İstanbul Valisi Hüseyin Avni  Mutlu

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu

Son dakika İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul valisi hüseyin avni mutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 655 istanbul valisi hüseyin avni mutlu haberi bulunmuştur. Tüm istanbul valisi hüseyin avni mutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu’ndan İstanbul’da ilginç buluşma
Kılıçdaroğlu’ndan İstanbul’da ilginç buluşma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam İstanbul’da bir grup muhafazakar siyasetçi, emekli bürokrat ve aydının oluşturduğu İstanbul Platformu’nun konuğu oldu.
12.12.2019 Siyaset
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu cezaevine gönderildi
Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu cezaevine gönderildi FETÖ'nün mülkiye yapılanması davasında yerel mahkemece "örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan verilen 3 yıl 1 ay 15 günlük hapis cezası onanan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Edirne'de cezaevine konuldu.
7.11.2018 Gündem
İstinaf, Hüseyin Çapkın ve Hüseyin Avni Mutlu'nun cezalarını onadı
İstinaf, Hüseyin Çapkın ve Hüseyin Avni Mutlu'nun cezalarını onadı İstinaf mahkemesi, FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin hapis cezasına çarptırılan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın cezalarını onadı.
3.10.2018 Gündem
Çapkın ve Mutlu için gerekçeli karar açıklandı: Seyirci kaldılar
Çapkın ve Mutlu için gerekçeli karar açıklandı: Seyirci kaldılar Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın da aralarında bulunduğu 14 sanıklı FETÖ'nün 'Mülkiye Yapılanması' davasında mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Mutlu ve Çapkın'ın FETÖ'nün eylemlerine "seyirci" kaldığı belirtilen gerekçeli kararda, "Harekete geçmeyerek bilinçli şekilde yardımda bulundukları kanaatine varılmıştır" denildi.
3.03.2018 Magazin
Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın hakkında flaş karar
Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın hakkında flaş karar Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mülkiye" yapılanması davasında, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu 3 yıl 1 ay 15 gün, eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklulukta kaldığı süre göz önünde bulundurularak, Mutlu'nun tahliyesine karar verildi.
9.02.2018 Gündem
Mutlu ve Çapkın hakkında flaş gelişme
Mutlu ve Çapkın hakkında flaş gelişme FETÖ kapsamında yargılanan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın 15'er yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
8.02.2018 Gündem
Çapkın’a ev hapsiyle tahliye
Çapkın’a ev hapsiyle tahliye FETÖ’nün “mülkiye” yapılanmasına yönelik davada, aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın da bulunduğu 11’i tutuklu 15 eski vali ve kaymakamın yargılamasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Hüseyin Çapkın'la birlikte 4 sanığa tahliye!
Son dakika... Hüseyin Çapkın'la birlikte 4 sanığa tahliye! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mülkiye" yapılanmasına ilişkin 15 sanığın yargılandığı davada eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da aralarında bulunduğu 4 sanığın adli kontrolle tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Mutlu ve Çapkın'ın davasında flaş talep
Mutlu ve Çapkın'ın davasında flaş talep FETÖ'nün mülkiye yapılanması davasında savcı, Hüseyin Avni Mutlu ve Hüseyin Çapkın'ın da aralarında bulunduğu 4 sanığın tahliyesini talep etti.
29.09.2021 Gündem
FETÖ davasında Mehmet Ağar tanık olarak dinlendi
FETÖ davasında Mehmet Ağar tanık olarak dinlendi FETULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mülkiye" yapılanmasına yönelik davada, Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın tanığı olarak, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar dinlendi. Ağar, "Benim tanıdığım Hüseyin Çapkın böyle alçaklıkları art arda sergileyen bir örgüte müzahir olacak bir yapıya sahip değil. Bizim polisimize, askerimize, çocuklarımıza kurşun atacak bir yapıya asla sahip olamaz" dedi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "mülkiye" yapılanması davasında 3 şartlı tahliye
FETÖ'nün "mülkiye" yapılanması davasında 3 şartlı tahliye FETÖ'nün "mülkiye" yapılanmasına yönelik davada yargılanan 14'ü tutuklu 15 eski vali ve kaymakam hakkında mahkeme ara kararını açıkladı. Mahkeme, Eski Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Eski Mülkiye Başmüfettişi Gürkan Polat ile Eski Pendik Kaymakamı Osman Tunç hakkında tahliye kararı verdi.
29.09.2021 Gündem
Mutlu: Ne İsa’ya ne Musa’ya yaranabildim
Mutlu: Ne İsa’ya ne Musa’ya yaranabildim FETÖ davası sanığı eski İstanbul Valisi Mutlu gözyaşları içinde ifade verdi, “Darbe gerçekleşseydi, bu yapı beni Silivri Cezaevi’ne kapatacaktı. Bugün bu mahkemede bu iddialarla yargılanacaktım. Ne Musa’ya ne İsa’ya yaranabiliyorum” dedi
29.09.2021 Gündem
Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu savunması sırasında ağladı
Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu savunması sırasında ağladı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, savunmasını yaptığı sırada, "Teröristlerle, katillerle nasıl bir ortak yanım olur" diyerek ağlamaya başladı. Gezi olaylarına ilişkin olarak Mutlu, kimseye cesaret vermediğini savundu. Gezi olaylarında FETÖ parmağı sorusuna Mutlu, "Şu an baktığımızda bizi arkamızdan hançerlemişler" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Mutlu ve Çapkın hakim karşısında
Mutlu ve Çapkın hakim karşısında FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılamasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın gözaltında
Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın gözaltında Ömer Faruk Kavurmacı, TUSKON'da FETÖ soruşturmasından İstanbul'da gözaltına alınırken, FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmada hakkında yakalama kararı olan Hüseyin Çapkın emniyete gelerek teslim oldu.
29.09.2021 Gündem
Hüseyin Çapkın yine gözaltına alındı
Hüseyin Çapkın yine gözaltına alındı FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin aralarında bulunduğu 13’ü tutuklu 15 kişi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
İddianame kabul edildi! 15 eski vali ve kaymakama büyük şok
İddianame kabul edildi! 15 eski vali ve kaymakama büyük şok İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, aralarında eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu, 13'ü tutuklu 15 eski vali ve kaymakam hakkında hazırlanan iddianameyi kabul ederek, Çapkın ile eski Denizli Valisi Abdülkadir Demir için tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’nün mülkiye yapılanması çökertildi
FETÖ’nün mülkiye yapılanması çökertildi FETÖ/PDY’nin mülkiyedeki yapılanmasının deşifre edilmesine ilişkin yürütülen ilk soruşturma tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Belli oldu! Hakan Şükür, Arif Erdem...
Belli oldu! Hakan Şükür, Arif Erdem... Hain örgüte hizmet eden 5 isimle ilgili verilecek karar için kritik tarih belli oldu.
2.03.2017 Galatasaray
Resmi Gazete'de yayınlandı! O isimlerin dosyalarına...
Resmi Gazete'de yayınlandı! O isimlerin dosyalarına... 680 sayılı KHK doğrultusunda, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında, 497'si tutuklu 900 hakim-savcı ile aralarında eski İstanbul Valisi Mutlu'nun da bulunduğu 25 vali ve kaymakam hakkındaki dosyalara, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bakacak
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cüler bu salonda yargılanacak
FETÖ'cüler bu salonda yargılanacak FETÖ'cülerin yargılanacağı duruşma salonu belli oldu
29.09.2021 Gündem
Galatasaray'da FETÖ temizliği!
Galatasaray'da FETÖ temizliği! Galatasaray'da Hakan Şükür, İsmail Demiriz, Arif Erdem, Şahabettin Harput ve Hüseyin Avni Mutlu üyelikten ihraç edildi.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray tarih verdi!
Galatasaray tarih verdi! FETÖ'cülerin Galatasaray'la ilişkisi tamamen kesilecek.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul valisi hüseyin avni mutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.