İsmail Çolak

İsmail Çolak

Son dakika ismail çolak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail çolak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail çolak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Çolak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail çolak gelişmeleri de dahil olmak üzere 298 ismail çolak haberi bulunmuştur. Tüm ismail çolak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asker eğlencesi dönüşü kaza: 2 ölü, 1 yaralı
Asker eğlencesi dönüşü kaza: 2 ölü, 1 yaralı Burdur'da, asker eğlencesinden dönen 3 arkadaşın bulunduğu otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü İsmail Çolak (20) ile Mustafa Akalın (21) hayatını kaybetti, Bedirhan Yıldız (23) ise ağır yaralandı.
5.02.2024 Gündem
MEB'den son dakika 6 Haziran kararı, yasak geldi...
MEB'den son dakika 6 Haziran kararı, yasak geldi... Yüz binlerce kişi merakla bekliyordu ve Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. 81 ilde yapılacak. 6 Haziran pazar günü yapılacak LGS kapsamındaki merkezi sınav için hazırlıklar tamamını açıkladı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, "Salgın nedeniyle sınava katılacak öğrenciler kendi okullarında katılacağı için 2021 yılında sınav yapılacak okul sayısı önemli oranda artırıldı. 2019 yılında 3 bin 873 okulda 59 bin 568 salon kullanılmışken, bu sayı 2021 yılında 17 bin 793 okula ve 82 bin 355 salona çıkartıldı" dedi. Salgın tedbirleri nedeniyle görevli sayısında da artışa gidildi. 2019 yılında 148 bin 946 sınav görevlisi görev yapmıştı, bu yıl yaklaşık 350 bin sınav görevlisi görevli olacak. Sınav binası ve bahçesine yalnızca öğrenci ve görevliler alınacak. Sınav gününden bir gün önce tüm sınav binaları temizlenecek ve sınav görevlileri temas gerektiren sınav işlemlerinde cerrahi eldiven kullanacaklar.
1.06.2021 Eğitim
LGS için son hazırlıklar gözden geçirildi!
LGS için son hazırlıklar gözden geçirildi! LGS kapsamındaki merkezi sınav için son hazırlıklar gözden geçirildi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer başkanlığındaki toplantıda, sınavın salgın koşullarında sağlıklı bir şekilde yapılması için alınan önlemler ve tüm illerde hazırlıklarda gelinen nokta ayrıntılı olarak değerlendirildi. Sınav, 973 yurt içi ve 4 yurt dışı sınav merkezinde gerçekleştirilecek.
24.05.2021 Eğitim
Mesleki eğitime 176 milyon lira destek
Mesleki eğitime 176 milyon lira destek Milli Eğitim Bakanlığı'nca, mesleki eğitimde kaliteyi artırmak ve meslek liseleri arasındaki başarı farklarını azaltmanın hedeflendiği, 'Mesleki Eğitimde 1.000 Okul' projesine 176 milyon liralık yatırım yapıldı. Bakan Ziya Selçuk, seçilen okulların altyapısının güçlendirilmesi ve eğitim ortamlarının zenginleştirilmesi için başlatılan çok yönlü çalışma ile meslek liseleri arasındaki başarı farklarını azaltmada önemli bir mesafe kaydedileceğini belirtti.
11.03.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, tarih...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, tarih... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve belli oldu. MEB resmen duyurdu tek yapılacak ve değişiyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında tek tek açıkladı. Okullarda yüz yüze eğitime 4 Ocak 2021'den itibaren geçilip geçilemeyeceğine yönelik soru üzerine Selçuk, bu konuda Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu ile sürekli temas halinde olduklarını vurguladı. Kabine toplantısını adres gösteren Bakan Selçuk, yarıyıl tatilinin tarihinin de değişebileceğini vurguladı. Bakan Selçuk "Bu gerek sınavlar açısından gerek yapılabilecek iş ve işlemler konusunda var. Gerekse salgının seyriyle alakalı olarak var. Bizim iş takvimi şudur, belirlenmiştir, değişmez diye bir bakış açımız asla yok. Duruma göre bunu esnetiriz, öne alırız, takdim-tehir yaparız, başka çözümler buluruz, hepsi yapılır. 500 bin tabletin dağıtıldığını 300 bini için de harekete geçtiklerini ifade ederek "Aralığın 14'ünde, 21'inde, 28'inde tekrar bir dağıtım süreci başlıyor. Ocak ortasına kadar da 500 bin tabletin dağıtımı tamamlanmış olacak" şeklinde konuştu. Anaokulu ve kreşlerin durumu ile ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Geçen hafta tüm hafta boyunca bu konuyu çalıştık. Kabine toplantısında bununla ilgili bir değerlendirme elbette yapılır" şeklinde konuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tüm öğrenci, veli ve meslektaşlarıma sizler için hazırlamış olduğumuz bu siteden faydalanmanızı tavsiye ederim" dedi.
11.12.2020 Eğitim
Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi"ne 161 milyon liralık  destek
Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi"ne 161 milyon liralık destek Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer,"Proje kapsamında şu ana kadar okulların bakım ve onarımı için 50 milyon, laboratuvar ve atölyeler için 85 milyon ve kütüphaneler için 26 milyon liralık yatırım yaptık" dedi.
11.12.2020 Eğitim
MEB'den 'Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi'ne 161 milyonluk destek
MEB'den 'Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi'ne 161 milyonluk destek Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için başlatılan "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi"ne 161 milyon liralık yatırım yapıldı.
11.12.2020 Eğitim
MEB harekete geçti! Yüzde 20 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir...
MEB harekete geçti! Yüzde 20 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Çok önemli hamle, 81 ilde başlıyor. İstanbul, İzmir, Ankara gibi iller başı çekiyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı meslek liselerinde yılın ilk 8 ayında üretimden elde edilen gelir, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20 artarak 230 milyon liraya ulaştı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Bu dönemde mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumlarının yaptıkları üretimlerden İstanbul 23 milyon 823 bin lira, Ankara 17 milyon 480 bin lira ve İzmir 10 milyon 495 bin liralık gelir elde etti" dedi. Öte yandan MEB'den yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer mesleki ve teknik eğitimde 5 Ekim'de başlayacak yüz yüze uygulamalı eğitimler öncesinde, 81 ilin milli eğitim müdürüyle son hazırlıkları değerlendirdi.
4.10.2020 Eğitim
Okul kitapları ne zaman dağıtılacak? MEB kitap dağıtımı ne zaman? İşte okul kitaplarının verileceği tarih
Okul kitapları ne zaman dağıtılacak? MEB kitap dağıtımı ne zaman? İşte okul kitaplarının verileceği tarih Salgın sürecinin başında uzaktan eğitime geçen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı için TRT EBA, EBA ve canlı dersler aracılığıyla eğitime devam edecek. Bakan Selçuk’un kontrollü ve aşamalı olarak eğitim-öğretime başlama konusunda karar aldıklarını duyurdu. Okulların bir süre daha uzaktan eğitimle devam etmesi nedeniyle veliler de okul kitaplarının ne zaman dağılacağını merak ediyor. Peki, Okul kitapları ne zaman dağıtılacak? İşte okul kitaplarının verileceği tarih…
9.09.2020 Eğitim
Okullarda kitap dağıtımı ne zaman yapılacak? Okul kitapları ne zaman verilecek?
Okullarda kitap dağıtımı ne zaman yapılacak? Okul kitapları ne zaman verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okullarda uzaktan eğitim 31 Ağustos'ta başladı. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı'nın ilk haftası geride kalırken öğrenciler ve veliler okul kitaplarının ne zaman dağıtılacağını merak ediyor. Peki, Okullarda kitap dağıtımı ne zaman yapılacak? Okul kitapları ne zaman verilecek? İşte detaylar...
3.09.2020 Eğitim
Okul kitapları ne zaman verilecek? Okul kitapları ne zaman dağıtılacak?
Okul kitapları ne zaman verilecek? Okul kitapları ne zaman dağıtılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı açılışı için ilk ders zilini çaldı. Uzaktan eğitim EBA TV ve MEB'in EBA platformlarında başladı. EBA canlı sınıf derslerinin başlamasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ve veli de okul kitaplarının dağıtımı ile ilgili bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Okul kitapları ne zaman verilecek? Okul kitapları ne zaman dağıtılacak? Okullar kitap dağıtacak mı? İşte Milli Eğitim Bakanlığı kitap dağıtımı ile ilgili bilgiler...
31.08.2020 Eğitim
Ders kitapları il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderildi
Ders kitapları il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderildi Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz dağıtılacak ders kitapları, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine yollandı.
30.06.2020 Eğitim
MEB harekete geçti! 81 ile yazı yollandı…
MEB harekete geçti! 81 ile yazı yollandı… Milli Eğitim Bakanlığı, dünyayı kasıp kavuran olay sonrası harekete geçti. Bakanlık 81 ile yazı yolladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan Koronavirüs Koruma ve Kontrol Önlemleri Yazısı’nda “İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Sağlık Birimlerince okul ve kurumlara gerekli bilgilendirmenin yapılması toplum sağlığının korunması bakımından önemli görülmektedir.'' denildi.
17.02.2020 Gündem
MEB harekete geçti! 81 ilde ücretsiz olacak...
MEB harekete geçti! 81 ilde ücretsiz olacak... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme. Bakanlık şu anda taşımalı eğitimdeki öğrencileri kapsayan ücretsiz okul yemeğini yurt genelinde 18.5 milyon öğrenciye vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz okul yemeği programının 2020 - 2021 eğitim ve öğretim döneminde kademeli olarak hayata geçirilmesi planlanıyor.
10.02.2020 Eğitim
MEB harekete geçti! 81 ile yazı yolladı; satılamaz...
MEB harekete geçti! 81 ile yazı yolladı; satılamaz... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren yazıyı 81 ile yolladı. Yazıda okul kantinlerinde oyuncak satışının yapılamayacağı belirtildi.
4.02.2020 Eğitim
Atama kararları Resmi Gazete'de!
Atama kararları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama ve görevden alma kararları yayımlandı. Kararlar ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Strateji Geliştirme Başkanı Veysel Erdel ile İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Özcan Duman görevlerinden alındı. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne Muammer Yıldız, Strateji Geliştirme Başkanlığına Mehmet Fatih Leblebici, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığına Umut Gür, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne Kemal Varın Numanoğlu getirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Şeyh Abdurrahman Çelik görevden alınırken bu suretle boşalan Telif Hakları Genel Müdürlüğüne Dr. Hurşit Ziya Taşkent atandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Muharrem Selçuk'un görevden alındı, Çorum, Kilis, Kırklareli, Malatya ve Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerine atama yapıldı.
25.07.2019 Siyaset
Ünlü lokantacıya FETÖ'den 5 yıl hapis!
Ünlü lokantacıya FETÖ'den 5 yıl hapis! Bolu Dağı'ndaki ünlü et lokantasının sahibi İsmail Çolak, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı ve silahlı terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılandığı davada 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
17.07.2019 Gündem
FETÖ'nün Düzce'deki iş adamları yapılanması davasında karar
FETÖ'nün Düzce'deki iş adamları yapılanması davasında karar Aralarında "İsmail'in Yeri" et lokantalarının sahibi İsmail Çolak'ın da bulunduğu 52 sanığın yargılandığı davada,23 sanık "terör örgütüne üye olmak" suçundan 3 yıl 9 ay ile 7 yıl 6 ay arasında değişen oranlarda hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, 4 sanığa "terör örgütüne yardım etmek" suçundan 1 yıl 9 ay ile 4 yıl 2 ay arasında değişen oranlarda hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti, dosyasının ayrılmasına karar verdiği İsmail Çolak'ın mevcut delil durumu göz önüne alarak tutukluluk halinin devamına hükmetti.
11.03.2019 Siyaset
FETÖ firarisi İsmail Çolak tutuklandı
FETÖ firarisi İsmail Çolak tutuklandı Düzce'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, kapatılan "İsmail'in Yeri" restoranlarının sahibi İsmail Çolak'ın tutuklanmasına karar verildi
11.01.2019 Gündem
FETÖ firarisi İsmail Çolak adliyeye getirildi
FETÖ firarisi İsmail Çolak adliyeye getirildi Düzce'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve kapatılan "İsmail'in Yeri" restoranlarının sahibi İsmail Çolak, adliyeye sevk edildi.
11.01.2019 Gündem
İş sağlığı ve güvenliği okul müfredatlarına giriyor
İş sağlığı ve güvenliği okul müfredatlarına giriyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, iş sağlığı ve güvenliğini müfredatın içine, okul içi süreçlere ve bütün eğitim-öğretim boyutlarına entegre etmeyi amaçladıklarını söyledi.
11.01.2019 Eğitim
Ünlü et lokantasının sahibi teslim oldu
Ünlü et lokantasının sahibi teslim oldu FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası hakkında yakalama kararı çıkarılan ve yurt dışına kaçtığı belirlenen Bolu Dağı'ndaki İsmail'in Yeri isimli ünlü et lokantasının sahibi İsmail Çolak (65), itirafçı olmak istediğini belirterek, teslim oldu.
10.01.2019 Gündem
FETÖ lideri söyledi, iş adamı yaptı
FETÖ lideri söyledi, iş adamı yaptı Düzce'de FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasıyla ilgili 31'i tutuklu 58 şüpheli hakkındaki iddianame tamamlandı
29.09.2021 Gündem
54 iş adamına FETÖ iddinamesi
54 iş adamına FETÖ iddinamesi Düzce'de, aralarında Bolu Dağı'ndaki 'İsmail'in Yeri' adlı et lokantasının sahibi İsmail Çolak ile Düzce Sanayici ve İş adamları Derneği (DÜSİAD) Başkanı Eyüp Çakır'ın da bulunduğu 54 kişi hakkında, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den kapatılan ünlü lokanta, sahip değiştirerek açılacak
FETÖ'den kapatılan ünlü lokanta, sahip değiştirerek açılacak FETHULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında sahibi hakkında yakalama kararı çıkarılarak kapatılan Bolu Dağı'ndaki ünlü et lokantası, iş adamı Abdulrahim Uzunoğlan tarafından kiralandı...
8.11.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Çolak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail çolak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.