Ivana Sert'ten boşanma açıklaması: Ayrılırken medeni olmak lazım!
Ivana Sert'ten boşanma açıklaması: Ayrılırken medeni olmak lazım! Modacı Ivana Sert, önceki gün Burçin Göksu'nun 'Görmenin Paikolojisi' isimli sergisine katıldı. Sert, Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un 27 yıllık evliliklerine nokta koyması ile ilgili konuştu.
8.06.2023 Magazin
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!"
İvana Sert'den şaşırtan cevaplar! "Sezer’e 10 tane çocuk veririm!" İvana Sert Best Of Europe Awards törenine katılanlar arasındaydı. Eski eşi Yurdal Sert'le evliliğinden Ateş adında bir oğlu olan, geçtiğimiz yıl turizmci Sezer Dermenci ile Maldivler'de nikah masasına oturan ünlü modacı, "Yeniden çocuk sahibi olmak ister misiniz?" sorusunu dikkat çeken bir cevap verdi.
2.03.2022 Magazin
İvana Sert'ten 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Türkiye'nin stil ikonu olur'
İvana Sert'ten 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Türkiye'nin stil ikonu olur' Oğlu Kayon Ateş'in babası Yurdal Sert'ten 2013 yılında boşanan İvana Sert, ikinci evliliğini 1.5 yıllık sevgilisi Sezer Dermenci ile geçtiğimiz hafta Maldivler'de yaptı. Önceki gün Türkiye'ye dönen çift, ayaklarının tozuyla Bülent Korkmaz’ın sahibi olduğu mekandaki yeni yıl partisine katıldı. İkinci çocuğa da sıcak baktığını böyle açıkladı...
24.12.2021 Magazin
Hatice, Ivana'ya sert çıktı! 'Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun'
Hatice, Ivana'ya sert çıktı! 'Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun' Şarkıcı Hatice, oğlu Ateş'in 5 bin lira olan nafakasını 15 bin liraya çıkarmak için eski eşine dava açan İvana Sert'e tepki gösterdi. Hatice, "Nafaka alamayacağını düşündüğün adamdan çocuk yapmasaydın" dedi.
11.01.2021 Magazin
İvana Sert: Eşine vermiyorsun zaten, çocuk senin!
İvana Sert: Eşine vermiyorsun zaten, çocuk senin! Modacı İvana Sert, önceki gün sevgilisi Sezer Dermenci ile Nişantaşı Citys'teydi. Vale noktasında otomobillerini bekleyen ikili, bu sırada sarmaş dolaş halde objektiflere takıldı.
9.01.2021 Magazin
Ivana Sert: Kendime 100 üzerinden 100 verdim
Ivana Sert: Kendime 100 üzerinden 100 verdim Modacı Ivana Sert, ‘İmalat Hatası’ isimli bir single çıkardı. Tüm hafta eleştirilerin odağındaydı. Şarkı fikri nasıl doğdu, eleştiriler hakkında ne düşünüyor, dur durak bilmeyen enerjisini neye borçlu, hepsini Posta Gazetesi'nde Dilara Doğan'a anlattı.
11.05.2019 Magazin
İvana Sert, o sözleri affetmedi!
İvana Sert, o sözleri affetmedi! İvana Sert, Karımı Gördünüz mü? filminde birlikte oynadığı Peker Açıkalın’ı savcılığa şikayet etti.
19.04.2018 Magazin
‘Blogger’ anneye çocuk istismarı suçlaması!
‘Blogger’ anneye çocuk istismarı suçlaması! Sosyal medyada sürekli iki çocuğunun fotoğraflarını paylaşan Nihan Kayalıoğlu’nun eşi, “Çocuklarımı reklam malzemesi yapıp para kazanıyor, istismara davetiye çıkarıyor” diyerek dava açtı. Mahkeme babayı haklı buldu
29.09.2021 Gündem
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı?
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı? Son günlerde Nur Yerlitaş'ın İşte Benim Stilim programından ayrıldığı iddiaları gündeme oturdu. Nur Yerlitaş konuyla ilgili açıklama yaptı. Oldukça aratılan ve merak edilen Nur Yerlitaş kimdir sorusunun cevabını da haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
'Tüm birikimimi bu filme harcadım'
'Tüm birikimimi bu filme harcadım' İlker Ayrık, hem yönetip hem de başrolünü oynadığı yeni sinema filmi ‘Yapışık Kardeşler’ ile gündemimizde. Ayrık, yeni filmini Hafta Sonu’na anlattı...
13.03.2015 Magazin
'Güçlü bir kadınım ağlamayı sevmem'
'Güçlü bir kadınım ağlamayı sevmem' Fotoğraflar: ELİF MANDANIvana Sert şimdi de oyuncu oldu...
17.01.2015 Arşiv
Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi?
Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi? Bu haftaki konuk jüri koltuğunda Fatih Ürek oturduğu Bu Tarz Benim'de elenen isim hayli zorlu bir süreç sonunda açıklandı. Jüri'den en düşük puanı alan Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler ile yarışmacıların önerdiği Tuğçe Ergişi elenecek isimler olarak ortaya çıktı. İşte 22 Kasım finalinde elenen isim...
23.11.2014 Magazin
RTÜK ‘Bu Tarz’ı beğenmedi!
RTÜK ‘Bu Tarz’ı beğenmedi! Vatandaşlar, SHOW TV’de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun yaptığı ‘Bu Tarz Benim’ adlı yarışmayı şikayet yağmuruna tutunca RTÜK harekete geçti ve program hakkında rapor hazırladı...
9.11.2014 Televizyon
'Toplum önünde küçük düştüm'
'Toplum önünde küçük düştüm' Ivana Sert, mahkemenin verdiği 400 bin TL’lik tazminatı az bulunca kararı Yargıtay’a taşıdı.
9.12.2013 Magazin
'İvana beni değil ortağını seçti'
24.04.2013 Magazin
‘Erkekler yanıma bile gelmek istemiyor’
‘Erkekler yanıma bile gelmek istemiyor’ Hırslı, başarılı ve çok güzel. Karşınızda İvana Sert...
4.06.2012 Arşiv
Anne tweeti Nurgül'e mi?
Anne tweeti Nurgül'e mi? Cem Özer, Anneler Günü'nde twitter'da attığı mesajla yine çok konuşuldu
15.05.2012 Magazin
Bu sene oruç tutacağım
Bu sene oruç tutacağım ´Konuşulmadığımda rahatsız oluyorum´
27.01.2012 Arşiv
Şaşırtan açıklama
Şaşırtan açıklama İvana Sert: "Eşimin bir başka kadınla birlikte olduğunu öğrensem hiçbir şey yapmam"
30.05.2010 Magazin
“Yeğenimin Alara Uzan’la ilişkisi olmadı”
“Yeğenimin Alara Uzan’la ilişkisi olmadı” Yurdal Sert, yeğeni Kaan ile ilgili iddialara yanıt verdi
7.12.2009 Magazin
İvana Sert'ten Sharon Stone pozu!
İvana Sert'ten Sharon Stone pozu! 'Dadılar için çocuk yapmadım' diyen jet sosyetenin moda ikonu, dikkatleri üzerinde topladı
29.09.2021 Gündem
‘Eşimin dekolte giyinmesini seviyorum’
‘Eşimin dekolte giyinmesini seviyorum’ Bodrum plajlarının en iddialı isimlerinden biri olan İvana Sert güzelliğiyle bu yaza damgasını vurdu.
5.09.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri