179 TL günlük olarak ödeniyor! Çalışmayan, öğrenci, işsizlik ödeneğinden yararlanan binlerce kişiyi ilgilendiriyor, başvurular...
179 TL günlük olarak ödeniyor! Çalışmayan, öğrenci, işsizlik ödeneğinden yararlanan binlerce kişiyi ilgilendiriyor, başvurular... Binlerce kişiye güzel haber! Yeni düzenleme hayata geçirildi. Çalışmayanlar ve öğrenciler ile işsizlik ödeneğinden yararlananlar başvuruda bulunabiliyor. Mesleki alanda tecrübesi bulunmayan kişilerin istihdamı için işbaşı eğitim programlarına katılım sağlayanlara bu sene günlük 179 TL ödenecek. İşyerlerinin, katılımcıların en az yarısını istihdam etme zorunluluğu bulunuyor. İşbaşı eğitim programlarına katılım sağlayan kişilerin, program boyunca genel sağlık sigortası (GSS) ve iş kazası - meslek hastalıkları sigorta primleri de İşsizlik Fonu’ndan karşılanacak.
10.04.2022 Çalışma Hayatı
MEB harekete geçti! Öğretmenlikte yeni model, bir ilk olacak...
MEB harekete geçti! Öğretmenlikte yeni model, bir ilk olacak... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milyonlarca öğretmeni ilgilendiriyor. Öğretmenlerin mesleki gelişimi için yeni model geliştirildi.2019'da bir paket halinde mesleki gelişim eğitimleri düzenlenecek. Bu kapsamda 8 bin 400 öğretmen iş başı eğitimi alacak. İlk kez bir grup öğretmen de yapay zeka üzerine eğitim için Almanya'ya gidecek.
26.02.2019 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere yönelik yeni eğitim modelini hayata geçiriyor
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere yönelik yeni eğitim modelini hayata geçiriyor Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, "Alan öğretmenlerinin iş başı ve mesleki gelişim eğitimlerine yönelik 2019'da çok sayıda eğitimi, bir paket halinde uygulamaya koyacağız" dedi. Özer, "2019'da toplam 8 bin 400 öğretmenimize yönelik iş başı eğitimi planlamasını tamamladık. 2019'daki sayı ile karşılaştırıldığında geçen seneye oranla iş başı eğitimi alacak öğretmen sayısında yaklaşık 4 katlık artış gerçekleşecek. İlk olarak 10 öğretmen, yapay zeka uygulamalarına yönelik iki haftalık eğitim almak üzere Almanya'ya gidecek" ifadelerini kullandı.
15.02.2019 Eğitim