Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu! Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, "Açık giyinmek sana çok yakışıyor" yorumuna İzzet Yıldızhan'ı da dahil ederek yanıt verdi.
17.03.2022 Magazin
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan ünlülerin sahne kıyafeti ile ilgili yeni açıklama! 'İsterlerse çıplak çıksınlar'
İzzet Yıldızhan'dan ünlülerin sahne kıyafeti ile ilgili yeni açıklama! 'İsterlerse çıplak çıksınlar' Türkücü İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Konsere başlamadan önce gazetecilerle bir araya gelen Yıldızhan, çok konuşulan "Sahne adabı denilen bir şey var. Donla, mayoyla da sahneye çıkılmaz!" söylemi hakkında açıklama yaptı.
24.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan sert sözler: Cezanızı çekeceksiniz!
İzzet Yıldızhan'dan sert sözler: Cezanızı çekeceksiniz! "Kızlarımın eş seçme şansı yok, flörte karşıyım" sözleri tepki çeken İzzet Yıldızhan gelen yorumlara sert çıktı. Ünlü türkücü "Geçmişle ilgili yapılmış haberler, belden aşağı vurmalar... Hepiniz cezanızı çekeceksiniz, emin olun" dedi.
2.11.2021 Magazin
İbrahim Erkal'a büyük vefasızlık!
İbrahim Erkal'a büyük vefasızlık! Tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal, son yolculuğuna uğurlandı.
13.05.2017 Magazin
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kardeşi açıkladı
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kardeşi açıkladı 12 Nisan'da beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama kardeşinden geldi. İbrahim Erkal'ın kardeşi 'dua bekliyoruz' dedi. Erkal'la ilgili bir açıklama da hastaneden geldi. İşte ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın güncel sağlık durumu ve hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler...
17.04.2017 Magazin
Umre ziyaretinde hayatının şokunu yaşadı
Umre ziyaretinde hayatının şokunu yaşadı Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan'ın Bahçeşehir'de ilk eşi ve çocuklarının yaşadığı villasında geçtiğimiz hafta yangın çıktığı ortaya çıktı...
27.06.2016 Magazin
Doğru olabilir!
Doğru olabilir! Tatlıses hala konuşmadı
6.06.2016 Magazin
Bebek’te otel açacak
Bebek’te otel açacak Üç yıl önce İzmir’de bir otel açan İzzet Yıldızhan, ikinci otelini İstanbul’da açmak için kolları sıvadı...
20.08.2014 Magazin
'Bülent Ersoy paralel bir sanatçı'
'Bülent Ersoy paralel bir sanatçı' Bülent Ersoy’un yapımcısı Fevzi Siverek'ten iddialı açıklamalar...
24.01.2014 Magazin
'Babalık rekoru bende'
'Babalık rekoru bende' 3 eşinden 5 çocuğu olan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan'dan şaşırtan açıklama..
4.12.2013 Magazin
Nihat Doğan'a bir darbe daha!
Nihat Doğan'a bir darbe daha! Gani Müjde, kadroyla ilgili eleştiriler üzerine geri adım attı...
23.11.2011 Magazin
İbo’ya uzun namlulu silahla saldırı
İbo’ya uzun namlulu silahla saldırı Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradı. Tatlıses'e 11 el ateş edildi. Tatlıses'in doktoru yaptığı son açıklamada (saat 16.00 itibariyle)'yüksek riskli durum halen devam ediyor' dedi.Doktorlar yarın sabah saatlerinde çekilecek tomografiden sonra Tatlıses'in uyandırılıp uyandırılmayacağı konusunu değerlendirecek ve saat 10:00'da basın toplantısıyle açıklama yapılacak... Başbakan Erdoğan 'gereken her şey yapılsın' talimatı verdi. Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı da, "Bundan sonra düzelse de artık Tatlıses'in sahne hayatı bitti. Hayranları artık plaklarından dinlerler" dedi.
29.09.2021 Gündem
Onlar da Emrah gibi kestirip kurtulmuştu
Onlar da Emrah gibi kestirip kurtulmuştu Emrah, son albümü 'Yelpaze'de arabeskle R&B'yi sentezleyerek bir ilke imza attı...
23.07.2008 Magazin