İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘  İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam!
İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘 İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı üçüncü oturumu İBB Saraçhane binasında gerçekleştirildi. İBB Meclisi'nde Temmuz ayında İSPARK ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapılmıştı. Peki, İSPARK ücretlerine zam mı geldi? İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İşte 2023 aylık - günlük - saatlik İSPARK ücretleri…
12.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
Yüzde 25 zam geldi! İstanbullulara kötü haber
Yüzde 25 zam geldi! İstanbullulara kötü haber İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde, İSPARK tarafından işletilen otoparklara yüzde 25 oranında zam yapılması kabul edildi. 0-1 saat otopark ücreti 14 TL'den 18 TL'ye yükseldi.
19.06.2022 Ekonomi
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur"
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur" İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor. Laleli'de özel bir otoparkı kullanmak isteyen otomobil sürücüleri 2 saate kadar 340 lira, cip ve minibüs sürücüleri ise 470 lira ödemek zorunda. Otomobillerin günlük park ücreti ise 1020 lira. Aynı otoparkta otomobiller için aylık 10 bin lira abonman talep ediliyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu otopark fiyatlarına bir standart getirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ağaoğlu, "Bunlar fiyat belirlerken hiçbir ölçü tanımıyorlar. Ölçü yok çünkü. Mutlaka bir ölçü getirilmeli" dedi.
23.01.2024 Ekonomi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İBB iştirak şirketi İSPARK'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 18'e ulaşan zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İSPARK'ın yeni ücret tarifesi, 1 Ağustos'tan itibaren uygulanacak.
13.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İstanbul'da, İSPARK tarafından işletilen çeşitli otopark ücretlerine yüzde 18'e varan zam yapıldı.
13.07.2023 Gündem
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı?
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı? İSPARK ücretleri ne kadar oldu, İSPARK'a ne kadar zam geldi? İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi.
16.12.2022 Ekonomi
Fiyatlara yüzde 100 zam geldi! İstanbullulara kötü haber
Fiyatlara yüzde 100 zam geldi! İstanbullulara kötü haber İstanbullulara kötü haber. Yüzde 100 zam geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ (İSPARK) otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...
18.06.2022 Ekonomi
İBB'den yüzde 15 zam kararı!
İBB'den yüzde 15 zam kararı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantılarının ikincisi Saraçhane'deki yerleşkede yapıldı. Toplantıya meclis ikinci başkanı Ömer Faruk Kalaycı başkanlık yaptı.
13.12.2019 Gündem
Milyonları ilgilendiriyor! Yüzde 15 zam geldi
Milyonları ilgilendiriyor! Yüzde 15 zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantılarının ikincisi yapıldı. Toplantıda İBB hizmetlerine yüzde 15'e varan zam kararı çıktı
12.12.2019 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan İSPARK açıklaması
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan İSPARK açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSPARK'tan ücretsiz ve indirimli yararlanan araç sayısının 60 binin üzerinde olduğunu belirterek, "Tespitler yapılacak. Derhal talimat verdim, her kurumdan bu anlamda yenileyin, yazılarını isteyin ve azaltın. Böyle bir sayı nedir Allah aşkına? Bunları düzenleyeceğiz. Tümüyle elden geçireceğiz. Biliyorum ki büyük bir azalma olacak." dedi.
2.09.2019 Ekonomi
İBB'de toplu sözleşme sevinci! Maaşları 4 bin TL oldu
İBB'de toplu sözleşme sevinci! Maaşları 4 bin TL oldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde toplu sözleşme sevinci yaşanıyor. İBB Başkanı Kadir Topbaş ve HAK-İŞ Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan toplu sözleşme için imzaları attı. İşte İBB'de toplu sözleşmenin tüm detaylarının yer aldığı haberimiz...
29.09.2021 Gündem
İSPARK otoparka zam yaptı
İSPARK otoparka zam yaptı İstanbul’daki açık, katlı ve yol üstü otoparkları işletmesi için 2005 yılında kurulan İSPARK, otopark ücretlerine yüzde 70’e varan oranlarda zam yaptı...
20.05.2015 Ekonomi
Otoparklara şok zam!
Otoparklara şok zam! İstanbul'un genelinde bir çok otoparkı bünyesine katan İspark A.Ş. parklama ücretlerine zam geldi
20.05.2015 Ekonomi
Ve Belediye zammı geri aldı!
Ve Belediye zammı geri aldı! İstanbul'da hal girişlerine yüzde 100'e varan zam yapan İSPARK geri adım attı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri