Jetpa

Jetpa

Son dakika jetpa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jetpa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jetpa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jetpa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jetpa gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 jetpa haberi bulunmuştur. Tüm jetpa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
Jet Fadıl’a Almanya'dan dava şoku! İşlem yapılacak
Jet Fadıl’a Almanya'dan dava şoku! İşlem yapılacak Türkiye’de birçok kişiyi dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz’e, kötü haber Almanya’dan geldi. Avrupa’da yaşayan gurbetçilerden Siirt’te kuracağı otomobil fabrikası için 350 milyon Euro toplayan ve kâr payı vaat eden Akgündüz aleyhine gurbetçi bir vatandaş dava açtı. Dava sonunda Akgündüz’ün ödeme yapmasına karar verildi. Kararı Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi de tanıdı.
18.01.2022 Gündem
Jet Fadıl iflas etti! Flaş karar!
Jet Fadıl iflas etti! Flaş karar! Yarım kalan bir dizi projesi ile gündemde olan işinsanı Fadıl Akgündüz’e ait Jetpa Holding AŞ için kritik bir karar çıktı. Mahkeme 24 yıllık şirketin iflasına karar verdi. İflas kararı sonrası 62 milyon TL sermayesi olan Jetpa’nın tasfiye sürecine başlandı.
30.07.2021 Ekonomi
Sergen Yalçın 14 yıl sonra geri döndü! Ödenecek ücret...
Sergen Yalçın 14 yıl sonra geri döndü! Ödenecek ücret... Sergen Yalçın altyapısından yetişip, 10 sezon başarıdan başarıya koştuğu Beşiktaş’a 14 yıl sonra teknik direktör olarak geri döndü.
28.01.2020 Futbol
’Jet Fadıl’ın Antalya’daki arsası icradan satılıyor
’Jet Fadıl’ın Antalya’daki arsası icradan satılıyor Fadıl Akgündüz'ün Antalya'daki arsaları icra yoluyla satışa çıkarıldı.
31.10.2018 Yaşam
Jetpazede savcı 18 yıl sonra Fadıl’ı kıstırdı!
Jetpazede savcı 18 yıl sonra Fadıl’ı kıstırdı! Ankara’da 1998’de Jetpa’dan iki ev satın alan ancak evleri teslim edilmeyen Savcı Bülent Cansu, cezaevinde bulunan Fadıl Akgündüz’ün emanet hesabına haciz koydurdu.
13.07.2016 Yaşam
Serhat Akın o takımın başına geçti
Serhat Akın o takımın başına geçti Bucaspor yönetimi, teknik direktörlük görevine "Kadıköy Boğası" lakaplı eski Fenerbahçeli golcü Serhat Akın’ı getirmeyi planlıyor.
24.09.2021 Fenerbahçe
Bucaspor'da Fenerbahçe devrimi
Bucaspor'da Fenerbahçe devrimi Teknik direktörü Suat Kaya'nın ayrılmasının ardından arayışa başlayan Bucaspor yönetimi, takımı eski Fenerbahçeli yıldızlara emanet etmeye hazırlanıyor
21.06.2016 Futbol
Jet Fadıl’a 3 milyon liralık tazminat şoku
Jet Fadıl’a 3 milyon liralık tazminat şoku Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında ceza davası açılan tutuklu Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut ile şirketin ortağı ablası Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut hakkında ilk tazminat davası açıldı...
26.01.2016 Ekonomi
Fadıl’da yeğen de bitmiyor proje de!
Fadıl’da yeğen de bitmiyor proje de! Şirketlerini kız kardeşi ve yeğenlerine devreden Fadıl Akgündüz yeni bir projeyle tekrar sahnede. İkitelli’de ‘helal otel’ konseptiyle yapılan Halal Home Hotel’i işletecek şirketin, Akgündüz’ün yeğeni Fidan Kılbaş’a ait olduğu ortaya çıktı.
9.01.2015 Ekonomi
Tanju’ya da ‘Caprice’ yaptı!
Tanju’ya da ‘Caprice’ yaptı! Bir dönem aralarından su sızmayan Fadıl Akgündüz ile Tanju Çolak mahkemelik oldu. Çolak, Caprice Gold’taki 40’a yakın devremülküne ait kira alacakları için dava açtı
21.12.2014 Ekonomi
‘Fesat’a müdahil olacaklar
‘Fesat’a müdahil olacaklar Almanya’da yaşayan Caprice Gold mağduru M. S.; Fadıl Akgündüz, kardeşi Avniye ve eniştesi İbrahim Obut ile Ali Zafer Taciroğlu’nun da yargılandığı Bayrampaşa’daki otelin arazisinin usulsüz satış ve ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla açılan davaya müdahil oluyor
10.12.2014 Ekonomi
Jet hızıyla tüyüyor
Jet hızıyla tüyüyor Fadıl Akgündüz alacaklılarından kaçmak için her türlü yolu deniyor. Jet Fadıl, Jetpa mağdurlarının kapısını çalacağı Didim’deki Caprice Termal Oteli’ni anında yeğeni Nurdan Atağan’a devretti
29.09.2021 Gündem
Jetpa mağdurlarının son umudu Caprice otelleri!
Jetpa mağdurlarının son umudu Caprice otelleri! Fadıl Akgündüz’e ait Jetpa’dan alacağı olanlar için umut ışığı doğdu. Jetpa’nın iflası kesinleştiğinde mağdurlar Caprice otellerinden alacaklarını isteyebilecek.
29.09.2021 Gündem
Jet Fadıl kaçıyor!
Jet Fadıl kaçıyor! Fadıl Akgündüz, Caprice Gold Otel’i 5 yılda bitiremedi. Yasa gereği 3 yılda bitmesi gereken Caprice Gold’a Tüketici Genel Müdürlüğü’nce yaptığı satış bedeli olan 1 milyar lira ceza kesilmesi gündemde.
29.09.2021 Gündem
Caprice Gold’a 1 milyar liralık ceza yolda
Caprice Gold’a 1 milyar liralık ceza yolda Maketten satılan devre mülklerin 36 ayda tamamlanmaması halinde firmanın izin belgeleri iptal ediliyor...
29.09.2021 Gündem
Jet Fadıl'a büyük şok!
Jet Fadıl'a büyük şok! Maldivler’de tatil vaadi veren Fadıl Akgündüz’ün ‘Caprice Gold Maldives Ebu Eyyub El Ensari House’ projesi başlamadan bitti
18.07.2014 Ekonomi
Sadece forma sponsorluğu!
Sadece forma sponsorluğu! Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Jet Fadıl' olarak tanınan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold'la forma sponsorluğu için görüştüklerini açıkladı.
9.04.2014 Futbol
Jet Fadıl ortaya çıktı!
Jet Fadıl ortaya çıktı! Trabzonspor yönetimi yeni sezon için ekonomik hamleler yapma çalışmalarını hızlandırdı.
9.04.2014 Süper Lig
Jet Fadıl kime oy verecek?
Jet Fadıl kime oy verecek? Siirtli işadamı Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Fadıl Akgündüz, 30 Mart yerel seçimlerinde, barış sürecine büyük destek veren Barış ve Demokrasi Partisi'ne oy vereceğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Cübbeli ile yollarını ayırdı!
Cübbeli ile yollarını ayırdı! Fadıl Akgündüz, Cübbeli Ahmet Hoca ile neden yollarını ayırdıklarını açıkladı
29.09.2021 Gündem
Cübbeli'ye özel ilgi!
Cübbeli'ye özel ilgi! Kitapları için imza töreni düzenleyen Cübbeli'ye Fadıl Akgüngüz'den özel ilgi
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca izdihamı
Cübbeli Ahmet Hoca izdihamı Ahmet Mahmut Ünlü imza günü düzenledi
29.09.2021 Gündem
Jet Fadıl kovuldu!
Jet Fadıl kovuldu! JETPA Holding’in genel kurulu iptal edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jetpa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jetpa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.