İşletmelere Kredi

İşletmelere Kredi

Son dakika işletmelere kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işletmelere kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işletmelere kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşletmelere Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işletmelere kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 işletmelere kredi haberi bulunmuştur. Tüm işletmelere kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz 100 bin lira kredi verilecek, 2 yıl geri ödeme yok! Başvuru için son tarih...
Faizsiz 100 bin lira kredi verilecek, 2 yıl geri ödeme yok! Başvuru için son tarih... Faizsiz 100 bin lira kredi desteği verilecek. 2 yıl geri ödeme yok. Başvurular için son tarih 31 Mart. KOSGEB'den açıklama geldi. İstihdam edilecek her bir personel için KOSGEB, işletmeye faizsiz kredi desteği verecek. Destek kapsamına giren personellerin meslek lisesi mezunu, iki yıllık ya da dört yıllık üniversite mezunu olması gerekiyor. Ayrıca son üç yılda da en fazla 4A kapsamında 6 ay istihdam edilmiş, 40 yaşını aşmamış olmaları şartı bulunuyor. İşte faizsiz kredi açıklaması...
9.02.2022 Ekonomi
Fed faiz kararını açıkladı! Merakla bekleniyordu
Fed faiz kararını açıkladı! Merakla bekleniyordu ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bırakırken, aylık 120 milyar dolarlık varlık alım programında 15 milyar dolarlık azalışa gidileceğini duyurdu.
3.11.2021 Dünya
Dünya merakla bekliyordu! FED faiz kararını açıkladı
Dünya merakla bekliyordu! FED faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), beklentiler dahilinde politika faizini değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.
22.09.2021 Dünya
Kredi fırsatı! Faiz yok, teminat yok, geri ödemeler...
Kredi fırsatı! Faiz yok, teminat yok, geri ödemeler... Faizsiz teminatsız kredi fırsatı. 30 bin TL ve 75 bin TL olarak, destek kapsamında para ödemesi yapılıyor. Ödemeler 2024 yılına kadar yapılacak. Mikro işletmelere 30 bin, küçük işletmelere 75 bin liralık destek veriliyor. Programa başvuruda bulunan işletmeler üç yıl boyunca ödeme yapmıyor. İşletmeler kullandıkları kredileri 2024 yılından sonra dörder aylık dönemler halinde 6 taksit olarak ödeyecek. Kredi teminatsız, faizsiz geri ödemeli olarak veriliyor. Öte yandan bu yıl 140 bin esnafa 17 milyar lira faiz indirimli kredi temin edildiği belirtildi.
20.09.2021 Ekonomi
Emekli maaşları düşüyor, emeklilik tarihleri gecikiyor! 2 gün kaldı...
Emekli maaşları düşüyor, emeklilik tarihleri gecikiyor! 2 gün kaldı... Emekli maaşları daha düşük olacak, emeklilik tarihleri gecikecek. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. 2 gün kaldı. Bu hafta sona eriyor. Son anda yeni bir karar alınıp süre uzatılmazsa kısa çalışma, işten çıkarma yasağı, ücretsiz izin uygulaması, nakdi ücret desteği ve normalleşme desteği 30 Haziran'da sona erecek. Sosyal güvenlik primleri yatırılmayan çalışanların emeklilik tarihleri gecikecek, emekli maaşları daha düşük olacak. Hastalık ve doğum nedeniyle rapor parası alamayacaklar. Emeklilikle ilgili bu riskleri bulunan çalışanlar için borçlanma hakkı verilmesi gerekiyor. İşte tüm detaylar...
28.06.2021 Ekonomi
Ucuz kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vadeli 100 bin lira...
Ucuz kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz, 2 yıl vadeli 100 bin lira... Kredi müjdesi. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. İlk 6 ay ödemesiz, 2 yıl vadeli kredinin detayları belli oldu. 500 bin liraya kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Mikro, küçük ölçekli işletmelerin likidite sıkıntısını karşılamak ve istihdamı desteklemek için ilave olarak işe aldıkları sigortalılar için ödemeleri gereken sigorta primleri 30 Haziran 2022'ye kadar kullandıkları kredi faiz veya kâr payı bakiyesinden düşecek. Kredi garanti kurumlarınca kredi faiz veya kâr payı bakiyesinden düşülen tutar İşsizlik Sigortası Fonu'ndan karşılanacak. Sağlanan kredi faiz veya kâr payı desteği, destek kapsamına giren sigortalılar için 12 ay süreyle uygulanacak. Her yeni istihdam için 100 bin liralık kredi kullandırılacak. Krediler ilk 6 ay ödemesiz olup 24 ay vadeli olacak.
20.05.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı, 100 bin lira, 6 ay geri ödeme yok...
Kredi fırsatı, 100 bin lira, 6 ay geri ödeme yok... Yeni kredi fırsatı duyuruldu. 100 bin lira kredi kullandırılacak. 2 yıl vadeli ve 6 ay geri ödeme yok. Üst limit ise 500 bin lira olarak belirlendi. Çalışmalar başladı. Meclis'e geliyor. İşletmelere yeni kredi desteği sağlanacak. İstihdam sağlanması şartıyla bu destekten faydalanılabilecek. Ekonomi reform paketi geçen ay açıklanmıştı. Yeni düzenleme kısa süre içinde hayata geçirilecek.
28.04.2021 Ekonomi
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu Dev banka duyurdu. Yeni destek paketi hazırlandı. VakıfBank tarafından yapılan açıklamada destek paketinin detayları paylaşıldı. VakıfBank, Dünya Bankası ile gerçekleştirdiği 250 milyon dolarlık kaynak temini anlaşmasıyla, salgından etkilenen KOBİ'lere yönelik geniş kapsamlı bir destek paketi hazırladı.
1.03.2021 Ekonomi
Merakla bekleniyordu! Fed faiz kararını açıkladı
Merakla bekleniyordu! Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek yüzde 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.
5.11.2020 Dünya
Faizler değişecek mi? Piyasaların gözü bu toplantıda...
Faizler değişecek mi? Piyasaların gözü bu toplantıda... Piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu haftaki toplantısından çıkacak sonuca odaklandı.
4.11.2020 Ekonomi
Dünya merakla bekliyordu! Fed faiz kararını açıkladı
Dünya merakla bekliyordu! Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini değiştirmeyerek 0-0,25 aralığında sabit bıraktı.
29.04.2020 Dünya
Fed, Kovid-19 kredilerinin kullanım detaylarını aylık açıklayacak
Fed, Kovid-19 kredilerinin kullanım detaylarını aylık açıklayacak ABD Merkez Bankasının (Fed), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkisini hafifletmek için hayata geçirilen kredi programlarından faydalananları, kredi tutarlarını ve faiz oranlarını aylık olarak duyurmayı planladığını bildirdi.
23.04.2020 Corona Virüsü
Fed'den 2,3 trilyon dolarlık kredi desteği için ilave adım
Fed'den 2,3 trilyon dolarlık kredi desteği için ilave adım ABD Merkez Bankası (Fed), yeni tip corona virüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle, ekonomiyi desteklemek için 2,3 trilyon dolara kadar kredi sağlayacak ilave eylem kararı aldı.
9.04.2020 Ekonomi
Fed tutanakları yayımlandı
Fed tutanakları yayımlandı ABD Merkez Bankasının (Fed) son toplantılarına ait tutanaklar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomideki etkisi geçene kadar faiz oranlarının 0 seviyesinde tutulacağının sinyalini verdi.
8.04.2020 Dünya
Moody's: ABD ekonomisinde büyük açıklar yaşanacak
Moody's: ABD ekonomisinde büyük açıklar yaşanacak Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı ABD'nin hayata geçirdiği güçlü ekonomik politikaların büyüme şokunu hafifleteceğini ancak orta vadeli mali riskleri artıracağını bildirdi.
6.04.2020 Dünya
FED'den flaş faiz kararı
FED'den flaş faiz kararı ABD Merkez Bankası (Fed), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkisini hafifletmek için 17-18 Mart’taki Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı öncesi ikinci kez faiz indirdi ve politika faizini yüzde 0-0,25 aralığına çekti.
15.03.2020 Dünya
Kredi faizleri 3 ayda yaklaşık 10 puan geriledi
Kredi faizleri 3 ayda yaklaşık 10 puan geriledi Ticari kredi faizleri, ülke risk primindeki gerileme ve ekonomi yönetiminin aldığı tedbirlerin etkisiyle son 3 ayda yaklaşık 10 puanlık düşüşle yüzde 26 sınırına geriledi.
24.01.2019 Ekonomi
Bakan müjdeyi verdi, isteyen alabilecek: Faizsiz 700 bin TL kredi!
Bakan müjdeyi verdi, isteyen alabilecek: Faizsiz 700 bin TL kredi! Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, işletmelere verilecek destek tutarlarının yeni limitlerini açıkladı.
20.09.2017 Ekonomi
Bankalara üçüncü uyarı
Bankalara üçüncü uyarı Bankaların devlet güvencesi olmasına rağmen KOBİ’lere kredi vermekte nazlanmasından sonra kredi işlemlerini kolaylaştırmaları için bankalara üçüncü kez uyarı yazısı gitti.
18.03.2017 Ekonomi
KOSGEB için bankalara çağrı!
KOSGEB için bankalara çağrı! KOSGEB'den faizsiz kredi alan esnafın başı bankalarla dertte. KOSGEB Başkanı 3. kez resmi yazıyla bankaları uyardıklarını açıkladı
18.03.2017 Ekonomi
KOSGEB'den esnafa çağrı! Sadece 100 lira...
KOSGEB'den esnafa çağrı! Sadece 100 lira... KOSGEB Başkanı, faizsiz kredi alacak vatandaşları uyardı. Bankaların işlem ücreti olarak sadece 100 lira alabileceğini söyledi.
14.03.2017 Ekonomi
Başbakan'dan dolar açıklaması
Başbakan'dan dolar açıklaması Başbakan Binali Yıldırım grup toplantısında konuştu
21.02.2017 Siyaset
FED Başkanı'ndan "göç" açıklaması
FED Başkanı'ndan "göç" açıklaması FED Başkanı Yellen Bankacılık Komitesinde yaptığı sunumda "Göçü yavaşlatmak büyüme hızını düşürebilir" dedi. Yellen ayrıca eski başkan Obama ile tanınan sağlık sigortası Obamacare'in kaldırılmasının büyümeyi olumsuz etkileyebileceğini söyledi.
14.02.2017 Dünya
Negatif faize piyasalardan pozitif tepki!
Negatif faize piyasalardan pozitif tepki! Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) politika faizini düşürmesi ve mevduat faizini negatife çekmesi piyasalarda bayram havası estirdi. Borsa 80 bini aştı, dolar 2.10 TL’nin altına indi
5.06.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İşletmelere Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işletmelere kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.