Gazete Vatan Logo
Futbol Zamanında hepsi nerdeydi?

Zamanında hepsi nerdeydi?

Tigana rehavete karşı uyardı: “Şimdi yüzünüze gülenler daha önceleri neredeydi? Siz işinize bakın” dedi

BEŞİKTAŞ, ligin bitimine 3 maç kala liderliği ezeli rakibinin elinden alma fırsatını yakalayabileceği F.Bahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken, Tigana siyah-beyazlı oyuncuları ilginç bir şekilde motive etmeye çalışıyor. Geçen hafta sonu Sivas deplasmanında oynanan maç sonrasında F.Bahçe’nin Denizlispor ile berabere kaldığı haberini uçakta alan ve taraftarlarla birlikte zafer şarkıları söyleyen futbolcularını o anda uyarıp eğlenceyi kesmelerini isteyen Fransız hoca, dün de bu uyarılarına devam etti.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde dün yapılan sabah antrenmanı öncesinde sahanın ortasında öğrencilerini etrafına toplayan Fransız teknik adam, çeşitli uyarılarda bulunurken, Sivas dönüşü uçakta yaşananlarla ilgili olarak çok ilginç bir tespit yaptı.

‘DESTEK GÖRDÜNÜZ MÜ?’
FUTBOLCULARINA “Sivas galibiyeti sonrası sizin o arkanızı sıvazlayıp yüzünüze gülenler daha önceleri neredeydi?” diye soran Fransız teknik adamın “Siz onlara kanmayın. Kötü günler geçirdiğinizde o insanlar neredeydi? Şimdiye kadar hiç onlar tarafından gerçek bir destek gördünüz mü? Siz kendinize bakın ve takımınızı şampiyon yapın. Etrafınızdakilere aldanmayın” diye konuşması siyah-beyazlıların kısa süren bir şaşkınlık yaşamalarına neden oldu.

Bugüne kadar kamuoyuna şampiyonlukla ilgili iddialı demeçler vermeyi tercih etmeyen Jean Tigana, bu konudaki tutumunu oyuncularına karşı da sürdürdü.

‘İSTERSENİZ TAKLA ATIN’
TECRÜBELİ teknik adam, toplantının son bölümünde “Önceden sevinmek iyi değildir. F.Bahçe’yi yensek bile şampiyon olduk diyebileceğiz mi? Yanıt? Tabii ki hayır. Sadece lider olacağız. Eğer ondan sonraki 3 maçı da alırsak şampiyon biziz. Kalan 3 maçımızı da kazanıp resmen şampiyon olduktan sonra ne yaparsanız yapın. İsterseniz takla atın! O zaman size ne ben, ne de bir başkası karışabilir. Şu anda sadece işinizi yapın” diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştı.

Biletler 1.5 saatte tamamen tükendi
ŞAMPİYONLUK düğümünün çözüleceği maç olarak görülen Beşiktaş-F.Bahçe maçına ilgi çok büyük. Cumartesi günü saat 21.00’de İnönü Stadı’nda oynanacak derbinin biletleri dün saat 10.00’da satışa sunuldu. Biletix’in internet sitesi ve telefonları bu süre içinde büyük ölçüde kilitlenirken, 11.30’da, biletlerin tükendiği duyuruldu. F.Bahçeliler’in bilet satış tarihleri ise bugün belli olacak.

Haberin Devamı