Jet Sosyete Ne Zaman

Jet Sosyete Ne Zaman

Son dakika Jet Sosyete ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jet Sosyete ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jet Sosyete ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jet Sosyete Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jet sosyete ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 jet sosyete ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm jet sosyete ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jet Sosyete 38. bölüm fragmanı
Jet Sosyete 38. bölüm fragmanı Jet Sosyete dizisinin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı.
22.04.2019 Televizyon
Jet Sosyete yeni sezonu ile bu akşam ekrana gelecek!
Jet Sosyete yeni sezonu ile bu akşam ekrana gelecek! Jet Sosyete dizisinin yeni sezon bölümleri merakla bekleniyordu. Müjdeli haber geldi ve Jet Sosyete bu akşam başlayacak. Yeni oyuncuların da katıldığı Jet Sosyete fragmanları daha şimdiden izleyicileri kahkahaya boğdu.
10.10.2018 Gündem
Jet Sosyete yeni sezon ne zaman? İşte fragman...
Jet Sosyete yeni sezon ne zaman? İşte fragman... Jet Sosyete dizisi yeni sezonuna TV8 ekranlarında devam edecek. Konusu ve oyuncularıyla çok sevilen eğlenceli dizi Jet Sosyete'nin yeni sezon tarihi belli oldu. Jet Sosyete yeni sezon fragmanı da izleyicileri heyecanlandırdı.
7.10.2018 Gündem
Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu!
Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu! Star TV'nin yeni dizisi Jet Sosyete'nin ilk bölümün yayın tarihi belli oldu. Jet Sosyete'nin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Jet Sosyete'nin yayın tarihi...
6.02.2018 Magazin
Jet Sosyete fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete dizi konusu ve oyuncuları...
Jet Sosyete fragmanı yayınlandı! Jet Sosyete dizi konusu ve oyuncuları... Merakla başlaması beklenen dizi Jet Sosyete'nin ilk fragmanı yayınlandı. Başarılı oyuncu ve yazar Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'de ünlü oyuncular yer alıyor. İşte Jet Sosyete dizisinin konusu, oyuncuları ve ilk fragmanı...
24.01.2018 Gündem
'Jet Sosyete' geliyor!
'Jet Sosyete' geliyor! Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, 3 yıl aranın ardından yeni bir komedi dizisi ile ekrana geri dönüyor.
20.01.2018 Televizyon
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz!
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz! 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçileriyle paylaştı.
13.06.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor!
Bartu Küçükçağlayan baba oluyor! İki yıl önce Merve Küçükçağlayan ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, baba olmaya hazırlanıyor. Müjdeli haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu, eşine, "Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olmuştuk, bugünkü doğum gününde nerdeyse anne-babayız" diye seslendi.
4.10.2021 Magazin
Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi
Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi Geçtiğimiz haftalarda yaptığı 'libido' açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen ve birçok ünlü isimden tepki gören Can Yaman'a bir taş da Gülse Birsel'den geldi. Birsel, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı 'Jet Sosyete' dizisinin son bölümünde Yaman'a göndermede bulundu.
15.12.2019 Magazin
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman?
Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? Hafta içi her akşam yayınlanan dizilerin izleyicileri harekete geçti. Ocak ayına girmemizle birlikte dizilerin yayınlanmaması, vatandaşlarda merak uyandırdı. Her akşam heyecanla izledikleri diziyi bekleyenler, Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman? arayışına başladı.
7.01.2019 Gündem
'Jet Sosyete'den Ahmet Kural göndermesi
'Jet Sosyete'den Ahmet Kural göndermesi Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı ve başrolünü oynadığı 'Jet Sosyete' dizisinin kadına şiddet sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Dizide şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddia edilen oyuncu Ahmet Kural'a gönderme vardı.
22.11.2018 Magazin
Komediden daha çok  keyif  alıyorum
Komediden daha çok keyif alıyorum Jet Sosyete’de Yıldız karakteriyle dikkat çeken Tuğba Çom Makar ”Herkes yurt dışında eğitim almak ister belki ama ülkemizde bu eğitimlere taş çıkaracak usta sanatçılar var. Cennet burada” diyor.
9.06.2018 Arşiv
Dizilerde erkek güçlü kadın aciz ve süslü
Dizilerde erkek güçlü kadın aciz ve süslü “Televizyon Dizilerinde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” projesi kapsamında seçilen 12 yerli dizi üzerinde yapılan araştırmanın sonuçları bir kez daha gösterdi ki; şiddet, cinsiyet ayrımcılığı ve baskının en görülebilir olduğu diziler erkeklerin ve kadınların dünyalarını ayrıştırıyor
9.03.2018 Arşiv
'Tahran'ın zengin çocukaları' instagram hesabı kapatıldı!
'Tahran'ın zengin çocukaları' instagram hesabı kapatıldı! İranlı zenginlerin lüks yaşantısını gözler önüne seren The Rich Kids of Tehran (Tahran'ın zengin çocukları) isimli Instagram hesabı kapatıldı!
12.10.2014 Dünya
Doğuş, 700 jet sosyeteyi Türkiye’nin müdavimi yapacak
Doğuş, 700 jet sosyeteyi Türkiye’nin müdavimi yapacak İtalyan sosyete adası Capri’nin en lüks otelini alan Doğuş Holding, ortağı olan lüks turizmci Tonino Cacace ile hem Türkiye’de hem de yurtdışında büyüyecek. Doğuş, en ucuz odası 500 euro olan Capri Palace’ın müdavimi 700 süper zengini de Türkiye’ye tatile getirecek
5.09.2012 Ekonomi
Kültür bakanı olmak isterim hedefim yüksek gelirli turist
Kültür bakanı olmak isterim hedefim yüksek gelirli turist Karacan, politikaya bulaşmadan Kültür ve Turizm Bakanı olmak istediğini söylüyor
1.05.2010 Arşiv
İslami sosyete nasıl yaşıyor?
İslami sosyete nasıl yaşıyor? Zengin muhafazakâr, nam-ı diğer “İslami sosyete” arasında lüks merakı büyük bir hızla yayılıyor
22.09.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Jet Sosyete Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jet sosyete ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.