Caprice Gold

Caprice Gold

Son dakika Caprice Gold haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Caprice Gold ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Caprice Gold haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caprice Gold

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caprice gold gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 caprice gold haberi bulunmuştur. Tüm caprice gold haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Jet Fadıl'a 2 bin 504 yıl hapis cezası
'Jet Fadıl'a 2 bin 504 yıl hapis cezası Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 614 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Fadıl Akgündüz, "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin  dolandırıcılığı" suçundan  2 bin 504 yıl 2 ay hapis cezasına ve 12 milyon 20 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Akgündüz'ün firari olan ablası  Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut'a aynı suçtan 2 bin 445'er yıl 10'ar ay hapis ve 11 milyon 740'ar bin lira adli para cezası verildi. Tutuklu yeğeni Mehmet Salih Obut ise aynı suçtan 2 bin 450 yıl hapis ve 11 milyon 760 bin lira para cezasına mahkum edildi. 6 sanığa ise beraat kararı verildi. Duruşma sonrası mağdurlar verilen karardan memnun olduklarını belirtirken, bir mağdur "Türkiye'yi tescilli dolandırıcılıktan kurtardık" dedi.
28.04.2023 Gündem
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni hakkında tutuklama kararı
'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni hakkında tutuklama kararı Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.
27.01.2023 Gündem
Jet Fadıl’a Almanya'dan dava şoku! İşlem yapılacak
Jet Fadıl’a Almanya'dan dava şoku! İşlem yapılacak Türkiye’de birçok kişiyi dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz’e, kötü haber Almanya’dan geldi. Avrupa’da yaşayan gurbetçilerden Siirt’te kuracağı otomobil fabrikası için 350 milyon Euro toplayan ve kâr payı vaat eden Akgündüz aleyhine gurbetçi bir vatandaş dava açtı. Dava sonunda Akgündüz’ün ödeme yapmasına karar verildi. Kararı Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi de tanıdı.
18.01.2022 Gündem
Jet Fadıl iflas etti! Flaş karar!
Jet Fadıl iflas etti! Flaş karar! Yarım kalan bir dizi projesi ile gündemde olan işinsanı Fadıl Akgündüz’e ait Jetpa Holding AŞ için kritik bir karar çıktı. Mahkeme 24 yıllık şirketin iflasına karar verdi. İflas kararı sonrası 62 milyon TL sermayesi olan Jetpa’nın tasfiye sürecine başlandı.
30.07.2021 Ekonomi
Jet Fadıl adliyede dayak yemişti! Hapsi isteniyor
Jet Fadıl adliyede dayak yemişti! Hapsi isteniyor Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri tamamlamayan Jet Fadıl'ın 'Nitelikli dolandırıcılık' davası sürüyor. Fadıl Akgündüz, duruşmaya katılmak için geldiği İstanbul Adliyesi önünde bir müştekinin saldırısına uğradı. Akgündüz, adliye önünde dayak yediği şahısan şikayetçi oldu. Müşteki hakkında 1 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.
20.02.2021 Gündem
Jet Fadıl saldırıya uğradı! Hastanelik oldu
Jet Fadıl saldırıya uğradı! Hastanelik oldu Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz’ün dolandırıcılık iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Tutuksuz sanık Akgündüz’ün avukatı, Akgündüz’ün duruşma öncesinde saldırıya maruz kaldığını ve hastaneye sevk edildiğini belirtti.
28.02.2020 Yaşam
İcradan satılık 'Jet Fadıl'
İcradan satılık 'Jet Fadıl' Bugüne kadar yarım kalan bir dizi projesi ile gündemde olan Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi ise İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold isimli devre mülk projesi oldu. Projenin akıbeti ile ilgili belirsizlik sürerken, geçen 31 Aralık’ta Capricegold Gayrimenkul Yatırım şirketinin iflasına karar verildi. Şirketin tasfiyesini yapacak olan iflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.
16.02.2020 Yaşam
'Jet Fadıl' iddiası mağdurları hareketlendirdi!
'Jet Fadıl' iddiası mağdurları hareketlendirdi! Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold inşaatına geldiği, yönetimin artık kendisinde olduğunu söyleyerek dernek tarafından görevlendirilen güvenlikleri dışarıya çıkarttığı iddia edildi.
26.11.2019 Gündem
MÜSİAD Genel Başkanı da Jet Fadıl mağduruymuş!
MÜSİAD Genel Başkanı da Jet Fadıl mağduruymuş! Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmanın mağdurları arasında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ile amcası Osman Kaan ve yengesi Nebahat Kaan'ın da yer aldığı ortaya çıktı. Kaan ailesi, Fadıl Akgündüz'den şikayetçi oldu.
15.10.2019 Gündem
Cübbeli Ahmet’e şantaj iddiası
Cübbeli Ahmet’e şantaj iddiası ‘Jet Fadıl’ın dolandırıcılıktan yargılandığı davada mağdurların avukatı, ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ya özel hayatıyla ilgili görüntülerle şantaj yapıldığını iddia etti.
9.05.2019 Gündem
Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem
Jet Fadıl mağdurlarından Caprice Gold önünde eylem Bayrampaşa’da bulunan Caprice Gold inşaatının önünde toplanan ‘Fadılzedeler’ eylem yaptı. Yaklaşık 9 yıldır tamamlanmayan evlerinin kendilerine teslim edilmesini isteyen Fadıl Akgündüz mağdurları, devlet büyüklerinden yardım istedi.
27.01.2019 Gündem
Fadıl Akgündüz'den dayısı da şikayetçi oldu
Fadıl Akgündüz'den dayısı da şikayetçi oldu Fadıl Akgündüz'ün dayısı Sait Obut, "Fatih'te 180 metrekare dairem vardı. 120 milyar lira karşılığında vererek ödeme yaptım. 7 ay kira ödemesi yapıldı, daha sonra kesildi. Beni mağdur etti. Şikayetçiyim" dedi.
1.10.2018 Gündem
Mahkeme Başkanı: Siz de her sakallıya inanmasaydınız
Mahkeme Başkanı: Siz de her sakallıya inanmasaydınız Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada ifade veren bir mağdur "Kendisinin sakalının kesilmesini, sarığının, cübbesinin çıkartılmasını, dini sohbet vermesinin yasaklanmasını istiyorum" deyince Mahkeme Başkanı Mustafa Karayıldız, "Bizim böyle bir ceza verme durumumuz yok. Siz de her sakallıya inanmasaydınız" yanıtını verdi.
9.05.2018 Gündem
Abileri Ekrem Dumanlı çıktı
Abileri Ekrem Dumanlı çıktı ABD'deki kumpas davasına bakan hâkim Berman’ın da katıldığı FETÖ sempozyumuna sponsor olan avukatların eski 'örgüt abisi'nin Ekrem Dumanlı olduğu ortaya çıktı
11.01.2018 Gündem
Bilirkişiden Jet Fadıl'a: Şirketin içini boşalttı!
Bilirkişiden Jet Fadıl'a: Şirketin içini boşalttı! 2 bin 442 yıl hapis cezası istemiyle yargılanırken tahliye edilen Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün yargılandığı bir başka dava dosyasına yeni bilirkişi raporu girdi. Bilirkişi, Jet Fadıl’ın “şirketin içini boşalttığını” belirtti.
29.09.2021 Gündem
Mağdurlar isyan etti: 'Bizi soydu soğana çevirdi!'
Mağdurlar isyan etti: 'Bizi soydu soğana çevirdi!' İstanbul Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, dava dosyasının bilirkişiye gönderilmesine karar verdi. Mağdurlardan Yakup Terzi, "Fadıl Akgündüz bizi soydu soğana çevirdi. 4-5 senedir bizim hakkımızı yiyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Fadıl Akgündüz tahliyesinin ardından hakim karşısına çıktı
Fadıl Akgündüz tahliyesinin ardından hakim karşısına çıktı Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı iddiasıyla yargılanan ve 1 yıl 3 ay tutuklu kaldıktan sonra geçen Nisan ayında tahliye edilen Fadıl Akgündüz’e mahkeme başkanın, “Mağduriyetleri gidermek için ne yaptın” diye sordu. Akgündüz ise “Proje yüzde 85 bitirilmiş aşamada. Kalan kısmı için bir yatırım miktarı gerekli” diye yanıt verdi. Mahkeme başkanı, Akgündüz’den dava bitmeden mağduriyetlerin giderilmesini istedi.
29.09.2021 Gündem
Jet Fadıl cezaevinden çıktı, ilk sözü: Doğu hayat bulacak...
Jet Fadıl cezaevinden çıktı, ilk sözü: Doğu hayat bulacak... Nitelikli dolandırıcılıktan tutuklu yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında hakkında tahliye kararı verilen işadamı Fadıl Akgündüz Silivri Cezaevi'nden çıktı.
29.09.2021 Gündem
Fadıl Akgündüz tahliye edildi!
Fadıl Akgündüz tahliye edildi! Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldıkları iddiasıyla "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanan işadamı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Jet Fadıl'a mahkemede tepki
Jet Fadıl'a mahkemede tepki Caprice Gold ve Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin yargılanmasına devam edildi
29.09.2021 Gündem
Cehennemde cayır cayır yanacaksın!
Cehennemde cayır cayır yanacaksın! 349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz’ün yargılandığı davada ortalık karıştı. Bir müşteki “Cehennemde cayır cayır yanacaksın” diye tepki gösterdi, Akgündüz de “Hakkımı helal etmiyorum” dedi
29.09.2021 Gündem
Fadıl Akgündüz'den şaşırtan savunma
Fadıl Akgündüz'den şaşırtan savunma Caprice Gold ve Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin yargılanmasına devam edildi. Akgündüz: "Cezaevinde olmam projenin bitmesini engellemektedir"
29.09.2021 Gündem
Jet Fadıl: Mağdurum
Jet Fadıl: Mağdurum BAYRAMPAŞA'DA Caprice Gold ile Maldivler'de Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin do landırıldığı iddiasıyla yargılanan iş adamı Fadıl Akgündüz ve 4 kişi dün İstanbul 1...
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Ahmet Hoca: Enayilik ettim
Cübbeli Ahmet Hoca: Enayilik ettim Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, dolandırıcılık nedeniyle tutuklanan Fadıl Akgündüz hakkında açıklama yaptı. Cübbeli Ahmet, "Sen bunları duymayıp enayilik ettiysen ben de enayilik ettim" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Caprice Gold ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caprice gold haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.