Arif Erdem

Arif Erdem

Son dakika arif erdem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arif erdem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arif erdem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arif Erdem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arif erdem gelişmeleri de dahil olmak üzere 434 arif erdem haberi bulunmuştur. Tüm arif erdem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları
2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu! 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında A Milli Takım, grubun favorilerinden Hollanda’yı ağırlıyor. Türkiye-Hollanda maçı çarşamba günü saat 20.00’den itibaren TRT 1’de. Gözler ise2002 Dünya Kupası’na çevrildi. Güney Kore ile Japonya'nın ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası'na Türkiye, 48 yıl aradan sonra ikinci kez katılma başarısı gösterirken, aldığı dünya üçüncülüğüyle de tarihi başarıya imza attı. İşte 2002 Dünya Kupası Türkiye kadrosu ile 2002 Dünya Kupası Türkiye maçları ve sonuçları…
24.03.2021 Gündem
Türkiye harekete geçti! Arif Erdem'i ABD'den istedi...
Türkiye harekete geçti! Arif Erdem'i ABD'den istedi... Adalet Bakanlığı, FETÖ firarisi eski futbolcu Arif Erdem'in ABD'den iadesini istedi.
24.01.2020 Siyaset
FETÖ'cü Arif Erdem böyle görüntülendi!
FETÖ'cü Arif Erdem böyle görüntülendi! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi firari eski futbolcu Arif Erdem, ABD'de görüntülendi.
24.01.2020 Gündem
Hakan Şükür ABD'de alışveriş yaparken görüntülendi
Hakan Şükür ABD'de alışveriş yaparken görüntülendi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında firari eski futbolcu Hakan Şükür, ABD’de Apple mağazasında alışveriş yaparken görüntülendi.
29.11.2019 Gündem
FETÖ firarisi Arif Erdem ortaya çıktı! Hakan Şükürle birlikte...
FETÖ firarisi Arif Erdem ortaya çıktı! Hakan Şükürle birlikte... FETÖ firarilerinden ABD'de kaçan Hakan Şükür Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Arif Erdem'in Amerika'da bulunduğunu itiraf etti.
23.11.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
FETÖ firarisi Hakan Şükür lüks içinde yaşıyor!
FETÖ firarisi Hakan Şükür lüks içinde yaşıyor! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, 2015'ten bu yana ABD'de sürdürdüğü lüks yaşamı ile dikkati çekiyor.
12.07.2019 Gündem
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 100 binin üstündeki soruşturmada açılan davalarda örgütün taktikleri, çeşitli sahtekarlık yöntemleri ve yasalara uygun olmayan çalışmaları ortaya çıkarıldı. FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları, Türkiye genelinde iki yıl içerisinde darbe girişimi ve örgüte yönelik 100 binin üzerinde soruşturma başlattı.Soruşturmaların yanı sıra açılan davalardaki yargılamalarda, örgütün ilginç taktikleri ve gerçek yüzü deşifre edildi.
11.07.2019 Gündem
FETÖ'den yargılanan eski futbolcuya hapis
FETÖ'den yargılanan eski futbolcuya hapis 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ /PDY soruşturması kapsamında "Terör örgütü üyeliği" suçundan yargılanan eski milli futbolcu İsmail Demiriz, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
26.03.2019 Gündem
Uğur Tütüneker hakkında flaş karar!
Uğur Tütüneker hakkında flaş karar! FETÖ'den yargılanan eski futbolcu Uğur Tütüneker beraat etti.
13.02.2019 Futbol
Çarpıcı iddialar: 15 Temmuz'dan sonra altın gömmüşler
Çarpıcı iddialar: 15 Temmuz'dan sonra altın gömmüşler ABD Büyükelçiliği’ne yönelik saldırının ardından tutuklanan işadamı Ersin Bayram, emniyet sorgusunda sahibi olduğu şirketin eski ortakları hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Bayram, eski ortağı Hüseyin M.’nin kayınpederinin FETÖ’nün finansörlerinden olduğunu öne sürüp, “15 Temmuz’dan sonra birkaç araba köylerine gitmişler, altın gömmüşler” dedi.
10.09.2018 Gündem
FETÖ davasında İsmail Demiriz'e tahliye
FETÖ davasında İsmail Demiriz'e tahliye FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin haklarında "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Galatasaraylı eski futbolcu İsmail Demiriz ile eski milli futbolcular Arif Erdem ve Uğur Tütüneker’in yargılanmasına başlandı. Sanıklardan İsmail Demiriz tahliye edildi.
11.07.2018 Futbol
İtirafçı anlattı: 'Artık suyunu en çok Arif Erdem içiyordu'
İtirafçı anlattı: 'Artık suyunu en çok Arif Erdem içiyordu' İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan eski polis, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki malikaneye görevlendirilmesi ve orada yaşadıklarını paylaştı.
3.07.2018 Gündem
FETÖ’nün yurtdışına kaçan firarileri
FETÖ’nün yurtdışına kaçan firarileri Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturmalar ve açılan davalar sebebiyle yurt dışına kaçan ve haklarında yakalama kararı olan birçok şüpheli yurt dışında bulunuyor. Haklarında yakalama kararı olan Fetullah Gülen, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, Hakan Şükür, Arif Erdem, Akın İpek'in yanı sıra örgütün medya, yargı, TSK, polis, eğitim ve iş dünyasındaki uzantıları da yer alıyor. Örgüt'ün sosyal medya ayağında yer alan isimlerinden Tuncay Opçin ABD’de Houston yakınlarında olduğu bilinmekle birlikte sosyal medyadan Türkiye aleyhinde yayınlar yapmaya devam ediyor.
1.03.2018 Gündem
Sınırda büyük şüphe
Sınırda büyük şüphe FETÖ ile mücadele kapsamında aranan kişilerin yurt dışına giriş çıkışlarının takibi için başlatılan geriye dönük taramalar sınır kapılarında yaşanan bir skandalı ortaya çıkarttı. Bazı kişilerin pasaport kontrolünden geçmeden ülkeye giriş çıkış yaptıklarını ortaya çıkarttı
29.09.2021 Gündem
Hakan Şükür'ün lüks hayatı görüntülendi
Hakan Şükür'ün lüks hayatı görüntülendi ABD'nin San Francisco kentine yerleşen firari Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) birçok üst düzey üyesi gibi lüks hayat sürüyor. Şükür’ün kentin pahalı merkezlerinden Palo Alto’da açtığı yeni kafe-restoranı FETÖ üyesi isimlerin de uğrak yeri haline gelmeye başladı. Son model üç lüks arabaya sahip olan Şükür, 3 milyon dolar değerindeki evde yaklaşık 7 bin dolara kirada oturuyor.
29.09.2021 Gündem
Souness'ten şok itiraf: Florya'da futbolcular silahlarını çekmiş!
Souness'ten şok itiraf: Florya'da futbolcular silahlarını çekmiş! Galatasaray'ın eski hocası Souness, yazdığı otobiyografide İstanbul yıllarına geniş yer ayırdı. Anılarını anlatan Souness, “Futbolcular oyun odasına gitmiş, yastıkları ve minderleri koymuş, silahlarını çekmiş, 30 metre uzunluğunda bir atış poligonu yaratmışlardı. Minderlerin önünde de belirlenen bir hedef vardı ve buna ateş edilerek ortaya bir cumartesi gecesi eğlencesi çıkarılmıştı" diye yazdı.
26.10.2017 Galatasaray
Bank Asya’ya 22 milyon lira havale yapılmış
Bank Asya’ya 22 milyon lira havale yapılmış Boydak ve Kaynak holdinglerin eski yöneticileri bugün hakim karşısına çıkacak. İddianameye göre, Bank Asya’ya 5 yıl içinde 22 milyon 637 bin lira havale yapıldı
29.09.2021 Gündem
Eski futbolcular FETÖ elebaşı Gülen ile aynı karede
Eski futbolcular FETÖ elebaşı Gülen ile aynı karede İzmir'de FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan A.Y'nin bilgisayarında, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen futbolcular Arif Erdem, Cihan Haspolatlı ve Orhan Ak'ın örgüt elebaşı Fetullah Gülen ile çektirdikleri fotoğraf çıktı.
10.10.2017 Futbol
Eski TRT çalışanı Böken hakkında 15 yıla kadar hapis istemi
Eski TRT çalışanı Böken hakkında 15 yıla kadar hapis istemi FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan eski TRT Haber ve Spor Dairesi Başkan Yardımcısı, eski TRT Haber Kanal Koordinatörü Ali Ahmet Böken hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Arif Erdem ve Hakan Şükür'e büyük şok!
Arif Erdem ve Hakan Şükür'e büyük şok! Yeni yayımlanan KHK ile Hakan Şükür ve Arif Erdem'e verilen madalyalar geri alındı.
14.07.2017 Futbol
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Survivor'da İlhan Mansız gidince her şeyi yaktılar!
Survivor'da İlhan Mansız gidince her şeyi yaktılar! Survivor 2017'de Kıbrıs'a gidecek isimlerin belli olmasından sonra yarışmacılar Dominik'te kaldıkları adada her şeyi yakarak veda etti. İşte Survivor'da yaşananlar...
20.06.2017 Magazin
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor’ın başarılı oyuncularından İlhan Mansız kimdir? İlhan Mansız kaç yaşındadır? Almanya doğumlu olan eski futbolcunun hayatına dair bilgiler haberimizin devamında.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arif Erdem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arif erdem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.