Jo Cox

Jo Cox

Son dakika Jo Cox haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jo Cox ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jo Cox haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jo Cox

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jo cox gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 jo cox haberi bulunmuştur. Tüm jo cox haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere kaosa doğru ilerliyor
İngiltere kaosa doğru ilerliyor Yaklaşık 3 yıl önce AB'den ayrılma kararı alan İngiltere'de bu süreç ülkeyi kaosun eşiğine getirdi.
18.01.2019 Dünya
Çocuklarına 'Adolf' adını veren çift terörden suçlu bulundu
Çocuklarına 'Adolf' adını veren çift terörden suçlu bulundu Çocuklarına Nazi Almanyası'nın lideri Adolf Hitler’in adını veren İngiliz çift, aşırı sağcı terör örgütü Ulusal Eylem'e üye olmaktan suçlu bulundu.
13.11.2018 Dünya
İngiltere'de yasaklı aşırı sağcı örgüt üyelerine hapis cezası
İngiltere'de yasaklı aşırı sağcı örgüt üyelerine hapis cezası İngiltere'de terör listesindeki "Ulusal Eylem"e üye olduğu gerekçesiyle iki kişiye hapis cezası verildi.
18.07.2018 Dünya
İngiltere'de o mektuba inceleme
İngiltere'de o mektuba inceleme İngiltere'nin çeşitli kentlerinde dağıtılan ve halkı Müslümanlara karşı şiddete çağıran mektupla ilgili inceleme başlatıldı. “Bir Müslüman'ı Cezalandır” başlıklı mektupta, sözlü saldırıdan cami bombalamaya veya kundaklamaya kadar bir dizi saldırı seçeneği sıralanıyor.
11.03.2018 Dünya
Yalnızlara özel  bakanlık geliyor
Yalnızlara özel bakanlık geliyor İngiltere’de hükümet, yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğunu açıkladı. Bakanlığın başına Muhafazakar Parti’den milletvekili Tracey Crouch’un atanacağı belirtildi.
17.01.2018 Dünya
İngiltere'de 'yalnızlıktan sorumlu' bir bakanlık kuruluyor
İngiltere'de 'yalnızlıktan sorumlu' bir bakanlık kuruluyor İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı.
17.01.2018 Dünya
İngiltere'de Trump'ın İslamofobik paylaşımlarına sert tepki!
İngiltere'de Trump'ın İslamofobik paylaşımlarına sert tepki! İngiltere'de ana muhalefet lideri Jeremy Corbyn, hükümeti, aşırı sağcı Britain First'in (Önce Britanya) videolarını paylaşan ABD Başkanı Donald Trump'u kınamaya davet etti.
29.11.2017 Dünya
Birleşik Krallık'ta yasaklı neonazi örgütün liderine şok!
Birleşik Krallık'ta yasaklı neonazi örgütün liderine şok! Birleşik Krallık'ta hükümetin terör listesindeki Ulusal Eylem (National Action) adlı neonazi örgütünün lideri Christopher Lythgoe, cinayete azmettirme suçlamasından mahkemeye çıkacak.
26.10.2017 Dünya
"Müslüman öldürmek istiyorum" diyen saldırgan tutuklu yargılanacak
"Müslüman öldürmek istiyorum" diyen saldırgan tutuklu yargılanacak İngiltere'nin başkenti Londra’da pazartesi günü bir tren istasyonunda "Müslüman öldürmek istiyorum" diye bağıran ve bir kişiyi bıçaklayan saldırganın tutuklu yargılanması kararlaştırıldı.
17.06.2021 Dünya
Neo-Nazi grup terör listesine giriyor
Neo-Nazi grup terör listesine giriyor İngiltere, İşçi Partili kadın milletvekili Jo Cox'un katiliyle bağlantılı aşırı sağcı grubu terör listesine dahil edecek.
17.06.2021 Dünya
İngiliz milletvekilini öldüren zanlıya ömür boyu hapis cezası
İngiliz milletvekilini öldüren zanlıya ömür boyu hapis cezası İngiliz milletvekili Jo Cox'u öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan Thomas Mair, cinayetten suçlu bulundu.
17.06.2021 Dünya
AB’ye Brexit tokatı
AB’ye Brexit tokatı İngiltere’nin 1973’te Avrupa Topluluğu üyeliğiyle başlayan Avrupa macerası dün son buldu. İngilizler’in yarısından fazlası, AB üyeliğine devam etmeme yönünde oy kullandı. Başbakan Cameron istifa ediyor
29.09.2021 Gündem
Brexit Türkiye ile ticareti nasıl etkileyecek?
Brexit Türkiye ile ticareti nasıl etkileyecek? Türkiye’nin Almanya’dan sonraki en büyük ihracat pazarı olan İngiltere, AB'deki geleceğini oyluyor. Uzmanlar, olası Brexit’in Türkiye ile ticari ilişkileri nasıl etkileyebileceğini DW Türkçe'ye değerlendirdi.
17.06.2021 Dünya
Cox’un anısına
Cox’un anısına İngiltere’deki referandumda ibre, milletvekilinin öldürülmesinin ardından ‘Kalalım’ tarafına dönünce dün piyasalar adeta şahlandı. Borsalarda artış yüzde 4’leri buldu.
20.06.2016 Ekonomi
The Times: 'O raporu yayınlayacaktı öldürüldü!'
The Times: 'O raporu yayınlayacaktı öldürüldü!' İngiltere'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin Milletvekili Jo Cox'un, ölmeden önce ülkede artan aşırı sağ akımlarla ilgili raporun yayımlanması hazırlığında olduğu ortaya çıktı...
20.06.2016 Dünya
İngiltere’nin AB’de kalacağı beklentisiyle dolar düştü, borsa yükselişte
İngiltere’nin AB’de kalacağı beklentisiyle dolar düştü, borsa yükselişte İngiltere’de 23 Haziran’da yapılacak referandumdan "AB’de kalmaya devam" sonucunun çıkacağına ilişkin beklentilerin güçlenmesiyle artan risk iştahına bağlı olarak dolar 2...
20.06.2016 Ekonomi
İngiltere 3 gün sonra geleceğini çizecek!
İngiltere 3 gün sonra geleceğini çizecek! İngiltere’de, ülkenin Avrupa Birliği’nde (AB) kalıp kalmayacağının oylanacağı ankete az bir zaman kala AB taraftarı bir vekilin öldürülmesinin ardından anketlerdeki görünüm değişti. Son anketler, AB’de kalmayı savunanların önde olduğunu gösteriyor
17.06.2021 Dünya
Altının gramı 120 liranın altına geriledi
Altının gramı 120 liranın altına geriledi Altının gram fiyatı yaklaşık yüzde 2 değer kaybederek 120 liranın altını gördü
20.06.2016 Ekonomi
İngiltere bıçak sırtında
İngiltere bıçak sırtında İngiltere’nin AB’de kalıp kalmayacağının oylanacağı referanduma 3 gün kala, her gün yeni anket sonuçları yayınlanıyor ve sonuçlar hep değişiyor. Bir AB’ciler bir AB karşıtları öne geçiyor.
17.06.2021 Dünya
Vekile saldırı AB karşıtlarına yaradı
Vekile saldırı AB karşıtlarına yaradı İngiltere’de AB yanlısı İşçi Parti’li vekil Jo Cox’un ölümüyle sonuçlanan saldırının ardından, 23 Haziran’daki referandumda AB üyeliğinin devamı yönünde oy kullanmayı düşünen İngilizlerin oranında düşüş yaşandı.
17.06.2021 Dünya
İngiliz milletvekilinin öldürülmesi
İngiliz milletvekilinin öldürülmesi Milletvekili Jo Cox'un katil zanlısı Thomas Mair bugün hakim karşısına çıkarılacak - Aşırı sağcı "Önce Britanya" grubunun, sosyal medyada Mair'le ilgili tweeti sildiği ortaya çıktı - Cox'un son sözlerinin "Çok fazla acı çekiyorum" olduğu basına yansıdı
17.06.2021 Dünya
Katili aşırı sağcı AB karşıtı çıktı
Katili aşırı sağcı AB karşıtı çıktı İngiltere’de İşçi Parti’li milletvekili Jo Cox’u öldüren Thomas Mair adlı bahçıvanın AB karşıtı aşırı sağcı bir grupla bağlantılı olduğu ortaya çıktı
17.06.2016 Dünya
İngiliz vekilin katil zanlısı ırkçı örgütle bağlantılı iddiası
İngiliz vekilin katil zanlısı ırkçı örgütle bağlantılı iddiası İngiliz milletvekili Jo Cox’un katil zanlısının, Amerika merkezli ırkçı örgüt Ulusal İttifak (National Alliance) ile ilişki içinde olduğu öne sürüldü.
17.06.2021 Dünya
Milletvekili Cox cinayetiyle ilgili yeni bulgular
Milletvekili Cox cinayetiyle ilgili yeni bulgular İngiltere İşçi Partisi milletvekili Jo Cox'un katilinin psikolojik sorunları olduğu ve ABD'deki Neonazi gruplara sempati beslediği belirlendi.
17.06.2021 Dünya
İngiltere'deki milletvekili cinayeti ülkeyi karıştırdı!
İngiltere'deki milletvekili cinayeti ülkeyi karıştırdı! İNGİLTERE, Avrupa Birliği referandumu öncesi İşçi Partisi milletvekili Jo Cox’un öldürülmesiyle sarsılırken, referandum kampanyalarının durdurulduğu açıklandı...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jo Cox ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jo cox haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.