İshak Cihangiri

İshak Cihangiri

Son dakika İshak Cihangiri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İshak Cihangiri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İshak Cihangiri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İshak Cihangiri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ishak cihangiri gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 ishak cihangiri haberi bulunmuştur. Tüm ishak cihangiri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan dengeleri değiştirecek 'nükleer' hamlesi! Onaylandı
İran'dan dengeleri değiştirecek 'nükleer' hamlesi! Onaylandı İran Anayasayı Koruyucular Konseyi (AKK), nükleer faaliyetlerin hızlandırılmasını ve nükleer tesislerdeki denetimlerin sınırlandırılmasını zorunlu kılan yasa tasarısını Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve hükümet üyelerinin karşı çıkmasına rağmen onayladı.
2.12.2020 Dünya
İran'dan Biden'a nükleer anlaşmaya dönme çağrısı
İran'dan Biden'a nükleer anlaşmaya dönme çağrısı İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, ABD'de başkanlık seçimlerini kazanan Joe Biden'a nükleer anlaşmaya dönmesi çağrısında bulundu.
7.11.2020 Dünya
Hasan Ruhani: Koronavirüs bütün eyaletlere yayıldı
Hasan Ruhani: Koronavirüs bütün eyaletlere yayıldı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani"Koronavirüs, neredeyse bütün eyaletlerimize yayıldı" dedi. İran’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 92'ye, vaka sayısı 2 bin 922’ye yükseldi.Öte yandan, Hasan Ruhani'nin birinci yardımcısı İshak Cihangiri'nin de corona virüse yakalandığı duyuruldu.
4.03.2020 Dünya
İran'dan itiraf: Tüm yolları kapattılar
İran'dan itiraf: Tüm yolları kapattılar İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, ABD, Suudi Arabistan ve İsrail'in, İran'ı çökertme peşinde olduğunu savunarak, "ABD'liler, son iki yılda kelimenin tam anlamıyla ülke ekonomisinin tüm yollarını kapattı." dedi.
2.12.2019 Dünya
İran AB'den ABD'ye baskı yapmasını istedi
İran AB'den ABD'ye baskı yapmasını istedi İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin İran yerine yaptırımlarını sona erdirmesi için ABD'ye baskı yapması gerektiğini söyledi.
16.07.2019 Dünya
"İran Suriye'de 30 bin konut inşa edecek"
"İran Suriye'de 30 bin konut inşa edecek" İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Emir Emini, 7 yıllık iç savaş nedeniyle Suriye'de 600 milyar dolarlık zarar oluştuğunu ve İranlı şirketlerin ilk etapta bu ülkede 30 bin konut inşa edeceğini belirtti.
25.02.2019 Dünya
İran'dan komşu ülkelerle iş birliği vurgusu
İran'dan komşu ülkelerle iş birliği vurgusu İran'da Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin başkanlığında toplanan Ekonomi Koordinasyon Yüksek Konseyi'nde komşu ülkelerle yapılan ekonomik iş birliği anlaşmalarının süratle uygulamaya geçirilmesi gerektiği vurgulandı.
8.01.2019 Dünya
İran'da bir ilk! Kayıtlara böyle geçti
İran'da bir ilk! Kayıtlara böyle geçti İran'da ilk kez Sünni bir kadın büyükelçi olarak atandı.
1.01.2019 Dünya
İran'daki depremde yüzlerce yaralı!
İran'daki depremde yüzlerce yaralı! İran'daki 6,4 büyüklüğündeki depremin ardından 7'si büyük 148 artçı sarsıntı yaşandı ve yaralı sayısı 646'ya çıktı.
26.11.2018 Dünya
"ABD'yi üretimle yeneceğiz"
"ABD'yi üretimle yeneceğiz" İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, yeni dönemde temel gündemlerinin üretim olacağını, ABD'yi ve yaptırımlarını bu şekilde "yenilgiye uğratacaklarını" söyledi. Cihangiri, başkent Tahran'da Sanayi Maden ve Ticaret Bakanlığı'ndaki devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, ABD yaptırımlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.
6.11.2018 Dünya
İran'dan Kaşıkçı cinayetiyle ilgili yeni iddia: Milyonlarca dolar harcandı!
İran'dan Kaşıkçı cinayetiyle ilgili yeni iddia: Milyonlarca dolar harcandı! İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, ABD, İsrail ve Suudi Arabistan'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini İran'la irtibatlandırmak için milyonlarca dolar harcadığını ileri sürdü
3.11.2018 Dünya
İran'dan flaş 'petrol' açıklaması!
İran'dan flaş 'petrol' açıklaması! İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Cihangiri, ABD'nin ikinci yaptırım paketinin devreye girmesi sonrasında ülkesinin günlük petrol ihracatı 1 milyon varile düşse bile artan fiyatlar sebebiyle petrol gelirlerinde geçen yıllara göre herhangi bir azalma yaşanmayacağını söyledi.
28.10.2018 Dünya
"ABD tüm müzakere imkanını ortadan kaldırdı"
"ABD tüm müzakere imkanını ortadan kaldırdı" İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD'nin izlediği siyasetle tüm müzakere imkanlarını ortadan kaldırdığını söyledi.
15.08.2018 Dünya
İran: ABD iç isyan çıkarmak istiyor
İran: ABD iç isyan çıkarmak istiyor İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri, ABD Hazine Bakanlığı'nın İran ekonomisini çökertmek amacıyla bir savaş odasına dönüştüğünü ileri sürerek, ABD'nin ekonomik baskılarla iç isyan çıkarmayı ve halkı sokağa dökmeyi hedeflediğini ileri sürdü.
10.07.2018 Dünya
Son dakika... Çok az kaldı... İpler kopmak üzere!
Son dakika... Çok az kaldı... İpler kopmak üzere! ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da bugün düzenleyeceği basın toplantısında İran'la varılan nükleer anlaşmadan ABD'nin çekilip çekilmeyeceğiyle ilgili nihai kararını açıklayacağını duyurdu. İran cephesinden de peş peşe açıklamalar geldi. Öte yandan Brüksel'de Fransa, İngiltere ve Almanya elçilerinin, İran Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştüğü açıklandı.
8.05.2018 Dünya
Son dakika... İran: Hazırız!
Son dakika... İran: Hazırız! İran Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı İshak Cihangiri, İran'ın her senaryoya hazır olduğunu söyledi.
8.05.2018 Dünya
İran o uygulamayı engelledi
İran o uygulamayı engelledi İran'da yabancı mesajlaşma uygulamalarının devlet kurumlarında kullanılmasına yasak getirildi
18.04.2018 Bilim ve Teknoloji
İran karıştı! Polis müdahale etti
İran karıştı! Polis müdahale etti İran'ın Kirmanşah kentinde "hayat pahalılığını" protesto eden göstericilere polis müdahale etti.
29.12.2017 Dünya
Korkunç haberler peş peşe geliyor! Ölü sayısı yükseliyor
Korkunç haberler peş peşe geliyor! Ölü sayısı yükseliyor Kuzey Irak'ta meydana gelen 7,3 büyüklüğündeki depremin bilançosu her geçen dakika artıyor. Son bilgilere göre İran ve Irak'ta ölü sayısı 400'ü aştı. İki ülkede binlerce kişi de yaralandı.
13.11.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cihangiri’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cihangiri’yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri’yi Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.
20.10.2017 Siyaset
Başbakan Yıldırım ve İshak Cihangiri'den ortak açıklama
Başbakan Yıldırım ve İshak Cihangiri'den ortak açıklama Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri ile ortak basın toplantısı düzenledi. Başbakan Yıldırım ve Cihangiri'nin açıklamalarında öne çıkan en önemli konu "İki ülke arasında yapılan yerli para ile ticaret anlaşması" oldu.
19.10.2017 Siyaset
İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı Çankaya Köşkü'nde
İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı İshak Cihangiri’yi Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Sonrasında Yıldırım ve Cihangiri heyetler arası görüşmeye geçti.
29.09.2021 Gündem
İran'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret
İran'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı İshak Cihangiri Türkiye'ye geldi.
18.10.2017 Siyaset
İran'dan Ankara'ya flaş ziyaret!
İran'dan Ankara'ya flaş ziyaret! İran Cumhurbaşkanı yardımcısı Cihangiri yarın Ankara'ya geliyor. Cihangiri Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek.
18.10.2017 Dünya
İran ile Ermenistan arasında anlaşma!
İran ile Ermenistan arasında anlaşma! Resmi temaslarda bulunmak üzere İran'a giden Ermenistan Başbakanı Karen Karapetyan, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri ile bir araya geldi.
9.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İshak Cihangiri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ishak cihangiri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.