Jean-Claude Juncker

Jean-Claude Juncker

Son dakika Jean-Claude Juncker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jean-Claude Juncker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jean-Claude Juncker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jean-Claude Juncker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jean-claude juncker gelişmeleri de dahil olmak üzere 411 jean-claude juncker haberi bulunmuştur. Tüm jean-claude juncker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs açıklaması: Dört bir yandan sağlama almamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs açıklaması: Dört bir yandan sağlama almamız lazım Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin başörtüsü konusuyla ilgili kanun teklifi vermesini 'samimiyetsiz' bularak anayasa değişikliği şeklinde karşı teklif verdiklerini belirterek 'Farkında olmadan bize pas attı bizim de golü atmamız lazım." dedi. Erdoğan, ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki ambargo ve silah kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'İlk işimiz İHA’ları, SİHA’ları Kuzey Kıbrıs’a yerleştirdik. Şu anda İHA ve SİHA’larımız oradalar' dedi.
7.10.2022 Siyaset
Maaşlar 7000 liradan başlıyor! KPSS şartı da yok, 1 milyon kişi aranıyor...
Maaşlar 7000 liradan başlıyor! KPSS şartı da yok, 1 milyon kişi aranıyor... Sayıları her geçen gün artıyor. Yüz binlerce kişiye iş kapısı. KPSS ya da sınav şartı da yok. Maaşları da 7 bin liradan başlıyor. Bölüm önemli değil. İnternet sistemleri bilgisi önemli. Pandemiyle birlikte hızla büyüyen e-ticaret sektöründe şirket sayısının 350 bine ulaşması bekleniyor. Lojistik sektörü de dahil bu alanda çalışmak için en az 1 milyon kişiye ihtiyaç var. Maaşlar, 7 bin TL’den başlayıp 30 bin TL’ye kadar çıkıyor
13.10.2021 Çalışan Hakları
e-ticaretin liderleri WORLDEF'te buluşacak
e-ticaretin liderleri WORLDEF'te buluşacak World E-Commerce Forum (WORLDEF), dünyanın önde gelen e-ticaret firmalarını 21 Ekim'de İstanbul'da buluşturuyor.
22.09.2021 Ekonomi
Fransız gazetesi itiraf etti: Koltuk krizinde Türkiye mağdur edildi
Fransız gazetesi itiraf etti: Koltuk krizinde Türkiye mağdur edildi Fransız L'Opinion gazetesi, Türkiye'nin, Charles Michel ile Ursula von der Leyen arasındaki kavganın "mağduru" olduğunu yazdı.
9.04.2021 Dünya
AB liderleri yeni Brexit anlaşmasına onay verdi
AB liderleri yeni Brexit anlaşmasına onay verdi Avrupa Birliği (AB) üyesi 27 ülkenin lideri, İngiltere ile AB arasında varılan yeni anlaşmayı onayladı.
17.10.2019 Dünya
Son dakika! Avrupa Birliği ve İngiltere anlaştı
Son dakika! Avrupa Birliği ve İngiltere anlaştı Avrupa Birliği (AB) ve İngiltere, yeniden düzenlenmiş Brexit anlaşması üzerinde uzlaştı.
17.10.2019 Dünya
AB'den ABD'ye açık tehdit: Aynısını yaparız
AB'den ABD'ye açık tehdit: Aynısını yaparız Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, "Birisi havacılık sektörümüze gümrük vergileri uygularsa aynısını yaparız." dedi.
2.10.2019 Dünya
Fransa eski Cumhurbaşkanı Chirac son yolculuğuna uğurlandı
Fransa eski Cumhurbaşkanı Chirac son yolculuğuna uğurlandı Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac için Paris’teki Saint-Sulpice Kilisesi'nde cenaze töreni düzenlendi.
30.09.2019 Dünya
AB'den güvenli bölge açıklaması
AB'den güvenli bölge açıklaması Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Sözcüsü Maja Kocijancic, ABD ile Türkiye arasında Fırat'ın doğusunda "güvenli bölge" oluşturmaya yönelik görüşmeleri takip ettiklerini bildirdi.
13.09.2019 Dünya
AB'den İngiltere'ye Brexit uyarısı
AB'den İngiltere'ye Brexit uyarısı Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, mevcut Brexit ayrılık anlaşmasının en iyisi olduğunu ve alternatifi bulunmadığını bildirdi.
26.07.2019 Dünya
AB'den ABD'ye 35 milyar euroluk misilleme hamlesi
AB'den ABD'ye 35 milyar euroluk misilleme hamlesi Avrupa Birliği (AB), ABD'nin Avrupa ülkelerinden ithal edilen arabalara ilave gümrük vergisi uygulaması halinde 35 milyar Euro'luk ticari misilleme yapılacağını bildirdi.
23.07.2019 Dünya
AB komisyonu başkanı belli oldu
AB komisyonu başkanı belli oldu Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanlığına Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen'in atanmasını onayladı.
16.07.2019 Dünya
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'dan Anastasiadis'e yeni hidrokarbon önerisi
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'dan Anastasiadis'e yeni hidrokarbon önerisi KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Kıbrıs Özel Temsilciliği aracılığıyla, Rum lider Nikos Anastasiadis hidrokarbonlar konusunda ortak bir komite kurulması yönünde yeni bir öneri sundu
13.07.2019 Dünya
AB liderleri Ursula von der Leyen isminde uzlaştı
AB liderleri Ursula von der Leyen isminde uzlaştı Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin liderleri, AB Komisyon Başkanlığına Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, AB Konseyi Başkanlığına Charles Michel, AB Yüksek Temsilciğine Josep Borrell, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanlığına ise Christine Lagarde'ın atanması konusunda mutabık kaldı.
2.07.2019 Dünya
Avrupa Mursi'nin vefatına sessiz kaldı
Avrupa Mursi'nin vefatına sessiz kaldı Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatına ilişkin AB kurumları ve üye ülke hükümetleri hiçbir açıklama ya da tepki göstermedi.
18.06.2019 Dünya
İmzalar atıldı! Dev ortaklık
İmzalar atıldı! Dev ortaklık Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde 15 Mart'ta iki camiye düzenlenen terör saldırılarının ardından birçok ülke ve şirketle internette terör ve nefrete karşı mücadele etmek için "Christchurch Çağrısı" adlı metni imzaladıklarını bildirdi.
16.05.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu AB-Türkiye ilişkilerini Politico'ya değerledirdi
Bakan Çavuşoğlu AB-Türkiye ilişkilerini Politico'ya değerledirdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "ABD'deki 11 Eylül saldırıları, Arap Baharı, küresel finansal kriz ve mülteci krizi dahil olmak üzere yakın tarihte önemli dönüm noktaları, Türkiye-AB ilişkisinin stratejik önemini defalarca kanıtladı. Ayrıca, ekonomik, politik, güvenlik ve kimlikle ilgili konular Türkiye'nin AB için stratejik bir ortaktan daha fazlası olduğunu göstermiştir. Türkiye eğer AB üyesi olsaydı, bugünün son derece değişken dünya düzeninin zorluklarını müşterek ele alma konusunda daha yetenekli ve yetkin olacağımıza inanıyorum. Bunun için 30 yıl daha beklemeyelim." ifadesini kullandı.
15.05.2019 Dünya
Macron'dan ABD ve Çin uyarısı
Macron'dan ABD ve Çin uyarısı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Birçok konudaki ABD'nin tek taraflılığına, çok taraflılık krizine ve Çin'in çeşitli alanlardaki yükselişine karşı savunan ve egemen Avrupa istiyoruz" dedi.
10.05.2019 Dünya
'AB'nin geleceği Brexit değildir'
'AB'nin geleceği Brexit değildir' Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, "AB'nin geleceği Brexit değildir. Brexit gelişimimizi engelleyemez ve engelleyemeyecektir." dedi.
16.04.2019 Dünya
Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısına dünyadan tepkiler
Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısına dünyadan tepkiler Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde cuma namazı sırasında 2 camiye yapılan terör saldırılarına ilişkin İngiltere, Fransa ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonundan tepki geldi. İngiltere Başbakanı Theresa May, terör saldırısına tepki gösterirken, başkent Londra'da bugün camiler çevresinde silahlı polislerle güvenlik önlemi alınacağı bildirildi. ABD ise saldırıyı 'nefret eylemi' diyerek kınadı.
15.03.2019 Dünya
İngiliz parlamentosu Brexit anlaşmasını oylayacak
İngiliz parlamentosu Brexit anlaşmasını oylayacak İngiliz parlamentosu, hükümetin Avrupa Birliği (AB) ile vardığı Brexit anlaşmasını bugün oylayacak. Parlamentonun alt kanadı Avam Kamarası'nda 15 Ocak'ta ezici çoğunlukla reddedilen Brexit anlaşması yerel saatle 19.00'da yeniden oylanacak.
12.03.2019 Dünya
Junker, konuşma yaparken eşi aradı! Sonra...
Junker, konuşma yaparken eşi aradı! Sonra... AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker’i konuşma yaptığı sırada eşi aradı. Konuşmasını kesip eşinin telefonunu açan Juncker, tüm salonu güldürdü.
26.02.2019 Dünya
İngiltere ile AB, ayrılığı "mesajla" değerlendirdi
İngiltere ile AB, ayrılığı "mesajla" değerlendirdi İngiltere Başbakanı Theresa May ile AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, İngiliz Parlamentosundaki Brexit oylamasını "mesajlaşarak" değerlendirdi.
17.01.2019 Dünya
AB Başkanından çok sert çıkış: İki yüzlülük
AB Başkanından çok sert çıkış: İki yüzlülük Avrupa Birliği (AB) Komisyon Başkanı Jean-Claude Juncker, AB’nin dış sınırlarının korunması konusundaki tutumlarından dolayı bazı AB ülkelerini iki yüzlülükle suçladı.
31.12.2018 Dünya
Brexit oylaması ocak ayında yapılacak
Brexit oylaması ocak ayında yapılacak İngiltere Başbakanı Theresa May, İngiltere Parlamentosundaki Brexit anlaşması oylamasının 14 Ocak haftasında yapılacağını söyledi.
17.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jean-Claude Juncker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jean-claude juncker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.