Jolly Tur

Jolly Tur

Son dakika Jolly Tur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jolly Tur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jolly Tur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jolly Tur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jolly tur gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 jolly tur haberi bulunmuştur. Tüm jolly tur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özlem Yıldız'dan tektaş açıklaması geldi!
Özlem Yıldız'dan tektaş açıklaması geldi! Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Yıldız paylaştığı fotoğrafla aileye girdiğini duyurdu.
10.09.2023 Magazin
Özlem Yıldız'a sevgilisi Mete Vardar'dan romantik kutlama
Özlem Yıldız'a sevgilisi Mete Vardar'dan romantik kutlama Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Vardar, Özlem Yıldız'ın doğum gününü romantik bir paylaşım yaparak kutladı.
28.08.2023 Magazin
'Evlilik planı yok' dedi: Özlem Yıldız aileye girdi
'Evlilik planı yok' dedi: Özlem Yıldız aileye girdi Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Yıldız paylaştığı fotoğrafla aileye girdiğini duyurdu.
21.08.2023 Magazin
Tatile çıkacaklar dikkat! Resmen duyurdu: Rezervasyonlar ve...
Tatile çıkacaklar dikkat! Resmen duyurdu: Rezervasyonlar ve... Tatile çıkacak herkesi ilgilendiriyor. Resmen başladı. Erken rezervasyon fırsatını duyurdu. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, yerli turistin uygun koşullarda tatil yapabilmesi için erken rezervasyon imkanlarından faydalanması gerektiğini bildirdi.
19.11.2021 Ekonomi
Fiyatlar yarı yarıya düşüyor! Para iadesi, fiyat garantisi ve...
Fiyatlar yarı yarıya düşüyor! Para iadesi, fiyat garantisi ve... Herkesi çok yakından ilgilendiren indirim kararı! Kamuoyuna duyuruldu. Yüzde 50 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca iptal ve iade imkanı da sunuluyor. Tatile gitmek istenler için güzel haber POYD tarafından duyuruldu. Geçen yaz pandemi nedeni ile sosyal mesafeli tatil anlayışı ile otellerde yeni döneme uygun tatil seçenekleri sunulsa da birçok kişi tatil planlarını erteledi. Bu yıl koronavirüs aşının uygulanmaya başlanması ile yaz döneminde salgında vaka sayılarının oldukça azalması bekleniyor. Ertelenen tatil planları da bu yaz gerçekleştirilebilecek. Tatil yapmak isteyenleri indirim imkanı da bekliyor. Bu yaz ekonomik şekilde tatil yapılabileceği gibi fiyat farkı garantisi de veriliyor. Pandemi sürecinde zor günler yaşayan turizm sektöründe, aşılamanın başlamasıyla 2021 sezonunun nisan ayında açılması hedefleniyor. Tur operatörleri, seyahat acenteleri ve oteller, tatil gününün bir gün öncesine kadar iptal opsiyonlu, iade garantili ve yüzde 50'ye varan erken rezervasyon indirim kampanyaları başlattı.
22.01.2021 Ekonomi
Bozcaada Caz Festivali sona erdi!
Bozcaada Caz Festivali sona erdi! 3. kez gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali sona erdi.
22.07.2019 Kültür Sanat
Tatil yeni başlıyor
Tatil yeni başlıyor Üniversite ve liselere giriş sınavlarının tamamlanması, seçimlerin de sona ermesiyle iç pazarın büyük bölümünü oluşturan İstanbullular için tatil tam anlamıyla başladı. Programını henüz yapmayan son dakikacılar için tur şirketleri ve oteller, çeşitli kampanyalar ile yüzde 45’lere varan indirimler sunuyor.
30.06.2019 Ekonomi
Bayram ettiler! Doluluk oranı yüzde 100
Bayram ettiler! Doluluk oranı yüzde 100 9 günlük Ramazan Bayramı, turistik bölgelerde otel doluluklarını % 100’e çıkardı. Yaklaşık 13 milyon kişi seyahat edecek...
19.05.2019 Ekonomi
Gençler için büyük fırsat! Kariyer kapıları stajla açılıyor
Gençler için büyük fırsat! Kariyer kapıları stajla açılıyor Mühendislikten insan kaynaklarına, hukuktan moda tasarımına iyi bir kariyerin yolu stajdan geçiyor. Ancak adayların ellerini çabuk tutmalarında yarar var. Çünkü pek çok kurum, staj başvurularını nisan ayında tamamlayacak.
29.03.2019 Çalışma Hayatı
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin"
Fikret Orman: "Mayıs 2019'da adayım, yüreği olan gelsin" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Orman, Mayıs 2019'da yapılacak seçimde aday olacağını belirtti.
17.11.2018 Beşiktaş
Kemer’de cennetin kapılarını aralayacak tatil
Kemer’de cennetin kapılarını aralayacak tatil Deniz ve dağ manzarası ile çevrelenmiş, çam ağaçlarıyla süslenmiş eşsiz bir coğrafyada, doğayla içiçe kişiye özel hizmetlerle eşsiz bir otel; Nirvana LagoonVillasSuites&Spa.
19.05.2018 Arşiv
Erken gelen taleple ‘yerli kota’sı doldu
Erken gelen taleple ‘yerli kota’sı doldu Bu yıl erken rezervasyona ‘erken talep’ var. Otellerin yerli turist için ayırdığı erken rezervasyon kotaları şimdiden doldu. Bu durum yüzde 45’lere varan indirim oranlarının yüzde 20’lere kadar düşmesine neden oldu. Yabancıların talebinde de yükseliş görülüyor
12.02.2018 Ekonomi
Çin rüyasına Çinli yorumu
Çin rüyasına Çinli yorumu Turizmcilerin ‘1 milyon Çinli turist’ hedefine muhatabından yorum geldi. Kısa vadede bunun zor olduğunu belirten Çinliler, önce rehber ve uçak sorununun çözülmesi gerektiğini söyledi
25.01.2018 Ekonomi
400 bin otelle anlaştı  yerli ‘booking’i kurdu
400 bin otelle anlaştı yerli ‘booking’i kurdu Booking.com’un kapatılması ile bu alanda oluşan boşluğu gören Jolly Tur, 400 bin otelle anlaşıp yerli online rezervasyon şirketini kurdu. Booking davalarında bilirkişi olan Jolly Tur Genel Müdürü Erkan, “Kavga etmiyoruz, vergi versinler, rekabet edelim” şeklinde konuştu
20.11.2017 Ekonomi
Booking’den Türkiye’ye ‘ortak yol’ mesajı
Booking’den Türkiye’ye ‘ortak yol’ mesajı Türkiye’deki operasyonları mahkeme kararıyla durdurulan booking.com’un yetkilileri, 5. duruşma öncesi olumlu konuştu. Yurt içi faaliyetlerin tekrar açılması konusunda umutlu olduklarını söyleyen yetkililer, kısa zamanda ortak bir yol bulunacağını belirttiler
14.10.2017 Ekonomi
Vatandaş tatili 10 güne çıkardı
Vatandaş tatili 10 güne çıkardı Turizmcilerin, Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasına yönelik talepleri devam ederken, vatandaş yıllık iznini de ekleyerek tatili 10 güne çıkardı. Otellerde doluluk yüzde 80’e çıktı
8.08.2017 Ekonomi
Serdar’ın deniz kızı
Serdar’ın deniz kızı Serdar Ortaç, Jolly Tur’un reklam filmi için el sıkıştı.
17.03.2017 Magazin
'Whitefest'e özel sürpriz albüm
'Whitefest'e özel sürpriz albüm Türkiye'nin en büyük gençlik ve kış festivali ‘Whitefest’in merakla beklenen sürpriz albümü ‘Whitefest 2017 After Ski Party’, Yeni Dünya Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı.
9.01.2017 Kültür Sanat
300 bin memur tatile çıkıyor
300 bin memur tatile çıkıyor Kamuda izin yasağının kaldırılması turizm sektöründe büyük sevinçle karşılandı. Tur operatörleri yasağın kaldırılmasıyla birlikte ciddi bir talep patlaması yaşadıklarını aktarırken, ağustos ve eylül döneminde yaklaşık 300 bin kişinin tatil satın alabileceğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
İzin yasağı kalkan memura iyi haber
İzin yasağı kalkan memura iyi haber Kamuda izin yasağının kaldırılması turizm sektöründe büyük sevinçle karşılandı. Tur operatörleri yasağın kaldırılmasıyla birlikte ciddi bir talep patlaması yaşadıklarını aktarırken, ağustos ve eylül döneminde yaklaşık 300 bin kişinin tatil satın alabileceğini belirtti. Turizmciler, erken rezervasyon döneminde uygulanan indirimlerin tekrar kullanılamayacağını ancak ek indirim kampanyası için çalışma başlattıklarını aktardı.
9.08.2016 Ekonomi
Turizme Kurban Bayramı dopingi
Turizme Kurban Bayramı dopingi Başbakan Binali Yıldırım'ın Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatıldığını bildirmesi turizm sektöründe bayram havası yarattı.
13.07.2016 Ekonomi
Turizm hareketlendi! Gözler Haziran'da...
Turizm hareketlendi! Gözler Haziran'da... Vizelerin haziranda kaldırılacağının açıklanması turizm sektöründe heyecana sebep oldu. Avrupa seyahatlerini erteleyen binlerce Türk vatandaşı valizini toplamaya başladı
10.03.2016 Ekonomi
İki dev güçlerini birleştirdi!
İki dev güçlerini birleştirdi! Türkiye’nin önde turizm şirketlerinden Jolly Tur, dünyanın en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs ile ortaklık yaptığını kamuoyuna duyurur...
3.03.2016 Ekonomi
Memnun olan da var, olmayan da
Memnun olan da var, olmayan da BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı 9 maddelik ’Turizm Acil Eylem Destek Paketi’ni turizm sektörü genel çerçevede olumlu değerlendirirken, sektörün farklı bileşenleri destek paketinin kapsamının sınırlı kaldığı görüşünde birleşti. Paketin açıklanmasından memnun olan sektör temsilcileri, 9 maddeye ek olarak beklentilerini de sıraladı. Sektörün pakete ilişkin yorumları şöyle:
22.02.2016 Ekonomi
2016'da tatil planlarını mobile taşıyor!
2016'da tatil planlarını mobile taşıyor! Yaptığı yatırımlar ile yıllardır turizm sektörünün trendlerini belirleyen Jolly Tur, Türkiye’nin en büyük markalarına mobil çözümler sunan teknoloji şirketi tmob iş ortaklığıyla geliştirdiği yeni mobil uygulaması ve yeni mobil web sitesi ile müşterilerine tatil planlarını istedikleri zaman, diledikleri yerden yapmalarını sağlıyor...
27.01.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Jolly Tur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jolly tur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.