İvanka

İvanka

Son dakika ivanka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ivanka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ivanka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İvanka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ivanka gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 ivanka haberi bulunmuştur. Tüm ivanka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump'ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray'da tuvalete attığı iddia edildi
Trump'ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray'da tuvalete attığı iddia edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Başkan olduğu dönemde konutu olarak kullandığı Beyaz Saray'da, bazı resmi belgeleri tuvalete attığı iddia edildi.
4.10.2022 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı Eski ABD Başkanı Donald Trump ve 3 çocuğu Donald Trump Jr, Ivanka Trump ve Eric Trump hakkında Trump Organization'da dolandırıcılık yaptıklarına ilişkin dava açıldı.
21.09.2022 Dünya
İvana Trump neden öldü, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, kaç yaşındaydı? Ivana Trump'ın hayatı, çocukları ve yaşı…
İvana Trump neden öldü, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, kaç yaşındaydı? Ivana Trump'ın hayatı, çocukları ve yaşı… İvana Trump öldü mü, neden öldü, İvana Trump kimdir? Ivana Trump yaşamını yitirdi. ABD'nin bir önceki Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın ölüm haberi sonrası, Ivana Trump'ın hayatı merak edilemeye başlandı. Peki Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, çocukları kimler?
15.07.2022 Dünya
Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti
Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump hayatını kaybetti ABD Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, hayatını kaybetti. Ivana Trump, Donald Trump'ın çocuklarından Ivanka, Eric ve Donald Trump JR.'ın annesiydi.
14.07.2022 Dünya
ABD’de federal yargıçtan Trump hakkında şoke eden hüküm!
ABD’de federal yargıçtan Trump hakkında şoke eden hüküm! ABD Bölge Mahkemesi Yargıcı David Carter, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 2020 seçimlerinde Kongre'yi yasa dışı bir şekilde engellemeye “büyük ihtimalle” teşebbüs etmiş olabileceğine hükmetti.
28.03.2022 Dünya
ABD’de 6 Ocak Kongre baskının soruşturan komite, Ivanka Trump’ı ifadeye çağırdı
ABD’de 6 Ocak Kongre baskının soruşturan komite, Ivanka Trump’ı ifadeye çağırdı ABD’de 6 Ocak 2021’deki kanlı Kongre baskınını soruşturan Temsilciler Meclisi Komitesi, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump’ı ifade çağırarak soruşturmada gönüllü işbirliği yapmasını istedi.
20.01.2022 Dünya
Annenin şok eden oyunu! Çıplak görüntülerini yaydı...
Annenin şok eden oyunu! Çıplak görüntülerini yaydı... ABD'de bir kadın, kızının amigo takımına girebilmesi için son günlerin tartışmalı deepfake teknolojisini kullandı. Raffaela Spone isimli anne, amigo takımının seçmeleri için kızının rakiplerinin sahte görüntülerini yaydığını itiraf edince tutuklandı.
18.03.2021 Dünya
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını...
ABD'yi sarsan iddia! Ivanka trump gizli servis elemanlarını... Kongre baskınıyla sarsılan ABD'de sular durulmuyor… İddialara göre ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner, güvenliklerinden sorumlu gizli servis elemanlarının evlerindeki tuvalet ve banyoları kullanmalarını yasakladı. Bunun üzerine eski Başkan Barrack Obama ve Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evlerindeki tuvaletleri kullanmak zorunda kalan gizli servis elemanlarına 100.000 dolara (yaklaşık 730.000 lira) yeni tuvalet-banyo yapıldı.
15.01.2021 Dünya
Trump ile kızı arasına rakibi Biden girdi! Aile karıştı
Trump ile kızı arasına rakibi Biden girdi! Aile karıştı ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı İvanka Trump’ın ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden’ın yemin törenine katılma konusunda, babasıyla fikir ayrılığına düştüğü iddia edildi.
12.01.2021 Dünya
Dünya bu tweetleri konuşuyor! Ortadan kaldırdılar, Trump ve kızı Ivanka...
Dünya bu tweetleri konuşuyor! Ortadan kaldırdılar, Trump ve kızı Ivanka... Twitter, ABD Kongresine düzenlenen baskının ardından Başkan Donald Trump'ın hesabını 12 saat boyunca kilitleyeceğini, ihlallerin devam etmesi durumunda ise hesabını askıya alacağını duyurdu. Öte yandan Başkan Trump'ın bazı tweetlerini sildiği açıklandı. Ayrıca Başkan Trump'ın kızı Ivanka Trump da bazı tweetlerini kaldırdı.
7.01.2021 Dünya
Ivanka Trump ifade verdi
Ivanka Trump ifade verdi ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump, babasının 2017’deki yemin töreni için toplanan paranın kötüye kullanımına dair dava kapsamında Washington DC Başsavcılık müfettişlerine ifade verdi.
4.12.2020 Dünya
Donald Trump’ın kızı Ivanka'yı geçecek! ABD Başkanı Biden'ın kızı...
Donald Trump’ın kızı Ivanka'yı geçecek! ABD Başkanı Biden'ın kızı... Gelen son dakika haberine göre; ABD, Başkan Donald Trump’ın kızından sonra yeni Başkan Joe Biden’ın kızını spot ışıkları altında görmeye hazırlanıyor.
16.11.2020 Dünya
Ivanka Trump ve Jared Kushner'in test sonuçları belli oldu
Ivanka Trump ve Jared Kushner'in test sonuçları belli oldu ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra yakın çevresinde bulunan herkes test yaptırdı. Trump'ın kızı Ivana Trum ve eşi Jared Kushner'in de koronavirüs test sonuçları açıklandı.
2.10.2020 Dünya
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman?
Amerika seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? Trump ve Bidon tartışması ne zaman? ABD başkanlık ve kongre seçimlerine gün sayıyor. Amerikalılar, ABD'yi dört yıl yönetecek başkan için oy kullanacak. İki parti arasında geçecek olan seçimde Cumhuriyetçiler ile Demokratlar en çok oyu almak için halkın karşısına çıkıyor. Peki, ABD seçimleri ne zaman? ABD başkan adayları kim? İşte ABD seçimleri ile ilgili merak edilenler...
29.09.2020 Gündem
ABD'yi karıştıran ses kaydı! İvanka Trump'a halasından ağır hakaret
ABD'yi karıştıran ses kaydı! İvanka Trump'a halasından ağır hakaret ABD Başkanı Donald Trump’a ablası Maryanne Trump Barry’nin Ivanka ve Eric Trump hakkında sert eleştirilerde bulunduğu ikinci ses kaydı da ortaya çıktı.
29.08.2020 Dünya
ABD Gıda ve İlaç İdaresinden Beyaz Saray'a "Kovid-19 testi"  uyarısı
ABD Gıda ve İlaç İdaresinden Beyaz Saray'a "Kovid-19 testi" uyarısı ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), Beyaz Saray'ın kullandığı yeni tip corona virüs (Kovid-19) testlerinin "yanlış sonuç verme olasılığının yüksek olduğu" iddialarının ardından, virüs şüphesi olan kişilere ikinci bir test yapılması gerektiğini açıkladı.
15.05.2020 Dünya
Beyaz Saray gazetecilere günlük covid-19 testi yapacak
Beyaz Saray gazetecilere günlük covid-19 testi yapacak Beyaz Saray, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle yerleşkeye giren tüm gazetecilere günlük olarak virüs testi yapılacağını açıkladı.
12.05.2020 Corona Virüsü
Beyaz Saray'dan çalışanlara maske zorunluluğu
Beyaz Saray'dan çalışanlara maske zorunluluğu Beyaz Saray, yönetim ofislerinin bulunduğu West Wing'de (Batı Kanadı) çalışanlara yeni tip corona virüs (covid-19) önlemleri çerçevesinde maske takma zorunluluğu getirdi.
11.05.2020 Corona Virüsü
Beyaz Saray'da corona virüs şoku! Karantinaya mı alındı?
Beyaz Saray'da corona virüs şoku! Karantinaya mı alındı? ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in, sözcüsü Katie Miller'da yeni tip corona virüs (covid-19) çıkmasının ardından kendini karantinaya aldığı iddia edildi. Beyaz Saray'dan konuyla ilgili jet açıklama geldi. Yapılan açıklamada ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in karantinada olmadığı, pazartesi günü görevinin başında bulunacağı ifade edildi.
11.05.2020 Corona Virüsü
ABD Gıda ve İlaç İdaresi Başkanı kendini karantinaya aldı
ABD Gıda ve İlaç İdaresi Başkanı kendini karantinaya aldı ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) Başkanı Stephen Hahn, yakın dönemde temas ettiği bir kişiye yeni tip corona virüs (Kovid-19) teşhisi konulmasının ardından kendini 14 günlük karantinaya aldı.
9.05.2020 Dünya
Ivanka Trump'a şok! O isim de corona...
Ivanka Trump'a şok! O isim de corona... Corona virüs salgınının merkez üssü haline gelen ABDde Kovid-19 vaka sayısı artmaya devam ediyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın kişisel asistanında corona virüs tespit edildi.
9.05.2020 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

İvanka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ivanka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.