Jasat

Jasat

Son dakika JASAT haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan JASAT ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını JASAT haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jasat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jasat gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 jasat haberi bulunmuştur. Tüm jasat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar!
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar! Antalya'nın Manavgat İlçesinde özel bir banka şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personeli tutuklandığı açıklandı.
18.04.2024 Gündem
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Cihan G. tutuklanırken, babası, annesi ve kız kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.02.2024 Gündem
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, motosiklet ile seyir halindeki Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı'nın (26), pusu kurularak pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. A.K., suç aleti pompalı tüfeğin yerini jandarma ekiplerine gösterip, suçunu itiraf etti.
12.02.2024 Gündem
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı
Arkadaşlarının günde gördüğü altınlarını, anahtarı kopyalayarak çaldı Denizli’de izin alıp aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarının evini soyan kadının sinsi planı, akıllara durgunluk verdi. Altın günü düzenleyip evlerde tespit yapan kadının, mesaideki arkadaşlarının anahtarlarını kopyalayarak, 1.2 milyonluk altını iz bırakmadan çaldığı ortaya çıktı.
27.01.2024 Gündem
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede
Kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunmuştu; şüpheli kardeşi adliyede Eskişehir'de kaybolduktan 25 gün sonra parçalara ayrılmış cesedi bulunan Nazmi Önal'ın (64) ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan kardeşi M.Ö., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.01.2024 Gündem
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi Manisa’nın Salihli ilçesinde 15 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl 4 ay 7 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi jandarma tarafından yakalandı.
25.12.2023 Gündem
Kayseri'de "Can dostlarımız" operasyonu: 35 kişi yakalandı
Kayseri'de "Can dostlarımız" operasyonu: 35 kişi yakalandı Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bahisle köpek dövüştüren 37 kişiye 150 bin TL para cezası kesilirken, 8 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Operasyon ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu Korkunç olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojıda Kalandorova'nın (27) üzerine asit dökerek ölümüne neden olan, onun kız arkadaşı Kırgızistan uyruklu Sarvınaz Kharullaeva'yı (23) da yaralayan tutuklu Özgür Günden (45) hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 16 yıl, 'kasten yaralama'dan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
30.11.2023 Gündem
Çocukların kavgasıyla başlayan tartışma muhtarın sonu oldu
Çocukların kavgasıyla başlayan tartışma muhtarın sonu oldu Çocuklarımızın kavgasıyla başlayan tartışma cinayetle son buldu. Tokat’ın Erbaa ilçesinde husumetli olduğu muhtar Duran Keleş’i (49) çay ocağında tabanca ile vurarak öldüren Hüseyin N. (35), adliyeye sevk edildi. Hüseyin N.’nin jandarmadaki ifadesinde kendisi hakkındaki şikayetini geri çekmediği için muhtarla tartıştıklarını belirterek, "Çocuklarımızın kavgası sonrasında muhtar benim kendisine hakaret ettiğimi ileri sürerek şikayetçi oldu. Şikayetini geri çekmesini istedim. Bu nedenle tartıştık" dediği belirtildi.
22.11.2023 Gündem
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Yaşlı kadının feci sonu! Başlı taşla ezilerek öldürüldü, 2 oğlu ve komşusu adliyeye sevk edildi
Yaşlı kadının feci sonu! Başlı taşla ezilerek öldürüldü, 2 oğlu ve komşusu adliyeye sevk edildi Kan donduran cinayet Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde işlendi. Başı ezilerek öldürülen kadına ilişkin gözaltına alınan 2 oğlu ve komşusu adliyeye sevk edildi.
16.11.2023 Gündem
Düğün magandalarına jandarmadan 'Yıldırım' operasyonu! Tek tek yakalandılar
Düğün magandalarına jandarmadan 'Yıldırım' operasyonu! Tek tek yakalandılar Denizli'nin Honaz ilçesinde, bir düğünde havaya rastgele tabanca ve tüfeklerle ateş açan 23 kişi, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından düğün kamerasından tespit edilip, düzenlenen 'Yıldırım' kod adlı operasyonla gözaltına alındı. Düğün sırasında 10 yaşından küçük çocuklara içki içiren kişiye de 120 bin lira para cezası kesildi.
4.11.2023 Yaşam
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı
'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomenine operasyon! ‘Kasten yaralama’ suçundan tutuklandı Şanlıurfa’da, ‘Kasten yaralama’ suçundan 2 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'Melek Azad' lakaplı sosyal medya fenomeni Fatma Demir (25) evinde yakalandı. Demir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
25.10.2023 Gündem
10 yaşındaki Mehmet tarlada ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni ortaya çıktı...
10 yaşındaki Mehmet tarlada ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni ortaya çıktı... 10 yaşındaki Mehmet Sıddık Gültekin tarlada ölü bulunmuştu. Küçük çocuğun baş bölgesi ve vücudunda eziklere bağlı olarak öldüğü belirlendi. Jandarmanın soruşturmasında Gültekin'in başı ve vücudundaki eziklerin babası H.G’nin kullandığı kamyonetin üzerinden geçmesi sonucu oluştuğu tespit edildi. Gözaltına alınan ve savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen H.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
20.10.2023 Gündem
Eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldürüp gömdü, otomobilini de ateşe verdi
Eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldürüp gömdü, otomobilini de ateşe verdi Korkunç cinayet Afyonkarahisar'da işlendi. Evinde yakaladığı Ali Aydın'ı (30), eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle sopayla döverek öldüren R.D. (40) tutuklandı. R.D.'nin olaydan sonra Ali Aydın’ın cenazesini araziye gömüp, otomobilini de yaktığı belirlendi.
19.10.2023 Gündem
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin Bursa’da, kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş cesedi bulunan Recep Arı (31) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. (30) hakkında, ‘Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer aldı. S.A.’ya, WhatsApp mesajı ile “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” diyen Ilgız’a, Arı’nın eşinin ise telefon görüşmesinde, “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirtildi.
25.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü Balıkesir’de 17 Haziran’dan beri kayıp olan ekonomist Prof. Dr. Korhan Berzeg, 74 gün sonra evine dönen ve GPS cihazı takılan köpeği ‘Tina’ eşliğinde arandı. 74 gün boyunca barındığı yere gitmesi için aç bırakılıp GPS takılarak bulunduğu yere götürülen Tina, her defasında aranan Korhan Berzeg'e değil, yazlık eve geri döndü. Köpeğin, otomobille getirilip bulunduğu yere bırakıldığını düşünen ekipler, aramalara katkısı olmayan Tina'yı, İstanbul'a dönen Angela Berzeg'e teslim etti.
2.09.2023 Yaşam
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam
Kayıp ünlü ekonomist Korhan Berzeg olayında flaş gelişme! Köpeği sağ bulundu
Kayıp ünlü ekonomist Korhan Berzeg olayında flaş gelişme! Köpeği sağ bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu kırsal mahallesinde sabah yürüyüşüne çıkan Ekonomist Korhan Berzeg ve köpeği Tina'nın kaybolmasının ardından 70 günü aşkın süre geçti. Köpek Tina ve Korhan BErzeg'ten haftalarca haber alınamazken, bugün köpek Tina Armutlu köyü yakınlarında bulundu. Köy sakinleri Tina'yı alıp köye getirdi.
29.08.2023 Gündem
Berzeg olayında banka hesapları detayı! 20 kişinin ifadesi alındı, yeni detaylar ortaya çıktı
Berzeg olayında banka hesapları detayı! 20 kişinin ifadesi alındı, yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina' ile 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmalarında 72 gün geride kaldı. Çalışmalardan şu ana kadar bir sonuç çıkmazken, Berzeg’in daha önce de İstanbul ve Armutlu’daki evinin önünde kısa süreli 2 kez kaybolup, bulunduğu öğrenildi. Berzeg'in, Gönen ve İstanbul'daki evlerinde savcılık kararıyla arama yapılıp bilgisayarları incelenirken, şüpheli olarak 20 kişinin de ifadesi alındı.
27.08.2023 Yaşam
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'den hala haber yok! Bulana 1 milyon TL ödül
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'den hala haber yok! Bulana 1 milyon TL ödül Balıkesir'de kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları 49 gündür devam ediyor. Angela Berzeg, 80 kilometrelik alanda 22 mahallede aranan eşi Korhan Berzeg'i bulana 1 milyon TL ödül vereceğini açıkladı.
4.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Jasat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jasat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.