Işis

Işis

Son dakika ışis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ışis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ışis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışis gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 ışis haberi bulunmuştur. Tüm ışis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu Antik Mısır'ın gizemleri keşfedilmeye devam ediyor. 2300 yılına ait genç bir erkek çocuğa ait mumya, araştırmacıları şaşkına çevirdi. Altın Çocuk adı verilen mumyanın tabutundan çıkanlar arasında altın ve değerli taşlardan daha fazlası var. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Müslüman kadının bardağına DEAŞ yazıldı
Müslüman kadının bardağına DEAŞ yazıldı ABD'nin Minnesota kentinde, ülkenin en büyük perakende zincirlerinden Target'taki Starbucks şubesinden kahve alan Ayşe adlı bir Müslüman kadının bardağına adı yerine terör örgütü "ISIS" (DEAŞ) yazıldı.
8.07.2020 Dünya
ABD, DEAŞ Sözcüsü El-Muhacir'in öldürüldüğünü duyurdu
ABD, DEAŞ Sözcüsü El-Muhacir'in öldürüldüğünü duyurdu ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, DEAŞ Sözcüsü Ebu Hasan el-Muhacir'in, Suriye'nin Cerablus kenti yakınlarında önceki gün gerçekleştirilen bir operasyonla öldürüldüğünü duyurdu.
28.10.2019 Dünya
Donald Trump açıkladı! Ebubekir el-Bağdadi öldürüldü
Donald Trump açıkladı! Ebubekir el-Bağdadi öldürüldü ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütü DEAŞ'ın lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin İdlib'de düzenlenen operasyonda öldürüldüğünü açıkladı. Trump, El-Bağdadi'nin öldürüldüğü operasyonda Türkiye ve Rusya ile koordineli çalıştıklarını belirterek, bu ülkelere teşekkür etti. Trump, "Türkiye nereye gittiğimizi biliyordu, hiç sorun olmadı, çok yardımcı oldular, harikaydı” değerlendirmesini yaptı.
27.10.2019 Dünya
Trabzonspor'un son idmanı tesislerde!
Trabzonspor'un son idmanı tesislerde! Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesi statta yapılacağını açıkladığı son idmanın zeminin bozulma riskine karşı tesislerde yapılacağını açıkladı.
23.11.2018 Trabzonspor
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Harika bir iş çıkardınız, teşekkürler' diyerek olmaz
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Harika bir iş çıkardınız, teşekkürler' diyerek olmaz TRT World Forum kapsamında düzenlenen "Bölgesel Aktörler ve Ortadoğu'da Değişen Güvenlik Denklemi" başlıklı oturumda konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,"Suriye’de anayasal komite ile birlikte çalışma yapılması gerektiğini düşünüyorum ve biz de çok sıkı çalışmalar yapıyoruz. İdlib Anlaşması ile ilgili olarak kesinlikle şimdiye kadarki en iyi haberin bu olduğunu söyleyebilirim"dedi.İbrahim Kalın, "Yalnızca şunu söylemek yeterli değil, ‘Türkiye harika bir iş çıkardınız, teşekkürler’ diyerek olmaz" diye konuştu.
4.10.2018 Gündem
ABD'nin skandal raporundan sonra...
ABD'nin skandal raporundan sonra... ABD Kongresi’ne sunulan PYD’nin ‘PKK’nın milis gücü’ olduğunu vurgulayan rapor, Türkiye’ye uluslararası hukuk yolunu açtı. Hukukçular Türkiye’nin, ABD aleyhine Uluslararası Adalet Divanı’na başvuru yapabileceğini belirtti
17.02.2018 Gündem
Son dakika... Ünlü rapçi öldürüldü!
Son dakika... Ünlü rapçi öldürüldü! Suriye kaynaklı haber sitelerinin bildirdiğine göre, IŞİD'e katıldıktan sonra Ebu Talha el Almani ismini alan Denis Cuspert Deyrizor'da öldürüldü.
19.01.2018 Dünya
Son dakika haberi: Emir o isimden! Teröristler anlaştı! ABD ile IŞİD...
Son dakika haberi: Emir o isimden! Teröristler anlaştı! ABD ile IŞİD... Sosyal medyada yayınlanan videoda bir IŞİD'li militan komutanlarının, ABD destekli Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) 'ne saldırmalarını yasakladığını İddia etti. İşte son dakika haberinin
26.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Öldürüldü! Arkasından...
Son dakika haberi: Öldürüldü! Arkasından... Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin üst düzey yöneticilerinden Adnan Ebu Emced, 29 Ağustos tarihinde Rakka'da IŞİD teröristleri ile girdiği çatışmada öldürüldü. ABD Başkanı Trump'ın IŞİD ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk Twitter'da Emced'e övgü yağdırdı.
31.08.2017 Dünya
Son dakika haberi! Teröristlere işkence eden askerlere...
Son dakika haberi! Teröristlere işkence eden askerlere... Irak'ın kurtarılmış şehri Musul'dan geldiği iddia edilen bir video ortalığı ayağa kaldırdı. Ordu üniforması giyen kişilerin IŞİD militanı olduğu söylenen adamları uçurumdan attıktan sonra ateş ettiği gözlemleniyor. Hükümet o askerlere ceza vermekte kararlı. İşte son dakika haberinin detayı...
14.07.2017 Dünya
Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar listeyi açıkladı!
Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar listeyi açıkladı! Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, ABD tarafından YPG-PKK’ya verilen silahların listesini açıklayarak, listede yer alan silah ve mühimmatların Kato, İkiyakalar ve sınır hattı dağlarında çok sayıda ele geçirildiğine dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Görüntülendiler! Ortalık iyice karışıyor
Görüntülendiler! Ortalık iyice karışıyor Suriye'nin kuzeyindeki Rakka kentinin yakınında bulunan ABD askerleri görüntüledi.
3.04.2017 Dünya
Girişe ulaştılar!
Girişe ulaştılar! Amerika destekli terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) sözcüsü Cihan Şeyh Ahmed yaptığı açıklamada Tabka barajının girişine ulaştıklarını bildirdi.
27.03.2017 Dünya
IŞİD saldırıları Hindistan'a da sıçradı
IŞİD saldırıları Hindistan'a da sıçradı Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletindeki bir tren istasyonunda IŞİD'in Horasan kolu mensuplarınca düzenlenen bombalı saldırıda 10 kişi yaralandı. Pakistan'da 90 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan sonra gerçekleşen olay, örgütün Hindistan'daki ilk saldırısı olarak kayıtlara geçti.
8.03.2017 Dünya
'Bağdadi'nin kuzeni yakalandı!' iddiası!
'Bağdadi'nin kuzeni yakalandı!' iddiası! Irak medyasında yayınlanan haberlere göre, IŞİD lideri Ebu Bekir el Bağdadi'nin kuzeni olduğu iddia edilen bir kişi, Musul'da ele geçirildi.
6.03.2017 Dünya
'Mesafe 20 kilometrenin altına indi'
'Mesafe 20 kilometrenin altına indi' Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya Hava-Uzay Kuvvetleri'nin desteğini alan Suriye ordusunun IŞİD'in kontrolündeki Palmira'ya ilerlediğini ve mesafenin 20 kilometreden daha az olduğunu duyurdu.
13.02.2017 Dünya
ABD'de Müslümanlara yerel yönetim engeli
ABD'de Müslümanlara yerel yönetim engeli ABD'de yaşayan Müslümanların dini inançlarını yaşama konusunda yerel düzeyde geçmişe göre daha fazla kısıtlama ve ayrımcılıkla karşılaştığı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
AP üyesinden "PKK'yı AP'de yasaklayın" tepkisi
AP üyesinden "PKK'yı AP'de yasaklayın" tepkisi Avrupa Parlamentosunun (AP) Polonyalı üyesi Tomas Zdechovsky de saldırıya dair tepkisini Twitter üzerinden paylaştı. Zdechovsky, mesajında, "İstanbul'da 29 ölü. Teröristlere artık tolerans gösterilmemeli. #PKK #DEAŞ'ı durdurun ve AP'de yasaklayın." ifadelerini kullandı.
17.06.2021 Dünya
IŞİD'in önemli ismi öldürüldü!
IŞİD'in önemli ismi öldürüldü! Terör örgütü IŞİD enformasyon bakanı ilan ettiği El Fayad'ın öldüğünü teyit etti.
17.06.2021 Dünya
Şeker gibi tatil
Şeker gibi tatil Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği’nin (SİSAY) düzenlemiş olduğu Bodrum Türk Film haftası etkinliği için Bodrum’a giden oyuncu Didem Balçın ile yönetmen Murat Şeker, kısa tatilin keyfini çıkartırken objektiflere takıldı...
3.10.2016 Magazin
Kanada da artık 'DAEŞ' diyecek
Kanada da artık 'DAEŞ' diyecek Kanada'da resmi açıklamalarda "ISIS" ya da "ISIL" olarak isimlendirilen terör örgütü için "DAEŞ" ifadesi kullanılacak.
17.06.2021 Dünya
FETÖ elebaşı, ABD'deki malikanesi önünde protesto edildi
FETÖ elebaşı, ABD'deki malikanesi önünde protesto edildi ABD'deki Türkler, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki malikanesinin önünde protesto gösterisi düzenledi.
1.08.2016 Dünya
İç mekânlarda doğal taş kullanımı
İç mekânlarda doğal taş kullanımı Doğal taşlar, bugünlerde iç mekânlarda da karşımıza çıkmaya başladılar.
9.05.2016 Arşiv
Korkutan Kuzey Kore iddiası güçlük kazandı
Korkutan Kuzey Kore iddiası güçlük kazandı ABD'de bir internet sitesi, Kuzey Kore'nin Yongbyon nükleer tesislerinden yükselen dumanı gösteren uydu görüntülerini yayınladı
5.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Işis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.