Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında...
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında... Valerien Ismael'le yollarını ayıran ve Fransız teknik adama 400 bin euro tazminat ödeyen Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi.
28.10.2022 Beşiktaş
Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması!
Abdullah Avcı'dan istifa açıklaması! Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'ya 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
24.10.2019 Futbol
Fikret Orman: "Benim motivasyonum düşerse Beşiktaş çöker"
Fikret Orman: "Benim motivasyonum düşerse Beşiktaş çöker" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bein Sports canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı.
27.08.2018 Beşiktaş
Şenol Güneş resti çekti! "Mücadeleyi severim..."
Şenol Güneş resti çekti! "Mücadeleyi severim..." Beşiktaş'la birlikte son 2,5 yılda tarih yazan teknik direktör Şenol Güneş tüm hayatının futbol olduğunu söyledi ve ekledi: "Önümde 10-15 yıl var"
1.01.2018 Beşiktaş
Şenol Güneş itiraf etti: Milli Takım...
Şenol Güneş itiraf etti: Milli Takım... Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, A Milli Takım'ın başına neden geçmediği konusuna açıklık getirdi.
16.11.2017 Beşiktaş
'Baskın basanındır'
'Baskın basanındır' Spor yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig'de haftayı değerlendirdi.
2.12.2015 Süper Lig
Survivor’ın prodüksiyon kalitesi çoğu diziden iyi!
Survivor’ın prodüksiyon kalitesi çoğu diziden iyi! 7 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak ‘Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu’ sinema filminin yönetmeni Biray Dalkıran ile yeni filmi ve projelerini konuştuk. Ünlü yönetmen samimi açıklamalar yaptı.
19.07.2015 Magazin
Jose'nin 10 altın kuralı
Jose'nin 10 altın kuralı Portekizli hoca Jose Mourinho'yu dünyanın en iyileri arasına sokan şifreler çözüldü
25.09.2010 Futbol
Aziz Yıldırım’ın futbolu bilenlere danışması gerekiyor
Aziz Yıldırım’ın futbolu bilenlere danışması gerekiyor Rıdvan Dilmen VATAN'a konuştu... İşte birbirinden çarpıcı açıklamalar...
13.02.2009 Arşiv
Zamanında hepsi nerdeydi?
Zamanında hepsi nerdeydi? Tigana rehavete karşı uyardı: “Şimdi yüzünüze gülenler daha önceleri neredeydi? Siz işinize bakın” dedi
2.05.2007 Futbol
"Bu taraflı bir filmdir!"
"Bu taraflı bir filmdir!" 12 Eylül döneminin sıradan insanların yaşamlarını nasıl tepetaklak ettiğini anlatan Eve Dönüş'ün senaryosu, gerçek olaylar ve insan hayatlarından yola çıkılarak yazıldı.
16.06.2006 Arşiv
Gerginim! 4.5 milyon dolar harcadık bunu geri almamız lazım!
Gerginim! 4.5 milyon dolar harcadık bunu geri almamız lazım! Bebek'te buluştuk Yılmaz Erdoğan'la, ilk cümlesi "gerginim" oldu. Güne gazete okuyarak başlamış, "Organize İşler"in fragmanını eleştirenleri okuyunca keyfi kaçmış. 4.5 milyon dolar harcadığınız bir film yapacaksınız, bir hafta sonra f ilminiz vizyona girecek, herkes bir şey söyleyecek, keyifli olabilir misiniz? Daha önceki filmlerinde olduğu gibi Organize İşler'in de her şeyi Yılmaz Erdoğan. Senaryoyu yazdı, başrolünde oynadı ve yönetti. Ve ilk kez İstanbul'da bir film çekti. Röportajı her ne kadar film üzerine "organize" etmiş olsak da konu "Kürt kimliğine" uzadı
18.12.2005 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri