Gazete Vatan Logo

İvana Trump neden öldü, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, kaç yaşındaydı? Ivana Trump'ın hayatı, çocukları ve yaşı…

İvana Trump öldü mü, neden öldü, İvana Trump kimdir? Ivana Trump yaşamını yitirdi. ABD'nin bir önceki Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump'ın ölüm haberi sonrası, Ivana Trump'ın hayatı merak edilemeye başlandı. Peki Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı, çocukları kimler?

İvana Trump neden öldü, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump kimdir, kaç yaşındaydı? Ivana Trump'ın hayatı, çocukları ve yaşı…

Ivana Trump kimdir, kaç yaşındaydı, Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump neden öldü? ABD'nin bir önceki Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, hayatını kaybetti.

IVANA TRUMP KİMDİR?

Ivana Trump, 20 Şubat 1949 tarihinde doğmuştu. Çek iş insanı, eski Olimpiyat kayakçısı ve modeldir. Eski Amerikan Başkanı Donald Trump ile evlenip boşanmıştır.

Donald Trump'la evliliğinden Ivanka Trump, Eric Trump ve Donald Trump Jr. adlı 3 çocuğu olan Ivana Trump, Big Brother yarışmasının 2010 senesindeki seçmelerinde yarışmacı olarak yer almıştır.

Ivana ve Donald Trump’ın 10 torunu bulunuyor.

ABD'nin bir önceki Başkanı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump, hayatını kaybetti. Ivana Trump, Donald Trump'ın çocuklarından Ivanka, Eric ve Donald Trump JR.'ın annesiydi. Donald Trump yaptığı açıklamada, "Ivana Trump'ın New York'taki evinde vefat ettiğini onu seven herkese bildirmekten çok üzgünüm" dedi.

IVANA TRUMP NEDEN ÖLDÜ?

New York’un Manhattan bölgesindeki evinde ‘baygın ve tepkisiz halde’ bulunduğu belirtilen Ivana Trump’ın ölümünden saatler önce kuaför salonunda randevusu olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Trump’ın ölüm nedeni henüz remi olarak açıklanmadı. Ancak Ivana Trump’ın ölümüyle ilgili inceleme yapan dedektifler, Trump'ın muhtemelen tıbbi bir olay geçirdikten sonra merdivenlerden düşerek ölümcül şekilde yaralandığını düşünüyor. Daily Mail’in haberine göre soruşturmayı yürütenler, herhangi bir cinayet şüphesi taşımıyor.