Zorunlu Trafik sigortası’nda yeni fiyatlar belli oldu! Araçların sigorta primleri ne kadar oldu? İşte il il trafik sigortası primleri!
Zorunlu Trafik sigortası’nda yeni fiyatlar belli oldu! Araçların sigorta primleri ne kadar oldu? İşte il il trafik sigortası primleri! Zorunlu Trafik Sigortası’na zam! Yeni tarife belli oldu! Araçların sigorta primleri arttı. Zorunlu Trafik Sigortası fiyatlarında 1 Şubat itibarıyla artan maliyetlere paralel yeni tarife belirlendi. Bu kapsamda otomobillerde 1’den 7’ye kadar olan her basamak için azami prim tutarları da ilan edildi. Peki, Araçların sigorta primleri ne kadar oldu? En uygun trafik sigortası fiyatları ne oldu? Trafik sigortası yaptırmamanın cezası ne? İşte Zorunlu Trafik sigortası yeni tarifesi!
8.02.2022 Ekonomi
Trafik sigortasında ücretler belli oldu! Yüksek artış...
Trafik sigortasında ücretler belli oldu! Yüksek artış... Arabası olan herkesi ilgilendiren haber geldi. Trafik sigortasında tavan fiyatları belli oldu. Trafik sigortasında yüksek artışların önüne geçebilmek için 12 Nisan 2017 itibarıyla tavan fiyat uygulaması başlamıştı. Buna göre; tüm araç sınıfında, basamaklara ve illere göre bir tavan fiyat belirlenmişti. Bu tavan fiyatları da devletin her yıl tespit ettiği oranlarda artıyor. Bu artış 1 Ocak itibarıyla aylık yüzde 1 olarak uygulanacak.
2.01.2021 Ekonomi
Vergi borcu yapılandırma başvurusu! Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek?
Vergi borcu yapılandırma başvurusu! Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi yapılandırma kanununun TBMM'den geçmesinin ardından milyonlarca vatandaş vergi affının ne zaman yürürlüğe gireceğini merak ediyor. Vergi borcu yapılandırma düzenlemesi, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları ile Hazine alacaklarını kapsıyor. Peki, Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi borcu yapılandırma başvurusu nasıl yapılacak? İşte vergi affı ve vergi borcu yapılandırma ile ilgili tüm detaylar...
16.11.2020 Ekonomi
Vergi affı ne zaman çıkıyor? Vergi yapılandırma ne zaman görüşülecek? İşte vergi borcu yapılandırma ile ilgili son detaylar!
Vergi affı ne zaman çıkıyor? Vergi yapılandırma ne zaman görüşülecek? İşte vergi borcu yapılandırma ile ilgili son detaylar! Vergi borçları ile SGK prim borçları yapılandırma ile ilgili kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeye devam edecek. Koronavirüs salgınının istihdam üzerindeki olumsuz etkilerinin azaltılmasını da içeren teklif haftanın meclis gündeminde olacak. Peki, Vergi affı ne zaman çıkıyor? Vergi yapılandırma ne zaman görüşülecek? İşte TBMM Genel Kurulu ve vergi borcu yapılandırma ile ilgili tüm detaylar...
9.11.2020 Ekonomi
Vergi yapılandırma 2020: Meclis’te kabul edilen vergi yapılandırma düzenlemesinin kapsamı ne? Vergi yapılandırması ne zaman başlıyor, nasıl olacak?
Vergi yapılandırma 2020: Meclis’te kabul edilen vergi yapılandırma düzenlemesinin kapsamı ne? Vergi yapılandırması ne zaman başlıyor, nasıl olacak? Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları ve Hazine alacaklarını kapsayan vergi borcu yapılandırmasına ilişkin düzenleme, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Peki, Vergi Yapılandırması ne zaman başlıyor? Vergi yapılandırma 2020 hakkındaki detaylar…
24.10.2020 Gündem
Araba kullanan herkes için geçerli! 28 milyon sürücü...
Araba kullanan herkes için geçerli! 28 milyon sürücü... Trafik sigortasında yeni düzenleme yapıldı ve sigortacılara, sürücülerin ceza puanına göre sigorta fiyatı belirleme imkânı tanındı. Böylece sürücü temelli trafik sigortasına geçişin önü açıldı. Artık sadece araç sahipleri değil sürücüler de sigortalanacak. Sigorta şirketleri sürücü listeleri oluşturacak. Listede kaza yapan ya da yaşı 20’den küçük olanlar varsa fiyat ona göre belirlenecek.
29.04.2019 Ekonomi
CHP seçim beyannamesini açıkladı
CHP seçim beyannamesini açıkladı CHP'de seçim beyannamesi açıklandı... 600 vekil adayının tanıtılacağı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıkladı. CHP cumhurbaşkanı seçimi için ‘hepimizin cumhurbaşkanı’, milletvekili seçimi için ‘millet için geliyoruz’ sloganlarını kullanacak.
26.05.2018 Siyaset
Milyonlarca kişinin beklediği yasa Meclis'te kabul edildi
Milyonlarca kişinin beklediği yasa Meclis'te kabul edildi Vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı, gümrük vergileri, trafik, askerlik, nüfus, seçim, karayolu geçiş ücreti, RTÜK idari para cezaları, YURT-KUR öğrenim ve katkı kredisi alacakları, SGK ve belediyelerin alacakları yeniden yapılandırılıyor
29.09.2021 Gündem