İtunes

İtunes

Son dakika iTunes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iTunes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iTunes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtunes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan itunes gelişmeleri de dahil olmak üzere 295 itunes haberi bulunmuştur. Tüm itunes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak 2007 yılından kalma paketi açılmamış birinci nesil bir iPhone modeli 50 bin dolar değerleme ile müzayedede satışa sunulacak.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek Apple’ın yaptığı güncelleme ile gündeme gelen, sosyal medya ve posta hesaplarının öldükten sonra belirlenen kişilere devredilmesini öngören dijital Miras konusunda yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz Parlamentosu üyesi Milletvekili Ian Paisley ve arkadaşları tarafından verilen Dijital Varlıkların Murislere Devri Hakkında Kanun Teklifi ile kişilerin vefatı halinde cep telefonları, sosyal medya hesapları ve dijital varlıklarının mirasçılara geçmesi öngörülüyor. Hazırlanan kanun teklifine göre dijital varlıklar da şahıs mülkiyetine dahil kabul ediliyor.
18.02.2022 Gündem
Hadise Ürdün'de bir numara
Hadise Ürdün'de bir numara Hadise, Kaan Yıldırım’la ilişkisine son verdiğini duyurmasının hemen ardından ayrılık konulu şarkısı ‘Hay Hay’ı yayınlamıştı.
27.06.2021 Magazin
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var
Gülçin Ergül: Hala sesimde Covid-19'un verdiği hasar var Geçtiğimiz ay annesi, babası ve ablasıyla birlikte koronavirüse yakalanan Gülçin Ergül, 10 gün hastanede kaldıktan sonra sağlığına kavuştu.
24.04.2021 Magazin
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
'Podcastin yaygınlaşmasında Kovid-19'un etkileri görülüyor'
'Podcastin yaygınlaşmasında Kovid-19'un etkileri görülüyor' Hacı Bayram Veli Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi ve Radyo Genç İletişim Koordinatörü Aylin Atik Seyide, "podcast" uygulamasının yaygınlaşmasında Kovid-19 salgının etkisinin olduğunu kaydetti.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
iOS 13.4.1 güncellemesi yayında! Neler değişiyor?
iOS 13.4.1 güncellemesi yayında! Neler değişiyor? Apple, dün akşam saatlerinde iOS 13.4.1 güncellemesini kullanıcılarına sundu. Güncelleme ile birlikte bakın neler değişiyor...
8.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Emrah Karaduman Apple'a dava açtı!
Emrah Karaduman Apple'a dava açtı! Müzisyen Emrah Karaduman, söz ve bestesini yaptığı 'Dipsiz Kuyum' adlı şarkının, Itunes'de başka bir kişinin eseri olarak yayımlanması nedeniyle Apple'a dava açtı.
21.12.2019 Magazin
Apple'dan ceza yemişti şimdi teşekkür aldı!
Apple'dan ceza yemişti şimdi teşekkür aldı! Mersin'de, 2015 yılında Apple'da bulduğu açık sebebiyle ceza alan Çayan Temel, bu kez tesadüfen bulduğu açıkla teşekkür maili ve 500 TL sanal bakiye kazandı.
5.11.2019 Bilim ve Teknoloji
YouTube, 100 bini aşkın videoyu sildi
YouTube, 100 bini aşkın videoyu sildi YouTube, yenilediği politikalar gereği artık kuralları ihlal eden videoları derhal kaldırıyor. 2019'un ilk çeyreğinde sildiği video sayısını bu çeyrekte 5 katına çıkararak 100 binden fazla içerik sildi.
4.09.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone'lar arası kablosuz veri aktarımı dönemi başladı
iPhone'lar arası kablosuz veri aktarımı dönemi başladı Apple, dün akşam saatlerinde iPhone ve iPad'leri için iOS 12.4 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme yalnız başına gelmedi, beraberinde Apple Watch'larda Walkie Talkie özelliğini aktif hale getirecek watchOS 5.3 sürümü de yayına verildi.
23.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi
Cazseverlere Postmodern Jukebox sürprizi Scott Bradlee önderliğindeki Postmodern Jukebox, Yapı Kredi 75. Yıl Konserleri kapsamında 1920’lerin estetiğini, zamansız stilini caz ve swing dokunuşlarıyla Ekim ayında Türkiye’ye taşıyacak.
1.07.2019 Kültür Sanat
iTunes adım adım yolun sonuna geliyor
iTunes adım adım yolun sonuna geliyor Apple'ın uzun yıllardır hayatımızda olan servisi iTunes için yolun sonu pek parlak görünmüyor. Şirket, yıllar sonra iTunes'tan vazgeçmeye hazırlanıyor. Peki bunun sebebi ne?
4.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple iTunes'u kapatıyor mu?
Apple iTunes'u kapatıyor mu? Apple'ın iTunes'u kapatacağı iddiaları ortalıkta kol gezerken, teknoloji devinin müzik, podcast ve kitaplar için yeni uygulamalar üzerinde çalışıyor olması bu iddiaları daha da güçlendirdi.
11.04.2019 Bilim ve Teknoloji
iOS 12.1.4 güncellemesi yayınlandı!
iOS 12.1.4 güncellemesi yayınlandı! Apple, 7 Şubat 2019 günü yeni güncellemesi iOS 12.1.4'ü yayınladı. Güncellemeyle neler geliyor? İşte cevabı.
8.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple ve Samsung anlaştı
Apple ve Samsung anlaştı İki rakip teknoloji şirketi Apple ve Samsung, Kore menşeili bazı TV modellerinin yakında iTunes'i destekleyeceğini duyurdu.
7.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Tumblr, App Store'a geri döndü
Tumblr, App Store'a geri döndü Kısa bir süre önce yetişkinlere yönelik cinsellik içeren içerikleri yasakladığını açıklayan Tumblr, tekrar App Storea geri döndü.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Türk hacker Apple'dan fidye istedi!
Türk hacker Apple'dan fidye istedi! Turkish Crime Family isimli grubun lideri Kerem Albayrak, Apple'dan 175 bin dolar değerinde Bitcoin ya da iTunes hediye kartı istedi.
22.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Savaşçı Gülben
Savaşçı Gülben Gülben Ergen’in Sezen Aksu imzalı ‘İnfilak’ şarkısı iTunes listesinde 1 numaraya yükseldi.
17.10.2018 Magazin
İnfilak 1 numarada
İnfilak 1 numarada Gülben Ergen uzun bir aradan sonra yeni şarkısı “İnfilak” ile zirveye oturdu.
11.10.2018 Magazin
Müzik sektörünü domine ediyorlar!
Müzik sektörünü domine ediyorlar! ABD'de müzik sektörü gelirlerinin yüzde 75'i, çevrimiçi müzik platformlarına ait, CD satışları ise dibe vurmuş durumda.
24.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Sahte şarkıya 100 bin’lik dava
Sahte şarkıya 100 bin’lik dava Aleyna Tilki’nin yapımcısı Samsun Demir, ‘Dipsiz Kuyum’un sahtesini iTunes’da yayınlayan Apple’a 100 bin dolarlık tazminat davası açıyor.
13.09.2018 Magazin
Aleyna şarkısı kamyon arkası
Aleyna şarkısı kamyon arkası İREM Derici, yeni albümü ‘Sabıka Kaydı’ ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.
13.09.2018 Magazin
Taylor Swift imajı
Taylor Swift imajı Genç popçu Fulin, ‘Çek Kenara’ isimli şarkısıyla iTunes müzik platformunda kısa sürede zirveye yerleşti.
10.09.2018 Magazin
Liseli genç, Apple'ın yeni bir güvenlik açığını buldu
Liseli genç, Apple'ın yeni bir güvenlik açığını buldu Kahramanmaraş'ta Apple'ın bazı uygulamalarındaki güvenlik açığını tespit ederek firmanın "onur" ve "teşekkür" listelerine giren 17 yaşındaki lise öğrencisi Yiğit Can Yılmaz, "iTunes" uygulamasında da güvenlik açığı belirledi. Yılmaz: "Apple'ın web sorununu çözdüğüm için 'kredilendirme listesi'ne ekleneceğim belirtildi"
29.08.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İtunes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki itunes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.