İş Arama İzni

İş Arama İzni

Son dakika iş arama izni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş arama izni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş arama izni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Arama İzni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş arama izni gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 iş arama izni haberi bulunmuştur. Tüm iş arama izni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zamlı olarak ödeniyor! Tüm çalışanlar için geçerli, iş arama izni ile ilgili flaş detay
Zamlı olarak ödeniyor! Tüm çalışanlar için geçerli, iş arama izni ile ilgili flaş detay Tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi tam olarak bilmiyor. Çalışanın iş akdinin sonlandırılması sürecinde, çalışan kişinin yeni bir iş bulabilmesi için işveren tarafından belirli bir süre tanınması gerekiyor. Yeni iş arama izni vermeyen veya eksik kullandıran işveren, o süreye ait ücreti işçiye ödemek zorunda. Bu ücret yüzde 100 zamlı olarak ödeniyor. Saat ücreti 20 TL olan işçiye iş arama izni kullandırılmaması halinde iş arama izni için ödenecek zamlı ücret 40 TL, söz konusu süre için ödenecek toplam ücret ise 60 TL oluyor.
10.11.2021 Çalışma Hayatı
Yeni iş arama izni kullanmayan işçi bunun ücretini alabilir mi?
Yeni iş arama izni kullanmayan işçi bunun ücretini alabilir mi? Yeni iş arama izni, işveren tarafından işçiye, yeni bir iş araması sırasında kolaylık sağlaması amacıyla ihbar süresi boyunca verilmesi gereken izindir. Peki bu izni alamayan işçi, ona karşılık gelecek ücreti talep edebilir mi?
14.03.2019 Çalışan Hakları
O izinleri toplu olarak kullanabilirsiniz
O izinleri toplu olarak kullanabilirsiniz İşinden ayrılacak olan işçi, yeni bir iş aramak için çalıştığı yerden izin alabilir. Günlük 2 saat olan iş arama iznini işçi isterse toplu olarak da kullanabilir.
5.02.2019 Ekonomi
Yeni iş arama izni toplu olarak kullanılabilir mi?
Yeni iş arama izni toplu olarak kullanılabilir mi? Çalışanların işten ayrılmadan önce bildirim süresi içinde yeni iş arama izinleri vardır. İş İşveren bu süre zarfında işveren işçiye günde 2 saat iş arama izni vermek zorundadır. Peki iş arama izinleri toplu halde kullanılabilir mi? İşte merak edilen o sorunun cevabı!
İşveren işçiye yeni iş arama izni vermek zorunda mıdır?
İşveren işçiye yeni iş arama izni vermek zorunda mıdır? Sözleşmesi feshedilecek olan işçi, yeni bir iş aramak için çalıştığı yerden izin alabilir mi sorusunu merak eden çalışanlar için bilinmesi gerekenler haberimizde. İşveren çalışanına yeni bir iş bulabilmesi için izin vermek zorunda mıdır, bu izinler kaç gün, kaç saat olarak kullanılabilir? İşte detaylar...
17.01.2019 Çalışan Hakları
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, BM Kıbrıs Özel Temsilcisi Stewart’ı kabul etti
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, BM Kıbrıs Özel Temsilcisi Stewart’ı kabul etti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler (BM) Kıbrıs Özel Temsilcisi ve Barış Gücü (UNFICYP) Şefi Colin Stewart’ı kabul etti. Toplantının ardından Tatar, “Kıbrıs’ta bulunacak çözümün, adil, pratik, eşit, uygulanabilir ve gerçekçi olması gerekiyor” dedi.
10.12.2021 Dünya
Faiz, dolar ve stokçularla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması
Faiz, dolar ve stokçularla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsündeki skandal hareketiyle ilgili sert tepki gösterdi. "Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde böyle bir olay yaşandı mı? Bundan sonra da yaşanmaz herhalde. Bu, tam bir ibret vesikası.' ifadelerini kullanan Erdoğan stokçularla mücadele ile ilgili olarak, 'Hem ellerindekine el koyacağız hem de cezai müeyyideleri yüksek tutacağız. Stokçuluk bizim dinimizde de haramdır.' dedi.
8.12.2021 Siyaset
Turizmi Teşvik Kanunu komisyonda kabul edildi!
Turizmi Teşvik Kanunu komisyonda kabul edildi! Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi.
6.04.2021 Siyaset
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor Whatsapp güvenlik sözleşmesi çok fazla tepki çekti. Pek çok kişi ve kurum hesaplarını silerek alternatif uygulamalara geçiyor. WhatsApp yetkilileri ise gizliliklerinin değişmediğini iddia ediyor
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
2020 yılında Google'da en çok neler arandı? 2020'de en çok neleri merak ettik?
2020 yılında Google'da en çok neler arandı? 2020'de en çok neleri merak ettik? Arama motoru devi Google "Yılın Arama Trendleri 2020" listesini yayınladı. Türkiye'de Google'da genel kategoride en çok EBA arandı. Dünyada ise 'koronavirüs' Google aramalarının ilk sırasında yer aldı. İşte Türkiye ve dünya genelinde Google'da en çok aratılan konular...
11.12.2020 Gündem
Köy muhtarından 'Dipsiz Göl' açıklaması
Köy muhtarından 'Dipsiz Göl' açıklaması Gümüşhane’de define aranırken yok edilen Dipsiz Göl’ün bulunduğu köyün muhtarı Hasan Aydınlı, ‘Devletten izinliydi, yoksa köylü bırakmazdı. İzinli olunca bir şey yapamadık. Daha önce köylüler define ararken yakaladıkları kişileri dövmüşlerdi’ dedi.
20.11.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Silahlar darbe girişiminden önce birlikten çıkarılmış
FETÖ ihanete böyle hazırlandı: Silahlar darbe girişiminden önce birlikten çıkarılmış Eski Kuzey Deniz Saha Komutanı Kurmay Başkanı Tuğamiral Harmancık'tan 11 Temmuz'da aldığı emirle harekete geçen SAT'çı eski Binbaşı Hakan Egemen, atış ve tahrip eğitimlerine, sadece darbe girişiminde yer alacak personeli dahil etti.
26.04.2019 Gündem
PKK’nın ABD’li komandoları
PKK’nın ABD’li komandoları ABD’nin Suriye’de Blackwater gibi çalışan Castle International adlı özel bir güvenlik şirketin paralı askerlerini kullandığı ortaya çıktı. Tıbbi yardım ve tahliye operasyonları da yürüten şirketin ağır silahlı komandoları Suriye ve Irak’ta PKK/YPG’li teröristlerle birlikte savaşıyor
16.09.2018 Gündem
Facebook skandalından Türkiye'de etkilenen kişi sayısı belli oldu
Facebook skandalından Türkiye'de etkilenen kişi sayısı belli oldu Facebook, kullanıcı bilgilerinin Cambridge Analytica şirketi tarafından usulsüz kullanıldığının ortaya çıktığı skandaldan Türkiye'de 234 bin 584 kişinin etkilendiğini açıkladı. Uygulamayı indiren kişi sayısı ise 223.
5.04.2018 Bilim ve Teknoloji
"Darbeyi onlar yaptı!"
"Darbeyi onlar yaptı!" FETÖ davasında savunması alınan Kurmay Albay Osman Kardal, "Darbeyi kimin yaptığını düşünüyorsun?" sorusuna, "FETÖ yapmıştır. Bunlara emir komuta içinde giren de var. Bir de işin içinde kendisini bulanlar var. Onlar yapmıştır, daha doğrusu onlara yaptırılmıştır." dedi.
29.09.2021 Gündem
Validen izinsiz baskın yasak!
Validen izinsiz baskın yasak! Ankara’nın üzerinde çalıştığı yasal düzenleme adli kollukta yapılan değişikliğe göre; savcı, vali ya da vali yardımcısından izin almadan arama veya baskın yapamayacak. Telefon dinlemeleri de en fazla altı ay sürecek.
29.09.2021 Gündem
Hatay'da patlama: 10 ölü
Hatay'da patlama: 10 ölü Hatay'ın Altınözü İlçesi'ne bağlı Tanışma Köyü'nde jandarma kaçak mazot ihbarı yapılması üzerine bir eve baskın düzenledi...
29.09.2021 Gündem
CHP o detayı açıkladı!
CHP o detayı açıkladı! 500 bürokratın hepsi de...
29.09.2021 Gündem
Yeni ‘özel yetkili’ geldi
Yeni ‘özel yetkili’ geldi Hükümetin Meclis’e sunduğu 3. yargı paketinde “yeni özel yetkili mahkemeler” kurulması çıktı
29.09.2021 Gündem
Telsizden konuştu, nokta atışıyla vuruldu
Telsizden konuştu, nokta atışıyla vuruldu Nokta operasyon düzenlendi; kaçmaya çalışan PKK'lılarla sıcak temas sağlandı...
29.09.2021 Gündem
Bizi en çok çocuklarına sarılmış anne cesetleri üzdü
Bizi en çok çocuklarına sarılmış anne cesetleri üzdü Van’da mucizeler yaratan bordo bereliler kapılarını Vatan’a açtı
29.09.2021 Gündem
‘Kurtarmayı kim yaptıysa ona bakmaları lazım’
‘Kurtarmayı kim yaptıysa ona bakmaları lazım’ Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, VATAN’a konuştu: “Bir adım bekleniyor herhalde. Her şey ortada yoksa. Cumhurbaşkanı da ‘Keçiler götürmedi’ diyor. Arama kurtarmayı kim yaptıysa onlara bakmak lazım. Oraya giden görevliler de biliniyor”
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş Arama İzni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş arama izni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.