Jared Kushner

Jared Kushner

Son dakika Jared Kushner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jared Kushner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jared Kushner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jared Kushner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jared kushner gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 jared kushner haberi bulunmuştur. Tüm jared kushner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Trump'ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray'da tuvalete attığı iddia edildi
Trump'ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray'da tuvalete attığı iddia edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Başkan olduğu dönemde konutu olarak kullandığı Beyaz Saray'da, bazı resmi belgeleri tuvalete attığı iddia edildi.
4.10.2022 Dünya
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar!
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar! Amerika'nın eski Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Kelly Craft CNN TÜRK’e konuştu. Craft, İsrail-Filistin geriliminden Türkiye-Mısır temaslarına kadar birçok konuyu değerlendirdi. Craft, "Türkiye'nin bu adımı Orta Doğu'da ezber bozar" dedi...
14.05.2021 Dünya
Trump'ın damadı Kushner, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi
Trump'ın damadı Kushner, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi ABD eski Başkanı Donald Trump’ın damadı Jared Kushner ve yardımcısı Avi Berkowitz, İsrail ve Arap ülkeleri arasında "Abraham Anlaşmaları" olarak bilinen normalleşme anlaşmasında kilit rol üstlendikleri gerekçesiyle Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi.
1.02.2021 Dünya
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını...
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını... Kongre baskınıyla sarsılan ABD'de sular durulmuyor… İddialara göre ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner, güvenliklerinden sorumlu gizli servis elemanlarının evlerindeki tuvalet ve banyoları kullanmalarını yasakladı. Bunun üzerine eski Başkan Barrack Obama ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evlerindeki tuvaletleri kullanmak zorunda kalan gizli servis elemanlarına 100.000 dolara (yaklaşık 730.000 lira) yeni tuvalet-banyo yapıldı.
15.01.2021 Dünya
Trump'ın damadı Kushner'den 'tansiyon düşürme' ziyareti
Trump'ın damadı Kushner'den 'tansiyon düşürme' ziyareti ABD Başkanı Donald Trump'ın başdanışmanı Jared Kushner'in, Riyad ile Doha yönetimleri arasındaki gerginliği düşürebilmek amacıyla bu hafta Suudi Arabistan ile Katar'a gideceği bildirildi.
29.11.2020 Dünya
Trump'a eşi ve damadından çağrı! 'Kaybettiğini kabul et'
Trump'a eşi ve damadından çağrı! 'Kaybettiğini kabul et' ABD seçimlerinde resmi olmayan sonuçlar açıklanırken, Donald Trump'a seçimi kabul etmesi için eşi Melania Trump ve damadı Jared Kushner'den çağrı yapıldığı ifade edildi.
9.11.2020 Dünya
Ivanka Trump ve Jared Kushner'in test sonuçları belli oldu
Ivanka Trump ve Jared Kushner'in test sonuçları belli oldu ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra yakın çevresinde bulunan herkes test yaptırdı. Trump'ın kızı Ivana Trum ve eşi Jared Kushner'in de koronavirüs test sonuçları açıklandı.
2.10.2020 Dünya
Filistin'den Arap ülkelerine çağrı! 'Reddedin'
Filistin'den Arap ülkelerine çağrı! 'Reddedin' Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, Arap ülkelerini, İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında yapılan normalleşme anlaşmasını reddetmeye çağırdı.
9.09.2020 Dünya
BAE-İsrail-ABD heyetinin görüşmesi sona erdi
BAE-İsrail-ABD heyetinin görüşmesi sona erdi BAE ile İsrail arasında varılan anlaşmaya ilişkin bugün Abu Dabi'de BAE, İsrail ve ABD heyeti arasında gerçekleşen görüşme sona erdi.
31.08.2020 Dünya
Trump'ın damadı Kushner için bomba iddia
Trump'ın damadı Kushner için bomba iddia ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve danışmanı Jared Kushner'in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında ilişkilerin normalleştirilmesi anlaşmasının imza törenine katılması için baskı yaptığı iddia edildi.
30.08.2020 Dünya
Türkiye'den BAE'ye büyük tepki!
Türkiye'den BAE'ye büyük tepki! İsrail-BAE arasında ilişkileri normalleştirmek üzere imzalanan anlaşma dünyadan tepki topladı. Türk Dışişleri, “BAE’nin bu riyakâr davranışını tarih unutmayacak ve asla affetmeyecektir” derken, İran anlaşmayı ‘Stratejik aptallık’ diye nitelendirdi.
15.08.2020 Dünya
Ivanka Trump'a şok! O isim de corona...
Ivanka Trump'a şok! O isim de corona... Corona virüs salgınının merkez üssü haline gelen ABDde Kovid-19 vaka sayısı artmaya devam ediyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın kişisel asistanında corona virüs tespit edildi.
9.05.2020 Corona Virüsü
İvanka Trump corona virüs yasaklarına uymadı
İvanka Trump corona virüs yasaklarına uymadı Corona virüs salgınının merkez üssü haline gelen ABD'de Başkanı Donald Trump'ın kızı İvanka Trump, ABD federal hükümetince alınan corona virüs tedbirlerine uymadı. Ivanka Trump, Hamursuz Bayramı'nı kutlamak için Washington'dan New Jersey'e uçtu. Aynı zamanda Trump'ın Danışmanı görevini yürüten Ivanka Trump'a sosyal medyadan "Babasının kızı. Yasayı takmadı" sözleriyle tepki gösterildi.
16.04.2020 Dünya
Dünyayı sarsan olayda yeni gelişme
Dünyayı sarsan olayda yeni gelişme Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Amazon Üst Yöneticisi ve Washington Post gazetesinin sahibi Jeff Bezos'un telefonunu hacklediği iddialarına ilişkin tartışmalar sürüyor.
23.01.2020 Dünya
'Yüzyılın Anlaşması' için bomba iddia!
'Yüzyılın Anlaşması' için bomba iddia! ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin, Filistin-İsrail sorununa "çözüm bulmak" amacıyla hazırladığı öne sürülen "Yüzyılın Anlaşması" planını İsrail'de mart ayında yapılacak seçimler öncesinde açıklayabileceği bildirildi.
15.12.2019 Dünya
ABD'den Türkiye'ye "100 milyar dolarlık" ziyaret
ABD'den Türkiye'ye "100 milyar dolarlık" ziyaret ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross'un iki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılmasına yönelik önerilerin konuşulmasının ve iki ülke arasındaki olumsuz algının olumluya dönüşmesinin beklendiği Türkiye ziyareti, bugün İstanbul'da yapılacak görüşmelerle başlıyor.
6.09.2019 Ekonomi
ABD'yi şoke eden istifa
ABD'yi şoke eden istifa ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Orta Doğu Özel Temsilcisi Jason Greenblatt'ın görevinden ayrıldığını açıkladı.
5.09.2019 Dünya
İsrail Batı Şeria'da 6 bin yasa dışı konut inşa edecek
İsrail Batı Şeria'da 6 bin yasa dışı konut inşa edecek Tel Aviv yönetimi işgal altındaki bölgede yeni yerleşim planına onay verdi, söz konusu adım Filistin tarafında büyük tepkiyle karşılandı.
31.07.2019 Dünya
Tillerson'dan Kushner'e "paralel diplomasi" suçlaması
Tillerson'dan Kushner'e "paralel diplomasi" suçlaması Eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Beyaz Saray Kıdemli Danışmanı Jared Kushner'i, devletin resmi kurumlarının bilgisi ve onayı dışında kendi başına diplomatik girişimlerde bulunmakla suçladı.
28.06.2019 Dünya
ABD'den ilginç öneri: Seçimi iptal ederlerse...
ABD'den ilginç öneri: Seçimi iptal ederlerse... ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner, İsrail'de eylül ayında yapılması beklenen erken seçimlerin iptal edilmesi durumunda "Yüzyılın Anlaşması" planının sonbahardan önce açıklanabileceğini belirtti. Kushner, "Biz gelişmeler oldukça bir ekip halinde bunu değerlendirerek Başkan'a öneriler sunuyoruz. Bu konuda ne yapacağı ise onun kararı. Onlar (İsrail) bir düzenleme yaparsa, biz de ortaya çıkan gelişmeler ışığında düzenlemeler yapacağız." ifadelerini kullandı.
26.06.2019 Dünya
ABD: Filistin için en kapsamlı ekonomi  planını hazırladık
ABD: Filistin için en kapsamlı ekonomi planını hazırladık ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner, Filistin ve Orta Doğu için şu ana kadar ki en kapsamlı ekonomi planını hazırladıklarını söyledi.
25.06.2019 Dünya
ABD, Orta Doğu barış planının ekonomi paketini açıkladı
ABD, Orta Doğu barış planının ekonomi paketini açıkladı ABD'nin İsrail-Filistin meselesine çözüm iddiasıyla hazırladığı "Yüzyılın Anlaşması" planında, Filistin ve komşu ülkeleri kapsayan 50 milyar dolarlık yatırım fonu ve Batı Şeria ile Gazze'yi bağlayan 5 milyar dolarlık bir ulaşım koridorunun inşaatının olduğu belirtildi.
22.06.2019 Dünya
Orta Doğu barış planı kasım ayına ertelenebilir
Orta Doğu barış planı kasım ayına ertelenebilir ABD'nin Orta Doğu Özel Temsilcisi Jason Greenblatt, Trump Hükümetinin "Yüzyılın Anlaşması" olarak nitelediği Orta Doğu barış planına ilişkin açıklamayı kasıma ertelenebileceğini söyledi.
16.06.2019 Dünya
İngiliz basınından bomba iddia: Trump'ın damadı...
İngiliz basınından bomba iddia: Trump'ın damadı... ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin iki yılda isimleri bilinmeyen denizaşırı (offshore) yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı ileri sürüldü.
12.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jared Kushner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jared kushner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.