İzdivaç Programı

İzdivaç Programı

Son dakika izdivaç programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izdivaç programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izdivaç programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzdivaç Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izdivaç programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 izdivaç programı haberi bulunmuştur. Tüm izdivaç programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok? Kısmetse Olur yeni formatıyla 12 Aralık günü yeniden yayın hayatına başladı. YouTube üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle haftanın altı günü yayınlanan yarışma gündem olmayı sürdürüyor. Peki, Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
11.01.2023 Televizyon
Aşk Adası'na gitmeye hazırlanan Ekin-Su Cülcüloğlu Jack Grealish'in ilgisini çekti!
Aşk Adası'na gitmeye hazırlanan Ekin-Su Cülcüloğlu Jack Grealish'in ilgisini çekti! İngiltere’nin popüler izdivaç programı olan Love Island'a katılmaya hazırlanan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu ünlü futbolcu Jack Grealish'in dikkatini çekti. Futbolcu, güzel oyuncunun paylaşımlarını beğeni yağmuruna tuttu.
6.05.2022 Magazin
Hanife Gürdal canlı yayında evlilik teklifi aldı!
Hanife Gürdal canlı yayında evlilik teklifi aldı! Katıldığı izdivaç programı ile şöhreti yakalayan Hanife Gürdal, fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile evliliğini bitireceğini açıklamıştı. Gürdal ve Kemal Ayvaz, canlı yayında romantik anlar yaşadı.
27.11.2020 Magazin
Birkan Key evlilik kararı aldı! Daha önce...
Birkan Key evlilik kararı aldı! Daha önce... Geçen yıl fuhuştan gözaltına alınan ünlü damat adayı Birkan Key, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin ailesiyle tanıştı.
2.01.2019 Magazin
Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl?
Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Caner Toygar kimdir? Caner Toygar'ın sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtı gündemde merak konusu oldu ve araştırılıyor. Instagram hesabından veda eden Caner Toygar'ın intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Peki Caner Toygar yaşıyor mu?
29.03.2018 Gündem
Caner Toygar'dan kötü haber
Caner Toygar'dan kötü haber Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Toygar'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. “Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayınını ağlayarak bitirdi.
29.03.2018 Magazin
İşte Hanife'nin son hali!
İşte Hanife'nin son hali! Zuhal Topal'ın evlilik programı yayınlandığı dönemde kendisine eş arayan Hanife, şöhreti yakalamıştı. Parayı bulunca estetik yaptıran Hanife, başka biri oldu.
14.03.2018 Magazin
Böyle rezalet görülmedi! Damat adayı için...
Böyle rezalet görülmedi! Damat adayı için... Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu izdivaç programında gelin adayları, beğendikleri erkeği elde etmek için dans figürlerini sergiledi.
26.12.2017 Magazin
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi...
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi... Damat adayı Birkan Key, yeni sevgilisiyle sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Birkan'ın yeni sevgilisi gelin adayı Hanife'ye benzetildi.
15.12.2017 Magazin
Bu çok ünlü ismi tanımak neredeyse imkansız!
Bu çok ünlü ismi tanımak neredeyse imkansız! Şu an çok ünlü bir isim olan güzel sunucu 33 yıl önceki halini paylaştı. Ünlü ismi ilkokuldaki haliyle tanımak neredeyse imkansız.
16.11.2017 Magazin
Hande Ataizi daha fazla dayanamadı!
Hande Ataizi daha fazla dayanamadı! Sony Channel Türkiye kanalında izdivaç programı yayından kaldırılan Hande Ataizi, aynı kanalda yeni bir formatla ekran yolculuğuna devam edecek.
9.11.2017 Televizyon
Hande Ataizi kayıplara karıştı!
Hande Ataizi kayıplara karıştı! Sony Channel'da Hande Ataizi'nin sunumuyla ekrana gelen izdivaç programı RTÜK'ün vermiş olduğu cezaların ardından 5 gündür yayınlanmıyor.
9.11.2017 Televizyon
Esra Erol'u görenler şoke oldu!
Esra Erol'u görenler şoke oldu! İzdivaç programı ile adını duyuran ünlü sunucu Esra Erol'un estetik harikası olduğu ortaya çıktı.
18.10.2017 Magazin
Esra Erol şokta! Yaşam mücadelesi veriyor...
Esra Erol şokta! Yaşam mücadelesi veriyor... Esra Erol'un izdivaç programı yayınlandığı dönemde eş arayan damat adayı Yasin Sayman, yaşam mücadelesi veriyor. Sayman için Esra Erol da kan bağışı çağrısı yaptı.
6.10.2017 Magazin
'Başka erkeklerle bastım der seni rezil ederim!'
'Başka erkeklerle bastım der seni rezil ederim!' Berke Toygar, Esra Erol'un izdivaç programında tanışıp evlendiği Caner Toygar'a boşanma davası açtı.
15.09.2017 Magazin
Zuhal Topal ve Esra Erol arasındaki buzlar eriyor
Zuhal Topal ve Esra Erol arasındaki buzlar eriyor Zuhal Topal ile Esra Erol arasındaki buzlar eridi. Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Zuhal Topal'ın paylaşamını Instagram sayfasına yükledi, altına "Katılıyorum" notunu düştü.
15.09.2017 Magazin
Seda Sayan canlı yayında çıldırdı!
Seda Sayan canlı yayında çıldırdı! İzdivaç programını bırakıp Show TV ekranında 'Artık Susma' ismiyle kayıp aramaya başlayan Seda Sayan-Uğur Arslan ikilisi, canlı yayında gerginlik yaşadı.
15.09.2017 Televizyon
Nurella'ya şok sözler: Katana
Nurella'ya şok sözler: Katana Eda Erol ve Alişan'ın, Esra Erol'un yeni programı için kurgu gereği ayrıldığını ima eden Nur Yerlitaş'a Esra Erol'un eşi Ali Özbir'den "O katanayı Allah'a emanet ediyorum" cevabı geldi.
6.09.2017 Magazin
Zuhal Topal'a şok! Tam 5 milyon TL...
Zuhal Topal'a şok! Tam 5 milyon TL... Star TV, Zuhal Topal ile yollarını ayırmasaydı ünlü isim bir senede servet kazanacaktı.
29.08.2017 Televizyon
750 bin TL'lik RTÜK cezası Topal'a kesildi
750 bin TL'lik RTÜK cezası Topal'a kesildi ‘Zuhal Topal’la programına gelen 750 bin TL’lik RTÜK cezası ünlü sunucuya fatura edildi. Topal, “Sunuculuk ücretime el koydular” diyerek harekete geçti.
26.08.2017 Magazin
Esra Erol'a kötü haber!
Esra Erol'a kötü haber! Star TV Zuhal Topal'ın programını kaldırarak kanaldan gönderdi. Topal'dan sonra, Esra Erol'un da izdivaç programı kaldırıldı.
26.08.2017 Televizyon
Zuhal Topal'ın yerine gelen isim belli oldu!
Zuhal Topal'ın yerine gelen isim belli oldu! Star TV aldığı kararla evlilik programını kaldırıp Zuhal Topal'ı kanaldan gönderdi. Topal'ın, yerine başarılı gazeteci Balçiçek İlter getirildi.
26.08.2017 Televizyon
Hanife para basmaya devam ediyor!
Hanife para basmaya devam ediyor! İzdivaç programı ile hayatımıza giren gelin adayı Hanife, sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğrafta reklam yapıp para kazanıyor.
21.08.2017 Magazin
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda...
Ve resmen açıklandı! Esra Erol yeni sezonda... Evlilik programlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı yılan hikayesine dönerken Esra Erol'un ekibi son noktayı koydu. Yeni sezonda Esra Erol'un izdivaç programı devam edecek mi?
16.08.2017 Televizyon
Eda Erol'dan 'göğüs dekoltesine' balon!
Eda Erol'dan 'göğüs dekoltesine' balon! İzdivaç programı sunucusu Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, instagram'da ilginç bir paylaşıma imza attı.
10.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İzdivaç Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izdivaç programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.