İstenmeyen Adam

İstenmeyen Adam

Son dakika istenmeyen adam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istenmeyen adam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istenmeyen adam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstenmeyen Adam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istenmeyen adam gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 istenmeyen adam haberi bulunmuştur. Tüm istenmeyen adam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cengiz Ünder ayağının ayarı yok! Artık istenmeyen adam, 15 milyon euro çöp oldu
Cengiz Ünder ayağının ayarı yok! Artık istenmeyen adam, 15 milyon euro çöp oldu Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. 3-2'lik Olympiakos üstünlüğüyle biten ilk maçın rövanşında normal süre Fenerbahçe'nin 1-0'lık galibiyetiyle tamamlandı. Sarı-lacivertliler, rakibine seri penaltı atışlarında elendi. Maç sonrası yıldız isim eleştirilerin hedefi oldu.
19.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın inadı Fenerbahçe'yi yaktı! İstenmeyen adam oldu, Ali Koç'u çaresiz bıraktı
İsmail Kartal'ın inadı Fenerbahçe'yi yaktı! İstenmeyen adam oldu, Ali Koç'u çaresiz bıraktı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Perşembe günü Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. Heyecan dolu maç öncesi sarı-lacivertli ekibin teknik patronu İsmail Kartal kararını verdi. Öte yandan yıldız isim Fenerbahçe'yi çıkmaza soktu. İşte haberin detayları...
17.04.2024 Fenerbahçe
Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklamıştı! Galatasaray'ın eski yıldızı rakip takıma gidiyor
Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklamıştı! Galatasaray'ın eski yıldızı rakip takıma gidiyor Galatasaray'ın eski yıldızıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklaması sonrası Galatasaray'da istenmeyen adam ilan edilmişti. Eski yıldız Süper Lig'e geri dönüyor. Ezeli rakip transfer için harekete geçti.
19.11.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilmişti! Gittiği takımı neredeyse tek başına şampiyon yapacak
Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilmişti! Gittiği takımı neredeyse tek başına şampiyon yapacak Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye gelmesiyle birlikte Sarı Lacivertli yönetimin ilk transferi olan, fakat oynadığı futbolla kısa sürede hesabı kesilen tecrübeli oyuncunun Portekiz'de gösterdiği performans büyük alkış topladı. Ligde 12 maçta 3 gol 4 asistlik başarısıyla İrfan Can Kahveci ve Emre Mor gibi isimleri geride bırakan 28 yaşındaki ismin gelecek sezon da kadroda düşünülmemesi kafalarda bir kez daha soru işareti bıraktı.
3.05.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal döneminde uçuyordu! Jorge Jesus geldi resmen istenmeyen adam ilan edildi
İsmail Kartal döneminde uçuyordu! Jorge Jesus geldi resmen istenmeyen adam ilan edildi Fenerbahçe haberleri... Fatih Karagümrük maçından sonra teknik heyetiyle birlikte 2-1'in analizini yapan ve bazı oyuncularından tam olarak istediği verimi alamadığını gözlemleyen Jorge Jesus'un 6 futbolcuyu tahtaya yazdığı belirtildi. İşte Portekizli teknik adamın performanslarından memnun kalmadığı o 6 oyuncu...
13.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus Manchester United'ın istenmeyen adamını transfer ediyor!
Jorge Jesus Manchester United'ın istenmeyen adamını transfer ediyor! Samet Akaydın, Emre Demir ve Oosterwolde transferleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe bu sefer de 21 yaşındaki yıldızın peşine düştü. İngiltere'de adı skandallarla anılan ve M.United'da istenmeyen adam ilan edilen milli futbolcu Sarı Lacivertli kulübe sıcak baktığı belirtilirken, 'Kırmızı Şeytanların da' oyuncuya 'İstanbul'a gitmelisin' tavsiyelerinde bulunduğu öğrenildi.
16.02.2023 Fenerbahçe
Galatasaray, Mbaye Diagne'yi yolladı şimdi Süper Lig'i sallıyor!
Galatasaray, Mbaye Diagne'yi yolladı şimdi Süper Lig'i sallıyor! Galatasaray'dan Fatih Karagümrük'e transfer olan Mbaye Diagne, Süper Lig'de gol krallığı yarışında adından fazlasıyla söz ettiriyor.
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı...
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı... Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi, New York’ta bir edebiyat festivalinde konuşma yaptığı sırada sahneye fırlayan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Dünyanın gözleri önünde gerçekleşen korkunç saldırının ardından apar topar hastaneye götürülen Rüşdi’nin son durumunu menajeri anlattı. New York polisi de bıçaklı saldırganının kimliğini açıkladı.
13.08.2022 Dünya
Sergen Yalçın transfer etmiş Beşiktaş'ta istenmeyen adam ilan edilmişti! İsmael'le yeniden doğacak
Sergen Yalçın transfer etmiş Beşiktaş'ta istenmeyen adam ilan edilmişti! İsmael'le yeniden doğacak Berke Özer, Salih Uçan, Can Bozdoğan, Kenan Karaman hakkında çok özel açıklamalarda bulunan Ömer Koray, Beşiktaş'ta kalacak oyuncusunu açıkladı. Sergen Yalçın döneminde transfer edilen tecrübeli orta saha Valerien Ismael'le yeniden çıkış arayacak.
7.06.2022 Beşiktaş
Müjdeli haber gibi veriyorlar ama... Galatasaray Arsenal'de istenmeyen adamı transfer ediyor
Müjdeli haber gibi veriyorlar ama... Galatasaray Arsenal'de istenmeyen adamı transfer ediyor Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'dan kurtulmak isteyen Galatasaray'ın yeni sezon 6-8 numara kurgusu belli oldu. Sarı kırmızılılar Arsenal'de yuhalanan ve istenmeyen adam ilan edilen tecrübeli futbolcuyla görüşmelere başlarken, Pulgar için ise yeniden kollar sıvandı.
15.05.2022 Galatasaray
Her gittiği yerde istenmeyen adam ilan edilmişti! Süleyman Hurma aldı Volkan Demirel parlattı
Her gittiği yerde istenmeyen adam ilan edilmişti! Süleyman Hurma aldı Volkan Demirel parlattı FC Nordsjaelland'dan B.Dortmund'a, oradan Celta Vigo, Galatasaray ve Olympiakos'a transfer olmasına rağmen gittiği takımlarda bir türlü dikiş tutturamayan Emre Mor'un Fatih Karagümrük'te kendine gelmesi yıldız futbolcuya milli takım kapılarını açtı.
Rusya Zelenski'yi hedefe koydu! 4 olasılık var!
Rusya Zelenski'yi hedefe koydu! 4 olasılık var! Rusya’nın Ukrayna’daki öncelikli hedefi olarak Batı yanlısı Volodimir Zelenski yönetimini ortadan kaldırmak olarak öne çıkıyor. 2019 yılında halkın yüzde 73.2 oyuyla seçilen Zelenski, Rusya lideri Vladimir Putin’in gözünde Batı’nın vücut bulmuş hali. NATO’ya katılma ısrarı nedeniyle Putin’in bir anlamda istenmeyen adam ilan ettiği Zelenski, tüm bu baskı sonucunda, ülkeden kaçmayı kabul edebilir ya da onurlu bir çıkışı müzakere edebilir. Putin de Kiev’de Rusya güdümlü bir yönetim kurulduktan sonra askerlerine Ukrayna’dan çekilme emri verebilir.
26.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Joe Biden zirvesi gerçekleşti! İşte görüşmenin şifreleri...
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Joe Biden zirvesi gerçekleşti! İşte görüşmenin şifreleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden zirvesi İtalya'nın başkenti Roma'da gerçekleşti. F-35 ve F-16 savaş uçaklarından Suriye'ye birçok başlığın masaya yatırıldığı görüşme, büyükelçilerin yol açtığı krizin hemen sonrasında gerçekleşti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Washington'la ortak mekanizma kurulması için mutabık kalındığını duyurdu. Beyaz Saray'dan "Yapıcı ilişkileri sürdürmek istiyoruz" açıklaması geldi.
1.11.2021 Dünya
Erdoğan-Biden görüşmesi sona erdi! Kritik zirvenin ardında peş peşe açıklamalar
Erdoğan-Biden görüşmesi sona erdi! Kritik zirvenin ardında peş peşe açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Roma'daki G20 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Biden ile yaptığı görüşme sona erdi. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, iki ülke ilişkilerini güçlendirmek ve geliştirmek için ortak mekanizma kurulması konusunda mutabık kalındı. Beyaz Saray’dan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada ise “Biden, yapıcı ilişkileri sürdürme, işbirliği alanlarını genişletme ve fikir ayrılıklarını etkin bir şekilde yönetme arzusunun altını çizdi” ifadelerine yer verildi.
31.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile arasındaki diyalogu anlattı! 'CHP'li ismi bir daha bu kapıdan içeri sokmam'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile arasındaki diyalogu anlattı! 'CHP'li ismi bir daha bu kapıdan içeri sokmam' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. '10 büyükelçi' gerilimiyle ilgili konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz'e tepki gösterdi. Erdoğan, "İlham Bey’le konuşurken o bile 'Ben bu adamı bir daha bu kapıdan içeri sokmam' dedi." ifadelerini kullandı.
27.10.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Biz senin her dediğine mühür mü basacağız
Kılıçdaroğlu: Biz senin her dediğine mühür mü basacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye ve Irak'ta askeri varlığın 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi ile ilgili, "Gönül isterdi ki gruplara bilgi verilsin. Her şeyi koymuşlar bir tezkerenin içine, 'gelin buna evet' deyin diyorlar. Hangi gerekçeyle? Biz senin her dediğine mühür mü basacağız?" dedi.
26.10.2021 Siyaset
10 büyükelçinin geri adımı sonrası Bahçeli'den sert sözler: Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir
10 büyükelçinin geri adımı sonrası Bahçeli'den sert sözler: Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "10 büyükelçi Osman Kavala'nın serbest bırakılması için açıklama yapmıştır. Kılıçdaroğlu da aynısını seslendirmiş, İP Başkanı da yeşil ışık yakmıştır. Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir." dedi.
26.10.2021 Siyaset
Viyana Sözleşmesi 41. Madde ne? Büyükelçi olayında son durum!
Viyana Sözleşmesi 41. Madde ne? Büyükelçi olayında son durum! ABD Ankara Büyükelçiliği de dahil olmak üzere ve diğer 9 ülkenin elçilikleri Osman Kavala'nın doğrultusunda serbest bırakılması çağrısında bulunmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan da "İstenmeyen adam" ilan edeceğiz açıklaması yapmıştı. 10 büyükelçi ile ilgili 10 ülkenin Ankara büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrılmış ve uyarılmıştı. Büyükelçiliklerden geri adım geldi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nin, Twitter hesabından yapılan açıklamada, " Diplomatik İlişkiler Hakkındaki Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesine riayet etmeyi teyit eder." açıklamasını yaptı. Peki, Viyana Sözleşmesi 41. Madde ne? İşte 10 büyükelçi açıklaması!
25.10.2021 Gündem
Büyükelçilerden peş peşe geri adım! Türkiye'den ilk tepki...
Büyükelçilerden peş peşe geri adım! Türkiye'den ilk tepki... ABD ve diğer bazı ülkelerin Ankara büyükelçilikleri, diplomatların bulunduğu ülkelerin kanun ve nizamlarına riayet etmesini öngören Diplomatik İlişkiler Hakkındaki Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesine riayet edildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, ABD ve diğer büyükelçiliklerin açıklamalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından olumlu karşılandığını bildirdi.
25.10.2021 Gündem
10 büyükelçi kim? Büyükelçilerin durumu ne olacak? 10 büyükelçi kabinenin gündeminde!
10 büyükelçi kim? Büyükelçilerin durumu ne olacak? 10 büyükelçi kabinenin gündeminde! Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantının ana gündem maddeleri virüs salgını ve 10 büyükelçi ile ilgili gelişmelerin olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "İstenmeyen adam" ilan edeceğiz dediği, Osman Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçinin durumu da toplantıda ele alınacak. Peki, 10 büyükelçi kim? 10 büyükelçi hangi ülkelerden? Büyükelçilerin durumu ne olacak? İşte son gelişmeler...
25.10.2021 Gündem
Bugün (25 Ekim) Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?
Bugün (25 Ekim) Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine toplantısı merakla bekleniyor. Kritik toplantının ana gündem maddesi, Erdoğan'ın 10 büyükelçinin "istenmeyen isim" ilan edilmesi için verdiği talimat ve koronavirüs salgını olacak. Erdoğan toplantının ardından Erdoğan'ın millete sesleniş konuşmasını gerçekleştirecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?
25.10.2021 Gündem
Persona non grata nedir? Persona non grata hakkında merak edilenler…
Persona non grata nedir? Persona non grata hakkında merak edilenler… ABD ve Almanya dahil 10 ülke büyükelçisinin Osman Kavala’nın serbest bırakılması çağrısına sert tepki gösteren Erdoğan, “Türkiye’ye böyle bir ders vermek haddinize mi sizin?” dedi ve ‘istenmeyen adam’ (Persona non grata) ilan edileceklerine dair mesaj verdi. Eskişehir Millet Bahçesi ve İl Halk Kütüphanesi açılışında da Persona non grata çıkışını yeniledi. Söz konusu açıklamanın ardından Persona non grata nedir, ne demek? sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı.
23.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 büyükelçiye Kavala tepkisi: İstenmeyen adam ilan edilmeleri talimatını verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 büyükelçiye Kavala tepkisi: İstenmeyen adam ilan edilmeleri talimatını verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni”nde konuştu. Erdoğab, "Talimatı Dışişleri Bakanımıza verdim, 'Bu 10 büyükelçinin bir an önce istenmeyen adam ilan edilmesini hemen halledeceksiniz.' dedim. Bunlar Türkiye'yi tanıyacak, anlayacak, bilecekler. Türkiye'yi bilmedikleri, anlamadıkları gün burayı terk edecekler." dedi.
23.10.2021 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Demirtaş teröristtir, yeri de demir parmaklıkların arkasıdır" dedi.
19.10.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İstenmeyen Adam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istenmeyen adam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.