Jorge Mendes

Jorge Mendes

Son dakika Jorge Mendes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jorge Mendes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jorge Mendes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jorge Mendes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jorge mendes gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 jorge mendes haberi bulunmuştur. Tüm jorge mendes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan büyük bomba! Cenk Ergün 20 yaşındaki sağ bekin menajeri Jorge Mendes'i İstanbul'a davet etti
Galatasaray'dan büyük bomba! Cenk Ergün 20 yaşındaki sağ bekin menajeri Jorge Mendes'i İstanbul'a davet etti Arsenal, Brighton ve Crystal Palace takımlarıyla masaya oturan ve Sacha Boey için en yüksek teklifi beklemeye koyulan Galatasaray yeni sağ bek arayışına çıktı. Cenk Ergün'ün 2 yıl önce Miguel Crespo'nun oynadığı takım olan Estoril'den 20 yaşındaki süper yeteneği keşfettiği öğrenilirken, oyuncunun menajeri Jorge Mendes'in İstanbul'a davet edildiği bildirildi.
6.06.2023 Galatasaray
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu
Dün ManU yolları ayırınca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ayağa kalkmıştı! Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu Dün Manchester United'ın yollarını ayırdığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yeni Premier Lig'de kalacağı ve tecrübeli forvetin Chelsea'yle anlaşacağı öğrenildi.
23.11.2022 İngiltere
Dün gece 'Asrın bombası' diye duyurmuşlardı! İki yönetici ve bir menajer canlı yayında resmen açıkladı
Dün gece 'Asrın bombası' diye duyurmuşlardı! İki yönetici ve bir menajer canlı yayında resmen açıkladı Maxi Gomez ve Sörloth gibi kaliteli golcüleri kadrosuna katamayan Fenerbahçe'de forvet arayışları tam gaz devam ederken, dün gece sosyal medyayı ayağa kaldıran 'Ronaldo' iddiaları sadece Sarı Lacivertli taraftarları değil tüm futbolseverleri oldukça heyecanlandırdı. Süper Starın menajeri Jorge Mendes'in Türkiye'deki temsilcisi olan Ahmet Bulut konuyla ilgili açıklama yaparken, yönetimden iki ismin de iddialara açıklık getirmesi bir hayli dikkat çekti.
2.09.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'da Mertens depremi! Hem 10 numaralı formayı verdiler hem de dünya yıldızını istediler
Galatasaray'da Mertens depremi! Hem 10 numaralı formayı verdiler hem de dünya yıldızını istediler Daha önce Evander, Harit, Oscar, İsco gibi yıldız futbolcularla masaya oturan, fakat 10 numara transferinde henüz somut bir adım atmayan Galatasaray'ın dünyaca ünlü orta sahaya talip olması en çok Mertens'i etkiledi. Galatasaray'da '10' numaralı formanın sahibi olan Belçikalı yıldız Okan Buruk'un kadrosunda görmek istediği Kolombiyalı futbolcunun transferini beklerken, Sarı Kırmızılı yönetimin ünlü menajer Jorge Mendes'le görüşmelere başladığı bildirildi.
13.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun...
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun... İspanyol basınında yer alan haberlere göre Galatasaray James Rodriguez'le 7.Kolombiyalı futbolcu transferini yapmak üzere.
26.02.2022 Galatasaray
Falcao tam 9 La Liga kulübüne teklif edilmiş
Falcao tam 9 La Liga kulübüne teklif edilmiş Rayo Vallecano'nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun tam 9 İspanya kulübüne teklif edildiği ortaya çıktı.
5.10.2021 İspanya
Celta Vigo'dan Radamel Falcao atağı!
Celta Vigo'dan Radamel Falcao atağı! La Liga ekiplerinden Celta Vigo, Radamel Falcao için Galatasaray'a 2,5 milyon euro'luk teklif yapacak.
7.05.2021 Galatasaray
Ronaldo menajerine talimat verdi! 'Juventus'tan ayrılıyorum'
Ronaldo menajerine talimat verdi! 'Juventus'tan ayrılıyorum' Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Juventus'tan ayrılma kararı aldı.
30.04.2021 Futbol
Galatasaray'dan flaş Falcao kararı
Galatasaray'dan flaş Falcao kararı Şu anda tedavisi için İspanya'da olan Radamel Falcao için Galatasaray teklif bekliyor.
31.01.2021 Galatasaray
Cristiano Ronaldo Juventus'tan ayrılabilir! Yeni takımı...
Cristiano Ronaldo Juventus'tan ayrılabilir! Yeni takımı... Fransız basını, Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in Portekizli yıldız için Paris Saint-Germain ile görüşeceğini iddia etti.
9.08.2020 Futbol
Mendes operasyonu Radamel Falcao'ya sıçradı! Banka hesapları...
Mendes operasyonu Radamel Falcao'ya sıçradı! Banka hesapları... Futbol menajeri Mendes çeşitli ülkelerden kulüplerin ve oyuncualrın paralarını aklayıp vergi kaçırmakla suçlanıyor. Falcao, Rodriguez, Martinez, Casillas, Danilo Pereira gibi isimlerin de banka hesapları inceleniyor.
6.03.2020 Galatasaray
Galatasaraylı Falcao'ya transfer teklifi
Galatasaraylı Falcao'ya transfer teklifi Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Falcao'nun menajeri Jorge Mendes tarafından Ocak ayında Atletico Madrid'e önerildiği İspanyol basınından Cadenaser tarafından iddia edildi.
17.02.2020 Galatasaray
Trabzonspor, Ivanildo Fernandes ayrılığını KAP'a bildirdi
Trabzonspor, Ivanildo Fernandes ayrılığını KAP'a bildirdi Trabzonspor, Ivanildo Fernandes'in sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi.
18.01.2020 Trabzonspor
Napoli'de Gattuso sesleri! Eljif Elmas...
Napoli'de Gattuso sesleri! Eljif Elmas... İtalya Serie A'da 7 maçtır galibiyete hasret kalan Napoli'de teknik direktör Carlo Ancelotti ile yolların ayrılacağı ve yerine Gennaro Gattuso'nun getirileceğini iddia edildi.
9.12.2019 İtalya
Falcao yarın geliyor!
Falcao yarın geliyor! Galatasaray Yönetimi, bu transferde artık sona geldi! Sarı-kırmızılı heyet Fransa’dan Falcao ile birlikte yarın özel uçakla İstanbul’a gelecek.
31.08.2019 Futbol
Falcao adım adım Galatasaray'a! İşte alacağı ücret...
Falcao adım adım Galatasaray'a! İşte alacağı ücret... İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak dün Monaco’da yemekte bir araya geldiği Kolombiyalı golcüyle 2+1 senelik anlaşma için el sıkıştı. Ancak yıldız futbolcunun kulübü Monaco ile pazarlıkların sürdüğü aradaki 5 milyon euroluk farkın düşürülmeye çalışıldığı vurgulandı.
11.08.2019 Galatasaray
Falcao adım adım Galatasaray'a!
Falcao adım adım Galatasaray'a! Galatasaray’ın haftalardır transfer gündeminde ilk sırada yer alan Radamel Falcao’da mutlu sona az kaldı.
9.08.2019 Galatasaray
Radamel Falcao transferi: Çık aradan Monaco!
Radamel Falcao transferi: Çık aradan Monaco! Falcao, Galatasaray taraftarıyla ilgili sosyal medya paylaşımlarını beğeniyor. Kolombiyalı golcünün eşi, İstanbul’un ünlü iç mimarlarından birini takibe aldı. Sponsor tamam, bütçe hazır... Monaco’nun patronu Petrov, olumsuz açıklamalar yapsa da tek derdi yıldız futbolcunun yerini dolduramamak. Mariano Diaz ve Andre Silva’dan birini alabilirlerse, transferin yolu açılacak.
4.08.2019 Galatasaray
Monaco Başkanı'ndan G.Saray'ı yıkan açıklama! Falcao...
Monaco Başkanı'ndan G.Saray'ı yıkan açıklama! Falcao... Galatasaray’a Radamel Falcao için üzücü haber geldi. Monaco Başkanı Oleg Petrov, “Eğer büyük bir teklif gelmezse, takımda kalır. Bizim kaptanımız ve en iyi oyuncularımızdan bir tanesi” dedi.
2.08.2019 Galatasaray
Radamel Falcao'da özel madde!
Radamel Falcao'da özel madde! Galatasaray'da Radamel Falcao transferinde sona gelinirken, Fransız basını da sözleşmenin detaylarını duyurmaya başladı.
31.07.2019 Galatasaray
Falcao'dan G.Saray'a transfer şartı!
Falcao'dan G.Saray'a transfer şartı! Galatasaray Falcao konusunda tüm şartları zorlarken oyuncunun menajeri Jorge Mendes'den de iki önemli talep geldi.
30.07.2019 Galatasaray
Ahmet Bulut'tan Radamel Falcao açıklaması!
Ahmet Bulut'tan Radamel Falcao açıklaması! Menajer Ahmet Bulut, içinde bulunduğu Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi için açıklamalarda bulundu.
23.07.2019 Galatasaray
Wolverhampton, Pepe için devrede!
Wolverhampton, Pepe için devrede! Yıllık 5 milyon euroluk ödeme sorunu sebebiyle Beşiktaş'la macerası sadece 1.5 sezon süren Pepe için Premier Lig takımlarından Wolverhampton devreye girdi.
1.01.2019 Beşiktaş
Ahmet Bulut Beşiktaş'a yaptığı transferleri açıkladı
Ahmet Bulut Beşiktaş'a yaptığı transferleri açıkladı Beşiktaş'a önemli transferler yaptığını belirten Bulut; “Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes, Fabian Ernst, Adriano, Talisca, Mario Gomez, Gökhan Gönül, Tolgay Arslan, Pepe… Beşiktaş'a gelen en önemli oyuncuların transferini ben yapmışımdır" dedi.
21.11.2018 Beşiktaş
Mbaye Diagne, Wolverhampton yolcusu!
Mbaye Diagne, Wolverhampton yolcusu! Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton, şu anda Süper Lig'in gol kralı olan Mbaye Diagne'yi Ocak ayında transfer etmek için harekete geçmeye hazırlanıyor.
3.11.2018 Kasımpaşa Spor

Benzer Haber Etiketleri

Jorge Mendes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jorge mendes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.