Jinekomasti

Jinekomasti

Son dakika Jinekomasti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jinekomasti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jinekomasti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jinekomasti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jinekomasti gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 jinekomasti haberi bulunmuştur. Tüm jinekomasti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Testis tümörü nedir? Testis tümörü belirtileri nelerdir? Tedavisi var mı?
Testis tümörü nedir? Testis tümörü belirtileri nelerdir? Tedavisi var mı? Borussia Dortmund'un yeni transferi Sebastian Haller’de testis tümörü tespit edildi. Sebastian Haller’e testis tümörü konulmasının ardından Testis tümörü belirtileri ve tedavisi merak ediliyor. Peki, Testis tümörü nedir? Testis tümörü belirtileri nelerdir? Tedavisi var mı? Testis tümörü neden oluşur? İşte detaylar…
19.07.2022 Sağlık
Her ağrı meme kanserini işaret etmeyebilir
Her ağrı meme kanserini işaret etmeyebilir Kadınlarda sık görülen meme ağrısının, meme kanseri endişesine yol açabildiğine dikkat çeken Prof. Dr. Irmak Durur Subaşı, “Genellikle normal meme dokusu veya memenin iyi huylu hastalıkları ağrı bulgusuna yol açarken meme ağrısı, yaklaşık yüzde 1,2 ila 6.7 gibi bir oranla çok nadiren meme kanserlerine eşlik eder” dedi.
1.10.2021 Sağlık
Erkeklerin yüzde 50’sinde jinekomasti görülüyor
Erkeklerin yüzde 50’sinde jinekomasti görülüyor Erkeklerde kadınsı meme büyümesi olarak bilinen Jinekomasti, oldukça yaygın ve erkeklerin yüzde 50’sinde görülen bir rahatsızlık olduğunu söyleyen Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Fikret İrkin, bu durumun birden fazla nedenin olabileceğini ancak çoğunlukla cinsel hormonlarındaki dengesizlikten kaynaklandığını da belirtti.
24.09.2021 Sağlık
Michele Morrone'den korseli İstanbul turu!
Michele Morrone'den korseli İstanbul turu! Dijital platformların en çok izlenen yapımlarından biri olan '365 Days' filminin yıldızı Michele Morrone, İstanbul'da estetik ameliyatı oldu.
17.08.2021 Magazin
Evde kalıp kilo alanlar, estetik cerraha başvuruyor
Evde kalıp kilo alanlar, estetik cerraha başvuruyor Koronavirüs salgınında artan evde kalma süresi ve hareketsizlik nedeniyle ortaya çıkan kilo sorununa çare arayanlar, estetik cerrahlara başvurmaya başladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Muhammet Uraloğlu, Covid- 19 sürecinin getirdiği kısıtlamaların, hareketsizlik ve yeni beslenme alışkanlıkları ortaya çıkardığını belirterek, “Yağlanma, kilo alma bu dönemlerde çok fazla. Yağ aldırma operasyonlarında artış bekliyoruz” dedi.
17.02.2021 Sağlık
Uzmanından andropoza karşı tavsiyeler
Uzmanından andropoza karşı tavsiyeler Andropoz için tavsiyelerini ve belirtilerini sıralayan Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Cinsel isteksizlik, motivasyon kaybı, moral bozukluğu gibi testosteron eksikliğine işaret eden sağlık sorunlarında dikkatli olun. Bazı karaciğer hastalıkları, tiroit sorunları, depresyon, ilaçlar da benzer bir tablo yaratabilir. Bu nedenle bir hekime başvurun” dedi.
13.10.2020 Sağlık
Görme kaybı ve geçmeyen baş ağrısı hipofiz tümörünün habercisi olabilir
Görme kaybı ve geçmeyen baş ağrısı hipofiz tümörünün habercisi olabilir Medicana Bahçelievler Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kınalı, "Hipofiz tümörü, hormon salgılayabilir veya salgılamayan tümörler olabilmektedir. Bu tümörlerde belirtiler; baş ağrısı, halsizlik ve görme alanı bozukluklarıdır" dedi.
8.10.2020 Sağlık
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm Estetikte son dönemde abartıdan uzak, doğal ve sağlıklı görünüm kazandıran operasyonların tercih edildiğine vurgu yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Umut Zereyak, “Kişinin gerek özel, gerek sosyal hayatında sağlıklı, doğal, iyi ve güzel görünmesi hem kendisine hem de çevresine pozitif bir ekti yaratıyor” ded
24.02.2020 Sağlık
Erkeklerde jinekomastiye dikkat
Erkeklerde jinekomastiye dikkat Op. Dr. Diren Çelik, erkeklerde ergenlik sonrası dönemde veya kilo alıp verme gibi durumlarda jinekomasti diye adlandırılan meme oluşumunun görülebildiğini söyledi.
23.11.2019 Sağlık
Bu hastalık erkeklerin korkulu rüyası
Bu hastalık erkeklerin korkulu rüyası Doç. Dr. Karaca, çeşitli sebeplerden dolayı erkeklerde meme büyümesi olarak bilinen jinekomastinin sıkça görülen bir problem olduğunu söyledi.
13.08.2019 Sağlık
Hızlı kilo alıp vermek vücudu sarkıtıyor
Hızlı kilo alıp vermek vücudu sarkıtıyor Op.Dr. Ayşen Bilge Sezgin, hızlı kilo alıp vermenin vücudu sarkıttığını söyledi.
26.07.2019 Sağlık
Erkeklerde meme büyümesi özgüveni azaltıyor
Erkeklerde meme büyümesi özgüveni azaltıyor Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Op. Dr. Sabri Algun Aka, erkeklerde meme büyümesi yani jinekomasti sorunun özgüven eksikliğine yol açabildiğini belirtti.
21.05.2019 Sağlık
Jinekomasti (Erkekte meme büyümesi) nedir, tedavisi nasıldır?
Jinekomasti (Erkekte meme büyümesi) nedir, tedavisi nasıldır? Erkeklerde ağırlıklı olarak ofis ortamında çalışma, hareket azlığı ve özellikle ergenlik çağındaki yanlış beslenme sonucu alınan kilolar daha sonra geri verilse bile meme büyümesine neden olabiliyor. Özellikle yaz döneminde dar tişört giymek ve plajda mayo ile dolaşmak erkekleri rahatsız ediyor. Plastik Cerrah Op. Dr. Defne Erkara erkeklerde meme büyümesi (jinekomasti) hakkında bilgi verdi.
9.03.2019 Sağlık
Erkeklerde meme büyümesine dikkat
Erkeklerde meme büyümesine dikkat Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç Dr. Karaca Başaran, çeşitli sebeplerden dolayı erkeklerde meme büyümesi olarak bilinen jinekomasti sıkça görülen bir problem olduğunu söyledi.
30.11.2018 Sağlık
Meme kanseri erkekleri de vuruyor
Meme kanseri erkekleri de vuruyor Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Hamdi Koçer, meme kanserinin erkeklerde de yaklaşık yüzde 1 oranında görüldüğünü söyledi.
19.11.2018 Sağlık
Jinekomasti ameliyatı sonrası ne yapmalı?
Jinekomasti ameliyatı sonrası ne yapmalı? Günümüzde erkeklerin kabusu haline gelen meme büyümesi diğer bilimsel adıyla “Jinekomasti”, her geçen daha büyük bir sorun haline geliyor. Önceden alanında uzman sporcuların daha çok karşılaştığı bir sorunken, artık düzenli spor yapanlarda da görülebiliyor.
14.11.2018 Sağlık
Erkekleri utandıran hastalık: Jinekomasti
Erkekleri utandıran hastalık: Jinekomasti Erkeklerde memenin belirgin olması, yani jinekomasti son zamanlarda meme büyütmeden çok daha fazla merak edilen konu haline geldi. Bu sorunu yaşayan erkekler yaz dönemine fit girmek için ilkbaharda ameliyat olmayı tercih ediyor. Estetik Cerrah Op. Dr. Defne Erkara jinekomasti ameliyatı hakkında bilgi verdi.
15.04.2018 Sağlık
Erkeklerde meme büyümesinin nedenleri...
Erkeklerde meme büyümesinin nedenleri... Erkeklerde meme büyümesi olan jinekomastinin, birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkabildiğini söyleyen Op. Dr. Alper Tuncel, jinekomastinin nedenleri ve tedavilerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
31.01.2018 Sağlık
Kanser ilacını vücut geliştiren sporcular mı tüketti?
Kanser ilacını vücut geliştiren sporcular mı tüketti? Meme kanseri tedavisinde kullanılan ve uzun zamandır piyasada zor bulunduğu için hastaları mağdur eden “tamoxifen” etken maddeli ilaçla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Hastaların karaborsadan temin ettiği ilacı, spor salonlarının aldığı ve vücut geliştiren erkeklerde kullandığı belirtildi.
23.10.2017 Sağlık
'Erkekler en çok meme küçültme ameliyatı yaptırıyor'
'Erkekler en çok meme küçültme ameliyatı yaptırıyor' Erkeklerde meme büyümesi ile ilgili sorunlara değinen Plastik Cerrah Doç. Akbaş, özellikle yaz aylarında meme küçültme ameliyatlarına olan talebin arttığını söyledi.
3.07.2017 Sağlık
250 gram ve fazlasını devlet küçültüyor
250 gram ve fazlasını devlet küçültüyor SGK’nın ödeme kapsamına aldığı meme küçültme ameliyatları ile ilgili bilgi veren Antalya Eğitim Hastanesinden Doç. Dr. Dilek Şenen, “3 hekimden oluşan kurul, ameliyata karar veriyor” dedi
15.03.2017 Sağlık
"Erkeğim, bende olmaz" demeyin
"Erkeğim, bende olmaz" demeyin Erkeklerde meme kanserine dikkat, daha agresif gelişiyor ve ölümlere yol açıyor
3.08.2016 Sağlık
Six-Pack yapayım derken göğüsleriniz büyümesin!
Six-Pack yapayım derken göğüsleriniz büyümesin! Spor dünyasının karabasanı doping antik çağlardan beri yapılan bir uygulama ancak etkin doping maddeleri modern farmakolojinin ortaya çıkmasından sonra geliştirildi...
31.05.2016 Sağlık
Meme büyümesi erkeklerin psikolojisini bozuyor
Meme büyümesi erkeklerin psikolojisini bozuyor Yaklaşan yaz mevsiminde deniz, güneş, kum üçgeni düşüncesi hemen herkeste heyecan uyandırırken, meme büyümesi (jinekomasti) olan pek çok erkek için bu dönem kâbusa dönüşüyor...
12.04.2016 Sağlık
Erkeklerde meme büyümesi “Jinekomasti“
Erkeklerde meme büyümesi “Jinekomasti“ Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Borman cevaplıyor; Erkeklerde meme büyümesi “Jinekomasti“ Erkeklerde kadın tipi meme büyümesi ile ortaya çıkan bu sorun, erkeksi vücut şeklinin bozulmasına neden olmakta ve düzgün bir erkek vücudunun önünde engel olarak karşımıza çıkmaktadır. Spor yapmakla veya diyete girmekle çözülemeyen bu sorunun tek çaresi küçük cerrahi girişimlerdir. Ciddi deri fazlası olmayan durumlarda, meme başı etrafında belirgin olmayan küçük kesilerle liposuction yaparak veya doku çıkarma yöntemleri ile çok iyi sonuçlar elde edilmektedir. Deri fazlası olması durumunda ise fazla derinin bolluğu giderilmekte ve arzu edilen şekil verilmektedir.
17.02.2016 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Jinekomasti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jinekomasti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.