İzmir toplu taşıma ücretleri 2023! İzmir'de ulaşıma zam mı geldi, İzmir toplu taşıma zammı ne kadar oldu? İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN ücertleri
İzmir toplu taşıma ücretleri 2023! İzmir'de ulaşıma zam mı geldi, İzmir toplu taşıma zammı ne kadar oldu? İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN ücertleri İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), toplu ulaşım araçlarında uygulanan fiyat tarifesinin güncellenmesi gündemiyle toplandı. İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN’da geçerli toplu ulaşım ücret tarifesine zam yapıldı.
31.07.2023 Gündem
28 Ekim otobüsler ücretsiz mi, otobüsler bugün bedava mı? Bugün otobüsler kaça kadar ücretsiz? (Otobüs, Metro, Metrobüs ve Marmaray)
28 Ekim otobüsler ücretsiz mi, otobüsler bugün bedava mı? Bugün otobüsler kaça kadar ücretsiz? (Otobüs, Metro, Metrobüs ve Marmaray) 28 Ekim’de otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray'ın ücretsiz olup olmadığı sorgulanıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de 28 Ekim Cuma günü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatilinde toplu ulaşım araçlarının ücret tarifesi araştırmaları hızlandı. Peki, 28 Ekim otobüsler ücretsiz mi, otobüsler bugün bedava mı? Bugün otobüsler kaça kadar ücretsiz?
28.10.2022 Gündem
Zamlı yeni fiyatlar açıklandı! Her ay güncellenecek
Zamlı yeni fiyatlar açıklandı! Her ay güncellenecek İzmir'de, toplu ulaşıma gelen zamların ardından yeni tarifeler belli olurken, belirlenen yeni biniş ücretlerinin 20 Mart Pazar gününden itibaren geçerli olacağı bildirildi. Öte yandan, tarifelerin her ay TÜİK tarafından açıklanan Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) ışığında otomatik olarak güncellenmesi kararı alındı.
17.03.2022 Ekonomi
İzmir'de toplu ulaşıma yüzde 35 zam
İzmir'de toplu ulaşıma yüzde 35 zam İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararıyla kentte toplu ulaşım araçlarına biniş tarifeleri yeniden düzenlendi. Tam, öğretmen ve 60 yaş biniş ücretleri, ortalama yüzde 35 artırıldı. Öğrenci tarifesinde ise artış yapılmadı.
30.12.2021 Gündem