Jet Fadıl adliyede dayak yemişti! Hapsi isteniyor
Jet Fadıl adliyede dayak yemişti! Hapsi isteniyor Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri tamamlamayan Jet Fadıl'ın 'Nitelikli dolandırıcılık' davası sürüyor. Fadıl Akgündüz, duruşmaya katılmak için geldiği İstanbul Adliyesi önünde bir müştekinin saldırısına uğradı. Akgündüz, adliye önünde dayak yediği şahısan şikayetçi oldu. Müşteki hakkında 1 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.
20.02.2021 Gündem
Mağdurlar isyan etti: 'Bizi soydu soğana çevirdi!'
Mağdurlar isyan etti: 'Bizi soydu soğana çevirdi!' İstanbul Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırıldığı iddiasıyla yargılanan Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, dava dosyasının bilirkişiye gönderilmesine karar verdi. Mağdurlardan Yakup Terzi, "Fadıl Akgündüz bizi soydu soğana çevirdi. 4-5 senedir bizim hakkımızı yiyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Fadıl Akgündüz tahliyesinin ardından hakim karşısına çıktı
Fadıl Akgündüz tahliyesinin ardından hakim karşısına çıktı Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı iddiasıyla yargılanan ve 1 yıl 3 ay tutuklu kaldıktan sonra geçen Nisan ayında tahliye edilen Fadıl Akgündüz’e mahkeme başkanın, “Mağduriyetleri gidermek için ne yaptın” diye sordu. Akgündüz ise “Proje yüzde 85 bitirilmiş aşamada. Kalan kısmı için bir yatırım miktarı gerekli” diye yanıt verdi. Mahkeme başkanı, Akgündüz’den dava bitmeden mağduriyetlerin giderilmesini istedi.
29.09.2021 Gündem
Caprice’ten aranıyor!
Caprice’ten aranıyor! Caprice Gold ve Maldivler projelerini soruşturan savcı, müfettişlerin raporu doğrultusunda polisten Fadıl Akgündüz ve şirketlerin sahibi olan ablası, eniştesi ve yeğeninin ayrıntılı savunmalarını almasını istedi. Polis şimdi Akgündüz’ü arıyor.
29.09.2021 Gündem