Akşener 'İYİ Kalkınma Kongresi'nde konuştu
Akşener 'İYİ Kalkınma Kongresi'nde konuştu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da düzenlenen "İYİ Kalkınma Kongresi"ne katıldı.
10.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Türkiye'nin GETAT uygulamalarında dünya için bir cazibe merkezi olacağına eminim
Emine Erdoğan: Türkiye'nin GETAT uygulamalarında dünya için bir cazibe merkezi olacağına eminim Bursa'da 'İntegratif ve Anadolu Tıbbı Kongresi'nin açılış programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Tüm dünyada, geleneksel ve tamamlayıcı tıp, son derece talep görür hale geldi. Çünkü bu metot, insanı ruh ve beden bütünlüğü çerçevesinde değerlendiriyor. Koruyucu hekimliği esas alıyor. Ancak, GETAT uygulamalarının bilimsel ve akademik zeminde yürütülmesi son derece önemli. Ülkemizin bu anlamda potansiyeli ve mirası var. Türkiye'nin GETAT uygulamalarında önde gelen ülkelerden biri ve tüm dünya için cazibe merkezi olacağına eminim" dedi.
13.05.2022 Siyaset
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Bu bir rekordur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Bu bir rekordur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 yılı dış ticaret rakamlarını açıkladı... Erdoğan, "Geçen yılın 3.çeyreği itibarıyla Ülkemizin küresel ihracattan aldığı pay ilk kez yüzde 1'in üzerine çıkmıştır. İhracatımız tarihimizde ilk defa 200 milyar doları aşarak OVP'nin de ötesine geçmiştir. 2021 toplam ihracatımız geçen yıla göre yüzde 32,9 artışla 225,4 milyar Dolar oldu. Bu bir rekordur." dedi.
3.01.2022 Siyaset
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sivas'a yüksek hızlı tren gelirse göçü hızlandırır, diyebilen maalesef vizyonsuz muhalefetimiz var ama bunlara rağmen Sivas, yüksek hızlı trenine kavuşacak" dedi.
10.07.2021 Siyaset
Değişen Bakanlar 2021! Hangi bakanlar değişti 2021?
Değişen Bakanlar 2021! Hangi bakanlar değişti 2021? Bakanlar değişti mi 2021? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2'ye ayrıldı, Ticaret Bakanı değişti. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye ayrıldı, yerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kuruldu.
21.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Son haftalarda bir şey benim dikkatimi çok çekiyor. CHP zihniyeti mensupları bir yoğun tweet yarışındalar. Yatıyorlar kalkıyorlar damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza. Tutturmuşlar şu kadar para nerede? O kadar paranın hepsi Merkez Bankası'nda. Kaybolan bir şey yok. Ve şu anda da hamdolsun döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı" dedi. TBMM’de '100. Yılında İstiklal Marşı Sergisi'nde konuşma yapan Erdoğan, 'Nasıl 100 yıl önce Sevr’i yırtıp atmışsak; bugün de FETÖ, DEAŞ, PKK gibi taşeronlar aracılığıyla ülkemize dayatılmaya çalışılan modern Sevrleri yırtıp atıyoruz' dedi.
10.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan yüksek fiyatla mücadele ilgili olarak, "İnşallah 1 Mart'tan itibaren beklentileri karşılayacak adımları atacağız. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin saysını 180'den 500 çıkarma kararı aldık. Gerekirse daha sonra bu sayıları 1000'e kadar arttıracağız. Devletin görevi bu. " dedi.
24.02.2021 Siyaset
Bakan Pakdemirli: 2023 seçimleri karne zamanıdır
Bakan Pakdemirli: 2023 seçimleri karne zamanıdır Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Manisa İl Başkanlığı 7’nci Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, 2023 yılında gerçekleştirilecek genel seçimlerin karne zamanı olduğunu belirtip, "Bana göre Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimidir. Yaptıklarımızı iyi anlatmalıyız. Bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. İl başkanlarına büyük görev düşüyor. Ankara'ya gelip, ilin problemlerini taşıyın. Bu milletin meselesi çocuklarınızın geleceğidir. Türkiye 21’inci yüzyılda lider, güçlü ve dünyayı yönlendiren ülkelerden biri olacaktır. Desteği artırarak, devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.
18.01.2021 Ekonomi
"Her alanda Türkiye'ye çağ atlattık"
"Her alanda Türkiye'ye çağ atlattık" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Dünya Ekonomik Forumu iş birliğiyle 4. Sanayi Devrimi Merkezi'ni Türkiye'ye kazandırdıklarını belirterek, "Ülkemizi biyoteknoloji, kuantum hesaplama, hızlandırıcılar ve yeni nesil nükleer reaktörler gibi çığır açıcı kritik teknolojilerde öncü ülkelerden biri yapmak istiyoruz." dedi.
9.12.2020 Ekonomi
'Maden suyu kanser riskini ve cilt kusurlarını azaltıyor'
'Maden suyu kanser riskini ve cilt kusurlarını azaltıyor' İlk defa online platformda düzenlenen I. Ulusal Maden Suyu Kongresi ile maden suyunun bilinmeyen yönleri gün yüzüne çıkarıldı. Prof. Dr. Yavuz Dizdar, maden suyunun kanser riskini azaltma üzerine olumlu etkisi olduğunu söyledi. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık da maden suyu konusunda merakını gidermek isteyenler için ‘Mucize İçecek Maden Suyu’ kitabının okunması tavsiyesinde bulundu.
26.11.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş İzmir depremi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş İzmir depremi açıklaması AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda düzenlenecek 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileyerek, yaralı kurtarılanlara ise acil şifalar diledi. Erdoğan, "İzmir'deki depremde evlerini kaybeden vatandaşlarımıza da inşallah yenilerini yapıp teslim edeceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Van'daki programının ardından İzmir'de deprem bölgesine gideceği öğrenildi.
31.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Silah satıyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Silah satıyorlar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Şırnak 7. Olağan İl Kongresi’nde konuştu. Erdoğan, "Size en ufak bir ayrımcılık yapılıyorsa failinden hesabını sormak boynumun borcudur" dedi. "Dünya Azerbaycan'ın yanında değil" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ateşkes ilan edildi gece, ateşkesi Ermeniler yine bozdu" ifadelerini kullandı. Konuşmasında Minsk üçlüsüne tepki gösteren Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar Ermenistan'ın yanında yer aldı. Ermenistan'a her türlü silah desteğini veriyorlar. Azeri kardeşlerimiz çok ciddi bir mücadele içinde. Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını Ermeniler'den kurtarmak için bu mücadeleyi veriyorlar."
18.10.2020 Siyaset
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu Türkiye Büyük Millet Meclisi, coronavirüs önlemleri alınarak 23 Nisan Özel Oturumu için toplandı. Meclis'in 88. birleşimi Başkan Mustafa Şentop tarafından açıldı. Vekiller saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu. TBMM Başkanı Şentop yaptığı konuşmada, "100. yılını andığımız Gazi Meclisi'miz, Milli Mücadele'nin sonucu değil, bizzat merkezi ve karargahıdır." dedi.
23.04.2020 Gündem
8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler… İşte çeşitli Kadınlar Günü mesajları…
8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözler… İşte çeşitli Kadınlar Günü mesajları… Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Kadınlar Günü’nü kutlamak isteyenler, birbirinden farklı mesajlara ulaşmak için internette araştırma yapmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da özenle kutlanacak olan Dünya Kadınlar Günü ile ilgili sözleri derledik. Peki 8 Mart nedir? Dünya Kadınlar Günü tarihi nasıl ortaya çıktı? İşte çeşitli Kadınlar Günü mesajları…
8.03.2020 Gündem
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti MYK toplantısı sonrası Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.
23.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan ABD'ye: Tehditler bizi motive ediyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan ABD'ye: Tehditler bizi motive ediyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'S-400, F-35 ile başlayan süreçte bizi yaptırımlarla tehdit edenler, tehditlerin bizi yerli tasarım ve üretime daha motive edeceğini bilmelidir' açıklamasında bulundu.
20.12.2019 Gündem
Son dakika asgari ücret 2020 zam açıklaması! Cumhurbaşkanı ‘’Tarafları memnun edecek bir adımı atarız’’
Son dakika asgari ücret 2020 zam açıklaması! Cumhurbaşkanı ‘’Tarafları memnun edecek bir adımı atarız’’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret 2020 zammıyla ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Jestimizi yapar, memnun edecek adımı atarız" ifadesini kullandı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması!
20.12.2019 Gündem
Fuat Oktay: ABD'nin terörizm raporu, terörle mücadelemizden bizi alıkoyamaz
Fuat Oktay: ABD'nin terörizm raporu, terörle mücadelemizden bizi alıkoyamaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "ABD'nin hazırladığı terörizm raporu ne FETÖ'yle ne de YPG terör örgütüyle olan mücadelemizden bizi alıkoyamaz. Ne zaman biz ayağa kalksak ne zaman Türkiye olarak gelişmeye başlasak, ne zaman ufka baksak önümüz, ayaklarımız terör örgütleriyle prangalanmaya çalışılmaktadır. Biz buna müsaade etmeyeceğiz, gelişmemize devam edeceğiz" dedi.
5.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıkmalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıkmalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta düzenlenen 'Orta Anadolu Ekonomi Forumu'nda konuştu. Erdoğan, Ramazan ayı içerisinde Sivas'a hızlı trenin geleceğini söyledi. Erdoğan, "Trump'a 'Patriot verin ama Rusya ile şartlar aynı olacak' dedim. BM'de bu konuları tekrar görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.
4.09.2019 Siyaset
19 Mayıs'ın 100. yıldönümü... Samsun'da tarihi gün
19 Mayıs'ın 100. yıldönümü... Samsun'da tarihi gün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Törenleri'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2011 yılında milletimizin önüne 2023 hedefleriyle çıktık. Cumhuriyet tarihinin en iddialı demokrasi ve kalkınma hedeflerini ifade eden 2023 vizyonu bugüne kadar hep kılavuzumuz oldu. Türkiye'nin özgürlüklerde ve ekonomide geldiği seviye 2023 hedeflerimize adım adım yaklaştığımızı gösteriyor" dedi.
19.05.2019 Gündem
Bakan Varank açıkladı! Esenler'e test merkezi kurulacak
Bakan Varank açıkladı! Esenler'e test merkezi kurulacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank “Yarın çok güzel bir iş birliğine imza atacağız. Esenler'de akıllı şehir çözümlerini hayata geçiriyoruz. Esenler Belediyesi'ne devredilen 8,7 milyon metrekare alanla birlikte sıfırdan yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz” dedi.
13.03.2019 Siyaset
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
13.02.2019 Televizyon