Irmak Arıcı

Irmak Arıcı

Son dakika ırmak arıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ırmak arıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ırmak arıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irmak Arıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırmak arıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 ırmak arıcı haberi bulunmuştur. Tüm ırmak arıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler…
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler… Ünlü oyuncu Merve Boluğur DJ Mert Aydın ile dün akşam Fuat Paşa Yalısı'nda nikâh masasına oturdu. Gelişmenin ardından Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Mert Aydın kimdir, kaç yaşında? Mert Aydın aslen nereli, ne iş yapıyor?
3.10.2022 Televizyon
Irmak Arıcı: Babam 'Bir daha bu eve gelemezsin' dedi
Irmak Arıcı: Babam 'Bir daha bu eve gelemezsin' dedi Mustafa Ceceli ile düet yaptığı 'Mühür' ile adını duyuran Irmak Arıcı, şarkıcı olmak istediğini ailesine anlattığında karşılaştığı tepkiyi anlattı. Arıcı, "Babam müzik yapacağımı öğrenince 'Bu kapıdan çıktığında bir daha gelemezsin!' dedi" ifadelerini kullandı.
16.12.2021 Magazin
Irmak Arıcı Popüler D'ye konuk oluyor!
Irmak Arıcı Popüler D'ye konuk oluyor! Hilal Özgani’nin eğlenceli sunumuyla dinleyicilerle buluşan program “Hilal Özgani ile Popüler D” birbirinden özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
30.11.2021 Televizyon
Irmak Arıcı'nın psikolojisi bozuldu! 'Eve kapandım,günlerce çıkamadım'
Irmak Arıcı'nın psikolojisi bozuldu! 'Eve kapandım,günlerce çıkamadım' Irmak Arıcı, bir radyo programına katıldı. Trafikte bir sürücüyle yaşadığı tartışmayla günlerce gündemden düşmeyen şarkıcı, o olayın ardından psikolojisinin bozulduğunu ve eve kapandığını söyledi.
29.11.2021 Magazin
Irmak Arıcıdan bir skandal daha! Sahneden indirildi...
Irmak Arıcıdan bir skandal daha! Sahneden indirildi... Trafikte tartıştığı bir vatandaşın suratına tüküren Irmak Arıcı'dan bir skandal daha! Arıcı,dün akşam Sakarya’nın Karasu ilçesinde konser verdi. Sahnede hareketsizce duran şarkıcı, iddialara göre kısa süre sonra sahneden indirildi.
15.08.2021 Magazin
Irmak Arıcı'dan bir skandal daha!
Irmak Arıcı'dan bir skandal daha! Sahnede hareketsizce duran Irmak Arıcı, iddialara göre kısa süre sonra sahneden indirildi.
21.01.2022 Magazin
A Milli Takım Euro 2020 şarkısı gündemde! Mustafa Sandal Milli Takım şarkısı sözleri (Bizim Çocuklar)
A Milli Takım Euro 2020 şarkısı gündemde! Mustafa Sandal Milli Takım şarkısı sözleri (Bizim Çocuklar) EURO 2020'de mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımız için hazırlanan şarkı, TFF tarafından paylaşıldı. Paylaşımın ardında gündem olan A Milli Takım Euro 2020 şarkısı merak edilip sorgulanmaya başlandı. İşte Mustafa Sandal Milli Takım şarkısı sözleri…
10.06.2021 Gündem
'Seni çekemeyen korona olsun!'
'Seni çekemeyen korona olsun!' Şarkıcı Irmak Arıcı, önceki gece Bebek'te görüntülendi.
3.09.2020 Magazin
"Evde üstü çıplak dolaşıyor"
"Evde üstü çıplak dolaşıyor" Şarkıcı Caroline Yılmaz, TV 8,5’ta yayınlanan Caroline Show adlı programında Karadeniz müziğinin yıldızı Ekin Uzunlar, şarkıcı Irmak Arıcı ve magazin gazetecisi Salih Keçeci’yi konuk etti. Yılmaz son bölümdeki sohbet sırasında komşusu Murat Boz ile ilgili anlattıkları herkesi şaşırttı.
24.02.2020 Magazin
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi!
KCK operasyonuna 700 aydın tepki gösterdi! KCK operasyonu kapsamında Prof...
29.09.2021 Gündem
İşte AKP'nin listesi!
İşte AKP'nin listesi! AK Parti'nin 81 ilde gösterdiği vekil adaylarının listesi açıklandı. Ağır toplar Doğu ve Güneydoğu illerinden aday gösterilirken, sahil bölgelerde de güçlü isimler yer aldı.
11.04.2011 Siyaset
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Irmak Arıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırmak arıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.