İsrail Gazı

İsrail Gazı

Son dakika İSRAİL GAZI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İSRAİL GAZI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İSRAİL GAZI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail Gazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil gazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 israil gazı haberi bulunmuştur. Tüm israil gazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerjide yeni anlaşmalar geliyor! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Suudi Arabistan'la anlaşmayı imzaladık
Enerjide yeni anlaşmalar geliyor! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Suudi Arabistan'la anlaşmayı imzaladık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar "Türkiye'ye çok ciddi ilgi var. Suudi Arabistan'la da enerji anlaşması imzaladık. Yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlara ciddi ilgi var. Suudi Arabistan'la enerji işbirliği gerçekleştirmek istiyoruz. Biz gerek elektrik gerek doğal gazda çevresel işbirliğini geliştirmek istiyoruz" dedi.
31.07.2023 Ekonomi
İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi! Berat Albayrak kitabında anlattı...
İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi! Berat Albayrak kitabında anlattı... Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde İsrail'le gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi konusunda yapılan görüşmeleri kitabında tek tek anlattı.
22.07.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşünmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi en önemli gündem maddesi olmaya devam ediyor. Yaklaşan kış aylarıyla beraber de konutlara gelecek doğalgaz faturalarının ne kadar olacağı merak konusu. Öte yandan alınacak küçük önlemlerle doğal gaz faturasını düşürmek de mümkün.
29.11.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Finlandiya ve İsveç'e NATO çağrısı!
Bakan Çavuşoğlu'ndan Finlandiya ve İsveç'e NATO çağrısı! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO üyelik başvurularını görüşmek üzere Ankara’ya gelen İsveç ve Finlandiya heyetlerine, Türkiye’nin endişe ve beklentileri net şekilde kapsayan belgeyi verdiklerini belirterek, “Bir an önce üye olmak isteyen onlar. Bunu istiyorlarsa beklenen adımları atmalılar” dedi.
26.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elektrik ve doğal gaz tarifeleriyle ilgili flaş açıklama!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan elektrik ve doğal gaz tarifeleriyle ilgili flaş açıklama! Elektrik ve doğal gaz tarifeleriyle ilgili son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Ukrayna ziyareti dönüşü basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Elektrik ve doğal gaz tarifeleriyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz doğalgazda ve elektrikte zaten bu süreç içerisinde ciddi manada sübvansiyon yaptık. Avrupa ile mukayese edilmeyecek derecede bir sübvanse yaptık. Şu an Avrupa’nın en ucuz doğalgazı bizde. Geçen yıl elektrik faturalarında yüzde 50, doğal gaz faturalarında yüzde 75 oranında devlet olarak sübvansiyon sağladık. Tarifelere yansıtılmayan toplam sübvansiyon tutarı 100 milyar lirayı buldu. 2022 yılında da doğalgazın 4’te 3’ü hala sübvanse ediliyor. Dünya enerji noktasında büyük bir darboğazda. Biz bu darboğazı öngördük ve güçlü, sosyal devlet mantığıyla tedbirlerimizi aldık. Kademeli tarife de Türkiye’deki hanelerin ortalama elektrik tüketimleri hesaplanarak 150 kilovatsaat olarak belirlenmişti. Gelen talepler üzerine birinci kademe aylık 210 kilovatsaate çıkarıldı. Bundan sonraki süreçte de biz vatandaşımızı dara, zora sokacak bir fiyat uygulamasını yapmayız." dedi.
4.02.2022 Siyaset
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti!
Netanyahu'nun oğlu Türkiye'ye küfür etti! Türkiye ve dünya İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamına tepki gösterirken İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu Türkiye'ye karşı küfür içerikli skandal bir paylaşım yaptı.
17.05.2018 Dünya
Netanyahu'nun oğlundan skandal! Striptiz kulübünde...
Netanyahu'nun oğlundan skandal! Striptiz kulübünde... İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlunun gittiği bir striptiz kulübünde hesabı arkadaşına ödetmek için babasının İsrail gazı konusunda arkadaşının babasına "kıyak geçtiğini" söylediği bir ses kaydı yayınlandı.
9.01.2018 Dünya
İsrailli öğretim görevlisi: Türkiye çok iyi bir seçenek
İsrailli öğretim görevlisi: Türkiye çok iyi bir seçenek İsrail Technion Üniversitesi Öğretim Görevlisi Cohen, İsrail gazının ihraç edilmesinde Türkiye'nin çok iyi bir seçenek olduğunu söyledi.
19.12.2016 Ekonomi
İsrail Enerji Bakanı'ndan çok önemli açıklamalar
İsrail Enerji Bakanı'ndan çok önemli açıklamalar İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz: "Türkiye ile ortak çıkarımız var; Suriye'nin bir İran askeri üssüne dönüşmesini engellemek gibi"
17.06.2021 Dünya
İsrail gazı faturaları düşürecek
İsrail gazı faturaları düşürecek İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya ulaşacak olması, Türk tüketicilerin faturalarını da düşürecek.
28.06.2016 Ekonomi
İsrail’le 5’li kazanç
İsrail’le 5’li kazanç İsrail’le Mavi Marmara olayı sonrası bozulan ilişkileri normalleştirecek anlaşma dün açıklandı. Anlaşmanın başta doğalgaz olmak üzere 5 alanda işbirliğini artırması bekleniyor.
28.06.2016 Ekonomi
Masada ‘Filistin gazı’da olacak
Masada ‘Filistin gazı’da olacak İsrail ile Türkiye arasındaki normalleşme sürecini yakından izleyen bir yetkiliye göre barış anlaşmasının 26 Haziran’da imzalanmasının ardından Filistin gazı da konuşulmaya başlanacak...
29.09.2021 Gündem
Enerji Bakanı Albayrak'tan indirim müjdesi
Enerji Bakanı Albayrak'tan indirim müjdesi Enerji Bakanı Albayrak, enerji fiyatlarında yaşanan düşüşü önümüzdeki dönemde tüketiciye yansıtmak için çalışma başlattıklarını açıkladı. Albayrak, kesintiler için de 18 milyarlık yatırım yapılacağını duyurdu
29.09.2021 Gündem
Türkçe AB'ye giriyor!
Türkçe AB'ye giriyor! Dünya Ekonomik Forumu'nun özel davetlisi olarak Davos'a giden KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis'in Türkçe'nin Avrupa Birliği'nde (AB) resmi dil olması konusunda çalışma başlatacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'den Putin'i çıldırtacak doğalgaz hamlesi
Türkiye'den Putin'i çıldırtacak doğalgaz hamlesi Türkiye üzerinden dünyaya pazarlanacak Kürt gazı, Rusya'ya bağımlılığımızı azaltırken, Kuzey Irak'a trilyonlar kazandıracak...
4.01.2016 Ekonomi
Türkerler Holding de İsrail gazı için hazır
Türkerler Holding de İsrail gazı için hazır Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Türkiye'nin artan doğalgaz ihtiyacının kesintisiz sağlanmasına büyük önem verdiklerini belirterek, "Kuzey Irak'tan doğalgaz alımının yanı sıra İsrail'in Leviathan sahasından da yılda 10 milyar metreküp doğalgaz ithal etmek için oldukça ilgiliyiz, projeyle ilgili işbirliklerine hazırız" dedi...
31.12.2015 Ekonomi
İlk İsrail gazı ne zaman gelecek?
İlk İsrail gazı ne zaman gelecek? İsrail ile ilişkilerde sürpriz yumuşamanın ardından bu ülkenin gazını kaynak çeşitlendirme amacıyla Türkiye’ye getirmek için düğmeye basıldı. 3 yıl içerisinde 30 milyar metreküp gazın 550 kilometrelik boru hattıyla, 2019 sonunda Mersin’e getirilmesi planlanıyor
19.12.2015 Ekonomi
İsrail ‘gaz’lıyor Türkiye ne yapacak?
İsrail ‘gaz’lıyor Türkiye ne yapacak? İkinci büyük doğalgaz alanının işletim anlaşmasını da onaylayarak “gaza basan” İsrail, ‘içeride’ tartışmalar yaşıyor. Rusya’ya alternatif için İsrail gazıyla ilgilenen Türkiye durumu yakından izliyor
19.12.2015 Ekonomi
"İsrail’in Türkiye’ye ihtiyacı var"
"İsrail’in Türkiye’ye ihtiyacı var" İsrail, doğalgazını Avrupa’ya satmak için de Türkiye’ye ihtiyaç duyuyor. Suriye’de devam eden savaş, İsrail’in güvenliğini tehdit etmeye başladı. ABD’nin İran açılımından rahatsız Tel Aviv, yeni ittifak arayışlarında. Türkiye-İsrail ilişkilerinin normalleşmesi, Doğu Akdeniz’de dengeleri de değiştirebilir. Al Jazeera'den Ayşe Karabat yazdı.
29.09.2021 Gündem
İsrail, Mavi Marmara için 20 milyon dolar ödeyecek
İsrail, Mavi Marmara için 20 milyon dolar ödeyecek İsrail ve Türkiye, 31 Mayıs 2010’daki Mavi Marmara baskınıyla bozulan ikili ilişkileri normalleştirmek için ön mutabakata vardı.
17.12.2015 Dünya
Türkiye ile İsrail anlaştı! İşte o tarihi maddeler
Türkiye ile İsrail anlaştı! İşte o tarihi maddeler İsrail ve Türkiye'nin ilişkileri normalleştirme amacıyla ön mutabakata vardığı duyuruldu. Türk diplomatik kaynaklar, Türkiye ve İsrail arasında ilişkilerin normalleştirilmesi için görüşmeler yapıldığını ve bunların en kısa zamanda sonuçlanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
17.12.2015 Dünya
Türkiye-İsrail yakınlaşması!
Türkiye-İsrail yakınlaşması! Ardından geçtiğimiz hafta Türkiye’de yaşayan Yahudiler, en önemli dini bayramları Hanuka Bayramı’nı ilk kez kamuya açık bir alanda, Ortaköy Meydanı’nda kutlama fırsatı buldu...
17.12.2015 Ekonomi
''Rusya gazı kesemez''
''Rusya gazı kesemez'' Türkiye Doğalgaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, Rusya'nın Türkiye'ye gaz akışını tamamen kesemeyeceğini belirterek, tam aksine iki ülke ilişkilerinde hızlı bir "normalleşme" beklediğini söyledi...
16.12.2015 Ekonomi
İsrail'den flaş doğalgaz çağrısı
İsrail'den flaş doğalgaz çağrısı İsrail'in Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Amira Oron, ülkesinden Türkiye'ye doğalgaz gönderilmesi olasılığıyla ilgili, "Gelişmelere baktığımızda doğalgaz ticaretiyle iki ülke için kazan-kazan durumunun söz konusu olduğunu görüyoruz, ülkeler arasında gerilimler olabilir, bunlar gelip geçicidir...
14.12.2015 Ekonomi
Rusya'nın en büyük kozu: Doğalgaz
Rusya'nın en büyük kozu: Doğalgaz Rus uçağının düşürülmesi ve ardından Putin'in sert açıklamaları sonrası 'Kışa girerken gaz kesilir mi?' soruları gündeme geldi...
25.11.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Gazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil gazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.