Isınma

Isınma

Son dakika ısınma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ısınma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ısınma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isınma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısınma gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.635 ısınma haberi bulunmuştur. Tüm ısınma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşanırken Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla. Hepimizin bu iklim krizi durumuna alışması lazım” diyerek uyarıda bulundu.
16.04.2024 Adana
Adana Demirspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
Adana Demirspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında sahasında karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı.
7.04.2024 Adana
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok Eğirdir Gölü için tedbir alınmazsa su seviyesinin 913 metreye gerileyeceği ve gölün ikiye ayrılacağını söyleyen Devlet Su İşleri (DSİ) Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Karaaslan, "Mutlaka yüzde 50 sınırlı sulamayla başlamamız gerekiyor. Daha sonra ise sulamaların rehabilitasyonu ve damlama sulamaya geçmemiz gerekiyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor
Deniz suyu sıcaklığının artması hortum ve meteorolojik olayları etkiliyor Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, deniz suyu sıcaklıklarının artmasının hortumları ve meteorolojik olayları daha da artırdığını ifade etti.
27.03.2024 Adana
Y. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı
Y. Adana Demirspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
23.03.2024 Adana
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Küresel ısınma yaban hayatını etkiledi: Ayılar kış uykusuna yatmadı, leylekler erken göç etti
Küresel ısınma yaban hayatını etkiledi: Ayılar kış uykusuna yatmadı, leylekler erken göç etti Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, son yıllarda dünyada artan sıcaklıklarla beraber göçmen kuşların ve diğer canlıların erken göç ettiklerini belirtti.
17.03.2024 Adana
Beşiktaş'a kötü haber! Antalyaspor maçında yok
Beşiktaş'a kötü haber! Antalyaspor maçında yok Galatasaray’ın ardından Gaziantep FK’ya mağlup olan Beşiktaş yarın sahasında Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor’u yenerek moral bulmayı hedefliyor.
15.03.2024 Beşiktaş
Böbrekleri tehdit ediyor! Erken tespit hayati önem taşıyor
Böbrekleri tehdit ediyor! Erken tespit hayati önem taşıyor Mevsim sıcaklıkları, susuz kalmaya bağlı olarak böbrek hastalıklarına yol açtığını vurgulayan Türk Nefroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Arıcı, iklim krizinin en çok böbrekleri etkilediğini söyledi. Arıcı," Hastalıklarının erkenden tespiti mümkün" dedi.
14.03.2024 Yaşam
Adana Demirspor, Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı
Adana Demirspor, Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Sivasspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
14.03.2024 Adana
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi
Fenerbahçe rotayı Union Saint-Gilloise rövanşına çevirdi Sarı-lacivertli takım, Konferans Ligi Son 16 turu rövanş maçının hazırlıklarına start verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
İklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek: Kararsız kış koşulları yaşayacağız
İklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek: Kararsız kış koşulları yaşayacağız Ankara Üniversitesi'nden iklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek, "Tüm Türkiye'de 2,5 derece civarında ortalamaların üzerinde bir kış mevsimi yaşadık. 2000'li yıllardan sonra dünyada belirgin bir ısınma eğilimi var ve her sene neredeyse sıcaklık rekorları tekrarlıyor. Ama bu 'artık hiç soğuk bir kış görmeyeceğiz, kar yağmayan kış görmeyeceğiz' demek değil. Kararsız kış koşulları yaşayacağız" dedi.
6.03.2024 Gündem
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı! Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.
3.03.2024 Şampiy10
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Adanaspor, Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamladı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor yarın deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
3.03.2024 Adana
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı
Amatör futbolcuların antrenmanda korku dolu anlar! Saha aydınlatmaları alev aldı Düzce'de, amatör spor kulüplerine bağlı futbolcuların antrenman sahası olarak kullandığı Nurettin Zafer Stadı’nda futbolcular antrenman yaparken saha aydınlatmalarını sağlayan projektörler alev aldı. Yanan projektörler elektrik dağıtım firması ekibi tarafından söndürüldü.
1.03.2024 Gündem
Adana Demirspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı
Adana Demirspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
24.02.2024 Adana
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı
Edin Dzeko'ya kas yorgunluğu ölçümü yapıldı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlığı süren Joshua King antrenmanda yer almadı. Kas yorgunluğu ölçümü yapılan Edin Dzeko, tedbir amaçlı salonda kondisyon idmanı gerçekleştirdi.
21.02.2024 Fenerbahçe
TÜİK'ten doğal gaz açıklaması! Yüzde 48.3 oldu
TÜİK'ten doğal gaz açıklaması! Yüzde 48.3 oldu 2022 yılında konutların enerji tüketiminde yüzde 48.3 ile doğalgaz, yüzde 17.1 ile elektrik ve yüzde 14.3 ile kömür en çok tüketilen enerji kaynakları oldu. 2022’de hanelerde tüketilen doğalgazın parasal karşılığı ise 103.9 milyar lira...
21.02.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Şampiy10
Prof. Dr. Başıbüyük açıkladı: "Sera gazı emisyonu azaltılmazsa küresel sıcaklık artışı 3-4 dereceye çıkabilir"
Prof. Dr. Başıbüyük açıkladı: "Sera gazı emisyonu azaltılmazsa küresel sıcaklık artışı 3-4 dereceye çıkabilir" Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, sera gazı başta olmak üzere atmosferdeki pek çok gazın azaltılması gerektiğini belirterek, küresel sıcaklık değerinin 3-4 dereceye çıktığında ciddi sorunlar doğurabileceğini ifade etti.
16.02.2024 Adana
Adana Demirspor, kritik Alanyaspor maçı için hazırlıklarına devam etti
Adana Demirspor, kritik Alanyaspor maçı için hazırlıklarına devam etti Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
16.02.2024 Adana
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor Spor yaralanmaları, sanılanın aksine profesyonel sporcular yerine, amatör sporcularda veya uzun süre sportif aktivitede bulunmayıp nadiren spor yapanlarda daha çok görülüyor. Medicana Ataköy Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Okan Özkunt, ciddiye alınmayan ve zamanında tedavi edilmeyen yaralanmaların daha sonra sadece spor hayatının değil, günlük aktivitelerin de aksamasına neden olabildiğini belirterek, "Spor sonrası şikayetlerin devamı durumunda; bağ kopması, kemik ödemi ve kıkırdak hasarı gibi ciddi sorunlar ortaya çıkabiliyor" dedi.
8.02.2024 Sağlık
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı!
Beşiktaş'ın yeni defansı Joe Worrall ilk antrenmanına çıktı! Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Joe Worrall, takımla ilk antrenmanına çıktı.
6.02.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Isınma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısınma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.