Konut kredisi faiz oranları (Hangi banka en uygun ve en ucuz konut kredisi veriyor?) 0.79 konut kredisi faiz oranı devam ediyor mu?
Konut kredisi faiz oranları (Hangi banka en uygun ve en ucuz konut kredisi veriyor?) 0.79 konut kredisi faiz oranı devam ediyor mu? Konut kredisi faiz oranlarında düşüş haberleri geldikçe bankalar, konut-ev kredisi faiz oranlarında ard arda indirimlere gidiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 'sıfır konutta faizlerin 0.79'a ineceğini' müjdelemesinden sonra vatandaş bankaların konut kredileri faiz oranlarını araştırıyor. Ev almak isteyen vatandaşlar, en uygun ve en ucuz krediyi hangi banka veriyor? sorularını cevap ararken, konut kredisi düşer mi, konut kredisi faiz oraları ne kadar oldu? Sorularını da sıklıkla soruyor. En son Akbank konut kredisi faiz oranını, "tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın" yüzde 0.95e indirdiğini duyurdu. İşte İş Bankası konut kredisi, Ziraat Bankası konut kredisi ve diğer bankaların konut kredisi faiz oranları…
6.03.2020 Gündem
Konut kredi faiz oranları ne kadar düştü? 0,78 faiz oranları bankalara nasıl yansıyacak?
Konut kredi faiz oranları ne kadar düştü? 0,78 faiz oranları bankalara nasıl yansıyacak? Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde 10 puanlık bir faiz indirimi yaptı. Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrası vatandaşlar faiz oranlarının ne kadar düştü? Diye araştırmaya başladı. Kredi faiz oranlarının Kasım ayı ile birlikte düşmesi bekleniyordu. Peki, Kasım ayında özel ve kamu bankalarının verdiği ev kredileri faiz oranları ne olacak? Ne kadar bir düşüş yaşanacak?
5.11.2019 Ekonomi