında yer alan o sıcak haber...
25.02.2022 Beşiktaş
Miralem Pjanić kimdir? İşte Miralem Pjanić’in futbol kariyeri!
Miralem Pjanić kimdir? İşte Miralem Pjanić’in futbol kariyeri! Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Miralem Pjanic, futbolseverlerin merak ettiği isimlerin başında geliyor. Bosna Milli Takım tarihinin en iyi futbolcularından biri olarak adlandırılan Miralem Pjanić, topla muazzam işler yaptığı için The Pjanist lababıyla biliniyor. Peki, Miralem Pjanić kimdir? Miralem Pjanić kaç yaşında ve nereli? Miralem Pjanić’in futbol kariyeri ve hayatı!
7.02.2022 Gündem
Miralem Pjanic kimdir? Beşiktaş’ın transfer ettiği Miralem Pjanic maaşı, mevki ve golleri…
Miralem Pjanic kimdir? Beşiktaş’ın transfer ettiği Miralem Pjanic maaşı, mevki ve golleri… Beşiktaş Alex Teixeira, Michy Batshuayi gibi yıldızlardan sonra Bosna Hersekli Miralem Pjanic'i kadrosuna kattı. kariyerinde Roma, Juventus ve Barcelona gibi dev takımlarda oynayan Pjanic hakkındaki aramalar Beşiktaş’a transfer edilmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Miralem Pjanic kimdir ve kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? Miralem Pjanic maaşı, mevki ve golleri…
3.09.2021 Gündem
Luiz Gustavo'ya Fransız devinden kanca!
Luiz Gustavo'ya Fransız devinden kanca! Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Olimpik Marsilya'dan 6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo hakkında Fransız medyasından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi.
23.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçeli oyuncuya sürpriz teklif!
Fenerbahçeli oyuncuya sürpriz teklif! Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Luiz Gustavo'ya Lyon talip oldu. Fransız ekibinin Brezilyalı sportif direktörü Juninho’nun vatandaşını çok istediği belirtildi.
13.04.2020 Fenerbahçe
Marcelo ayrılığı resmen açıklandı
Marcelo ayrılığı resmen açıklandı Lyon sportif direktörü Juninho, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Brezilyalı stoper Marcelo'nun takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.
17.12.2019 Beşiktaş
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor 22 yıl boyunca çalıştırdığı Arsenal'dan geçtiğimiz yaz ayrılan dünyaca ünlü menajer Arsene Wenger ile ilgili ülkesi Fransa'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. 69 yaşındaki teknik adamın Ligue 1 ekiplerinden biriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi...
28.04.2019 Fransa
Premier Lig'de ayın teknik direktörü Javier Garcia
Premier Lig'de ayın teknik direktörü Javier Garcia İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'u çalıştıran Javier Gracia, ağustos ayının teknik direktörü seçildi.
7.09.2018 İngiltere
Açıkladılar! Fenerbahçe görüşmelere başladı...
Açıkladılar! Fenerbahçe görüşmelere başladı... Fransız basınının önde gelen gazetelerinden L'Equipe'in haberine göre, Fenerbahçe yönetimi Grenier için Guingamp ile görüşmelere başladı.
26.06.2018 Fenerbahçe
Medipol Başakşehir'in rakipleri galip
Medipol Başakşehir'in rakipleri galip Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki rakiplerinden Almanya ekibi Hoffenheim ve Bulgaristan temsilcisi Ludogorets Razgrad haftayı kazanarak kapattı.
9.09.2017 Almanya
Efsaneler arasında bir Türk
Efsaneler arasında bir Türk Maradona, Juninho, Pirlo ve Hakan... Marca, tarihin en iyi frikikçileri arasında 21 yaşındaki milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'na da yer verdi.
17.12.2015 Futbol
Hakan Çalhanoğlu sırrını açıkladı
Hakan Çalhanoğlu sırrını açıkladı Bayer Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu, frikiklerin sırrını verdi.
2.11.2015 Futbol
Olaylı maç Karşıyaka'nın
Olaylı maç Karşıyaka'nın PTT 1. Lig'de iki İzmir ekibinin mücadelesinde Karşıyaka, Bucaspor'u 2-0 mağlup etti.
10.04.2015 TFF 1.Lig
11 gollü süper maç!
11 gollü süper maç! PTT 1. Lig 26. hafta maçında Karşıyaka ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi.
4.04.2015 Futbol
İzmir'de Kaf-Kaf sevinci!
İzmir'de Kaf-Kaf sevinci! PTT 1. Lig'in 24. haftasında Karşıyaka, evine Manisaspor ile karşılaştı.
16.03.2015 TFF 1.Lig
Gaziantep çıkışını sürdürdü
Gaziantep çıkışını sürdürdü PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Karşıyaka'yı 2-0 mağlup etti.
8.03.2015 TFF 1.Lig
Frikik Tanrısı Çalhanoğlu
Frikik Tanrısı Çalhanoğlu Leverkusenli Çalhanoğlu, Almanya ve Şampiyonlar Ligi’nde 7 gol, 7 asistlik müthiş performans yakaladı.
4.12.2014 Futbol
İzmir Derbisini Altay kazandı!
İzmir Derbisini Altay kazandı! Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Karşıyaka ile Altay karşı karşıya geldi.
24.09.2014 TFF 1.Lig
248 futbolcu geldi 246 futbolcu gitti!
248 futbolcu geldi 246 futbolcu gitti! PTT 1. Lig'deki 18 takım, birinci transfer döneminde 248 sporcuyu renklerine bağladı, 246 oyuncuyla ise yollarını ayırdı.
2.09.2014 TFF 1.Lig
PTT 1. Lig'in yarısı değişti
PTT 1. Lig'in yarısı değişti PTT 1. Lig'de 2014-2015 futbol sezonunda ilk hafta heyecanı geride kalırken, birinci haftada forma giyen 252 oyuncudan 128'i yeni takımlarında ilk kez mücadele etti.
1.09.2014 TFF 1.Lig
'En az 20 gol atarım'
'En az 20 gol atarım' Karşıyaka'ya transfer olan Kahe'den iddialı açıklamalar
15.07.2014 TFF 1.Lig
Juninho'ya şartlı sözleşme!
Juninho'ya şartlı sözleşme! Karşıyaka'ya imzayı atacak fakat...
5.07.2014 TFF 1.Lig
Karşıyaka'nın yeni golcüsü!
Karşıyaka'nın yeni golcüsü! PTT 1. Lig'in golcüsü İzmir'e gidiyor
4.07.2014 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Juninho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki juninho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.