Hakan Şükür

Hakan Şükür

Son dakika hakan şükür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan şükür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan şükür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Şükür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan şükür gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.457 hakan şükür haberi bulunmuştur. Tüm hakan şükür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
Skandal yayına RTÜK incelemesi! FETÖ'cü Hakan Şükür'ü canlı yayına çıkardılar
Skandal yayına RTÜK incelemesi! FETÖ'cü Hakan Şükür'ü canlı yayına çıkardılar Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, FETÖ/PDY firarisi Hakan Şükür'ün programa konuk edilmesi nedeniyle TV 5 kanalı hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.
9.11.2022 Gündem
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis cezası verilmişti! Flaş karar
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis cezası verilmişti! Flaş karar Komedyen Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davada "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Atalay Demirci hakkında verilen hüküm, istinaf mahkemesince hukuka uygun bulundu. Dosya, temyiz incelemesi için Yargıtay 16. Ceza Dairesine gönderildi.
29.06.2021 Yaşam
FETÖ'cü Hakan Şükür'ün babasıyla ilgili karar açıklandı
FETÖ'cü Hakan Şükür'ün babasıyla ilgili karar açıklandı Sakarya'da, eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'e "Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yardım" suçundan verilen 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı.
25.03.2021 Gündem
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Hakan Şükür'ün babasına 'FETÖ'ya yardım' suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası
Hakan Şükür'ün babasına 'FETÖ'ya yardım' suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası Sakarya'da, eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür, "Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yardım" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapse mahkum edildi.
19.01.2021 Gündem
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı! 15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020 Gündem
Birçok ünlüyü dolandırdı! Flaş Hakan Şükür detayı
Birçok ünlüyü dolandırdı! Flaş Hakan Şükür detayı Ünlüleri dolandırdığı belirtilen ve birbiri ardına skandal haberlere konu olan Erdal Doğan'ın yerine ilişkin ortaya çıkan haberde FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün de adı geçti. Deneyimli oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer, muhasebecisi Erdal Doğan’ı "Beni dolandırdı" diyerek savcılığa şikayet etti. Ünlü komedyen, aynı kişinin Kıvanç Tatlıtuğ’u 3.5 milyon lira ve Çağla Şıkel’i de 1 milyon lira dolandırdığını ileri sürdü.
8.12.2020 Gündem
Hakan Şükür'ün babasının 15 yıla kadar hapsi istendi
Hakan Şükür'ün babasının 15 yıla kadar hapsi istendi Sakarya'da, eski futbolcu ve milletvekili firari Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür'ün FETÖ üyeliği suçlamasıyla yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Sanığın, 15 yıla kadar hapsi istendi.
22.10.2020 Gündem
ByLock yazışmaları ortaya çıktı! Hakan Şükür...
ByLock yazışmaları ortaya çıktı! Hakan Şükür... FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in özel kalemi de olan ‘New York eyalet abisi’ Mehmet Yaşa’nın ByLock görüşmelerini deşifre eden güvenlik güçleri, örgütün tepe noktasındaki kavganın şifresini çözdü. Gülen ile örgütün ikinci adamı Mustafa Özcan arasındaki çatlak, para nedeniyle başlamıştı. ByLock görüşmelerinde, ABD seçimlerine bağış yapılmasından, firari futbolcu Hakan Şükür’ün bitmeyen kaprislerine kadar pek çok konu yazılıydı.
4.08.2020 Gündem
Pensilvanya'daki FETÖ'cüler birbirini yedi! Dolandırdılar
Pensilvanya'daki FETÖ'cüler birbirini yedi! Dolandırdılar FETÖ'nün ABD'deki üst düzey isimleri, 34 firarinin 5 milyon dolarını dolandırdı. Örgüte para kaptıranlar isyan edince, yöneticiler iflas istedi. Kavga Pensilvanya'ya kadar ulaştı.
10.07.2020 Ekonomi
Atalay Demirci darbe girişiminden sonra bunları yazmış...
Atalay Demirci darbe girişiminden sonra bunları yazmış... Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'ye üye olmak suçundan verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda Demirci’nin, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden sonra da örgütle irtibatının devam ettirdiği belirtildi. Kararda, Demirci'nin darbe girişiminden 2 gün sonra bir sosyal medya kullanıcısı ile yaptığı yazışmalara da yer verildi.
10.06.2020 Gündem
Hakan Şükür'ün Atatürk fotoğraflı videosuna tepki!
Hakan Şükür'ün Atatürk fotoğraflı videosuna tepki! ABD'de yaşayan FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün Beşiktaş-Ankaragücü maçı sonrası yayınladığı Atatürk fotoğraflı video tepki çekmişti. Şükür için "Şimdi de Atatürkçü mü oldu" ifadeleri kullanılmıştı.
10.03.2020 Gündem
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis FETÖ'den yargılanan komedyen Atalay Demirci, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
3.03.2020 Gündem
FETÖ'de "sistematik örgüt içi dolandırıcılık" kıtaları aştı! Vampir gibi emiyorlar...
FETÖ'de "sistematik örgüt içi dolandırıcılık" kıtaları aştı! Vampir gibi emiyorlar... Yurt dışına kaçanların paraları, güvendikleri örgüt üyeleri tarafından ortak bulma, iş kurma ve yatırım yapma gibi vaatlerle ellerinden alındı. Parasını kaptıran New York'taki bir örgüt üyesi, "dolandırıcı"nın halen FETÖ elebaşının yaşadığı Pensilvanya'daki örgüt merkezine "elini kolunu sallaya sallaya girdiğini" ve "hatta aziz misafir muamelesi gördüğünü" belirtti. Bir esnaf, örgüt içi dolandırıcılığı "vampir"e benzetti.
7.02.2020 Gündem
FETÖ'cü Arif Erdem böyle görüntülendi!
FETÖ'cü Arif Erdem böyle görüntülendi! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi firari eski futbolcu Arif Erdem, ABD'de görüntülendi.
24.01.2020 Gündem
'Ya Hakan Şükür işte böyle'
'Ya Hakan Şükür işte böyle' Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan FETÖ'cü Hakan Şükür'ün "En yakınlarım tarafından dolandırıldım." ifadelerini köşesine taşıdı.
20.01.2020 Gündem
Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ün yeni işi!
Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ün yeni işi! Hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ firarisi eski milli futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür'ün ABD'de Uber şoförü olduğu iddia edildi.
14.01.2020 Gündem
Hakan Şükür ABD'de alışveriş yaparken görüntülendi
Hakan Şükür ABD'de alışveriş yaparken görüntülendi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari eski futbolcu Hakan Şükür, ABD’de Apple mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.
29.11.2019 Gündem
FETÖ firarisi Arif Erdem ortaya çıktı! Hakan Şükürle birlikte...
FETÖ firarisi Arif Erdem ortaya çıktı! Hakan Şükürle birlikte... FETÖ firarilerinden ABD'de kaçan Hakan Şükür Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Arif Erdem'in Amerika'da bulunduğunu itiraf etti.
23.11.2019 Gündem
Komedyen Atalay Demirci'ye hapis istemi
Komedyen Atalay Demirci'ye hapis istemi FETÖ'den yargılanan komedyen Atalay Demirci hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
1.10.2019 Gündem
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi
Adalet Bakanlığı, 94 ülkeden 570 FETÖ'cünün iadesini istedi Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı
İşte Türkiye'ye iade edilen FETÖ'cü sayısı Adalet Bakanlığı, bugüne kadar aralarında ABD, Almanya, Romanya ve Belçika'nın da bulunduğu 94 ülkeden 570 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubunun iadesini istedi. Bu kapsamda, 23 ülkede bulunan 109 örgüt üyesi, söz konusu taleplerin ardından sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.
14.07.2019 Gündem
FETÖ firarisi Hakan Şükür lüks içinde yaşıyor!
FETÖ firarisi Hakan Şükür lüks içinde yaşıyor! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, 2015'ten bu yana ABD'de sürdürdüğü lüks yaşamı ile dikkati çekiyor.
12.07.2019 Gündem
FETÖ için yoğun ABD mesaisi! Kritik görüşme yarın! Listede o isimler var
FETÖ için yoğun ABD mesaisi! Kritik görüşme yarın! Listede o isimler var Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yarın Washington'da ABD'li mevkidaşı William Barr ile yapacağı görüşmeyle, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesine ve örgüte yönelik ABD'li ve Türk yetkililerin bir araya geldiği görüşme sayısı 7'ye yükselecek. Bakan Gül, görüşmede, terörist başı Gülen ve ABD'deki örgüt mensuplarına ilişkin Türkiye'nin taleplerini yineleyecek.
10.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Şükür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan şükür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.