Uçuşlar ne zamana kadar ertelendi? İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman başlayacak, uçuşlar başladı mı?
Uçuşlar ne zamana kadar ertelendi? İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman başlayacak, uçuşlar başladı mı? İstanbul Havalimanı uçuşlar başladı mı, uçuşlar ne zamana kadar ertelendi? İstanbul’da etkili olan şiddetli kar yağışına bağlı olarak seferler durdu, uçuşları iptal oldu. Yolcular İstanbul Havalimanı’ndaki havayolu şirketlerinin bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu. Şimdi ise vatandaşlar İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar ne zaman başlayacak? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, uçuşlar ne zaman başlayacak 2022?
25.01.2022 Gündem
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556
Bakan Soylu son durumu açıkladı: Can kaybı 43 bin 556 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 43 bin 556 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
22.02.2023 Gündem
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu?
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu? Uçuşlar iptal mi 25-26 Ocak, İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman açılacak? Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı uçak seferlerinin de iptal olmasına neden oldu. Yolculuğu olan binlerce vatandaş ise şimdi uçak seferleri hakkında aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, uçuşlar ne zaman başlayacak? 26 Ocak uçuşlar durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de uçuşlar iptal mi edildi?
25.01.2022 Gündem
Almanya uçuşları ne zaman açılacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı uçuş yasağı ne zaman kalkacak?
Almanya uçuşları ne zaman açılacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı uçuş yasağı ne zaman kalkacak? Almanya Türkiye uçuş yasağının kalkacağı tarih merakla bekleniyordu. Türkiye Almanya uçuşları ne zaman açılıyor? sorusuna cevap aranıyordu. Corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında iptal edilen yurt dışı uçuşları hakkında hava yolu şirketlerinden peşe peşe açıklama yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu da geçtiğimiz günlerde, 10 Haziran'dan itibaren kademeli olarak 40 ülkeye uçak seferlerini başlatmayı planladıklarını ifade etmişti. Almanya Türkiye uçuş yasağı kalktı mı? Almanya uçuşları ne zaman açıldı mı? THY, Pegasus, AtlasJet’in Almanya uçuşları başladı mı?
11.06.2020 Gündem
Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak?
Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak? Türkiye Almanya seferleri ne zaman başlayacak? Almanya’dan Türkiye’ye uçuş seferi var mı? 1 Haziran itibariyle atılan normalleşme adımları uçak seferlerinin akıbetini gündeme getirdi. Corona virüsü kapsamında alınan önlemler nedeniyle iptal edilen yurt dışı uçak seferleri ile ilgili hava yolu şirketlerinden peşe peşe açıklamalar geliyor. Yurt dışı seferlerinin açılacağı tarih araştırılırken, yaz tatili Türkiye’de geçirmek isteyen özellikle Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları Almanya Türkiye arası uçuşlar ne zaman başlayacak? Sorusuna cevap arıyor. Peki, Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak?
10.06.2020 Gündem
THY yurtdışı uçuşları (dış hatlar) – THY yurtdışı uçuşları ne zaman açılıyor? THY yurtdışı uçuşları 15 Haziran’da mı, 18 Haziran’da mı başlayacak?
THY yurtdışı uçuşları (dış hatlar) – THY yurtdışı uçuşları ne zaman açılıyor? THY yurtdışı uçuşları 15 Haziran’da mı, 18 Haziran’da mı başlayacak? THY yurtdışı uçuşlar ne zaman? THY dış hatlar ne zaman başlayacak? Soruları merak ediliyordu, THY tarafından yapılan açıklamayla merak edilen sorular cevap buldu. Corona virüs tedbirleri sonrası başlatılan normalleşme sürecinin ardından iç hat seferlerin başladığı İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar bugün de devam ediyor. Türk Hava Yolları 4 Haziran itibariyle iç hatlarda İstanbul'dan 34 şehre uçuşlarına başlayacağını açıklarken, dış hat seferlerinin de 18 Haziran itibariyle başlayacağı duyuruldu. İşte THY yurtdışı uçuş planı…
2.06.2020 Gündem
Uçuşlar ne zaman başlıyor? İç hat uçuşları ne zaman açılacak?
Uçuşlar ne zaman başlıyor? İç hat uçuşları ne zaman açılacak? Corona virüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uçuşlar durdurulmuştu. Virüs nedeniyle alınan tedbirlerin esnetilmesi kapsamında havayolu ulaşımının normalleşme sürecinde dahil olup olmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte bayram tatilini değerlendirmek isteyenler Uçuşlar ne zaman başlıyor? İç hat uçuşları ne zaman açılacak? sorularını merak ediyor. İşte Uçuşların başlayacağı tarih...
10.05.2020 Gündem
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. İlker Aycı, "Bin 150 civarı yeni kaptan alacağız. Kabin ekibi olarak da 2 bin 300 kişi işe alacağız. Bu yıl 8 bini aşan istihdam planlıyoruz. 60 bin kişilik ailemiz 68 bin kişiye çıkacak" ifadelerine yer verdi.
17.03.2019 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihleri dünyaya resmen duyuruldu
İstanbul Havalimanı'na taşınma tarihleri dünyaya resmen duyuruldu İstanbul Havalimanı'na transfer programı dünyaya da resmen duyuruldu. NOTAM olarak adlandırılan havacıları bilgilendirme notu ile İstanbul Havalimanı'na transfer tarihi ile programı dünya ile paylaşıldı. Avrupa Havacılık Bilgi Hizmetleri Veri Tabanında da transfer programı yayınlandı.
21.01.2019 Gündem
Detaylar belli oldu! 3 Marttan itibaren...
Detaylar belli oldu! 3 Marttan itibaren... İstanbul Havalimanına kademeli olacak geçiş döneminde ve sonrasında Atatürk ve İstanbul Havalimanının kullanım şartları ile transfer programı da açıklandı.İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 1 Mart 2019 saat 03:00de başlayacak, 3 Mart 2019 saat 00:00'da sona erecek. Atatürk Havalimanı tarifeli ve tarifesiz iç ve dış hat ticari yolcu taşımacılığına yönelik seferlere 3 Mart 2019 saat 00:00 itibariyle kapatılacak.
16.01.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Kalın, yeni havalimanının takviminde bir değişiklik olmadığını ve 29 Ekim'de açılışının yapılacağını söyledi.
3.10.2018 Siyaset
Atatürk Havalimanı'nın kapanış süreci kesinleşti
Atatürk Havalimanı'nın kapanış süreci kesinleşti Dünya havacılığının yeni merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim'de açılması için çalışmalar devam ederken İstanbul Yeni Havalimanı'na transfer programı da kesinleşti. 25 Ekim 2018 öncesinde İstanbul Yeni Havalimanına (LTFM), deneme uçuşları hariç, herhangi bir uçuş düzenlenmeyecek. 31 Ekim 2018 saat 00:00'dan itibaren Atatürk Havalimanı, tarifeli ve tarifesiz iç ve dış hat ticari yolcu taşımacılığına yönelik seferlere kapatılacak. Şu an yüzde 88,5 ilerleme sağlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nın (LTFM) resmi açılış töreni 29 Ekim 2018 tarihinde yapılacak.
21.05.2018 Ekonomi
Türkiye'de inşası süren mega proje dünyanın takibinde
Türkiye'de inşası süren mega proje dünyanın takibinde Ana terminal binası ve pistleri büyük oranda tamamlanan üçüncü havalimanındaki çalışmalarda sona yaklaşılıyor. İkinci zorlu süreç Atatürk Havalimanı’nın yeni havalimanına taşınması olacak. İstanbul Valiliği taşınma görevini AKOM’a verdi
29.09.2021 Gündem
THY 12 milyon doları Beşşar Esad'a kaptırdı
THY 12 milyon doları Beşşar Esad'a kaptırdı Radikal Gazetesi'nden Deniz Zeyrek'in haberine göre, 305 personelini kapının önüne koyan THY ile Suriye'deki sıkıntılar bir skandalda kesişti...
29.09.2021 Gündem