Irina Shayk  İnstagram

Irina Shayk İnstagram

Son dakika Irina Shayk instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irina Shayk instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irina Shayk instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irina Shayk İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırina shayk instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 ırina shayk instagram haberi bulunmuştur. Tüm ırina shayk instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Makyajsız Irina Shayk bebeğiyle yakalandı!
Makyajsız Irina Shayk bebeğiyle yakalandı! Bebeği Lea de Seine ile birlikte gezintide görüntülenen Rus model Irina Shayk'ın, sıfır makyajlı hali dikkati çekti.
6.09.2017 Magazin
Irina Shayk'tan 'inanılmaz' paylaşım!
Irina Shayk'tan 'inanılmaz' paylaşım! Bir çocuk annesi Rus model Irina Shayk bir arkadaşıyla çıktığı tatilden yaptığı paylaşımla bir kez daha fit vücudunu ortaya koydu.
30.08.2017 Magazin
Irina Shayk ile Bradley Cooper ayrılıyor mu?
Irina Shayk ile Bradley Cooper ayrılıyor mu? Amerikalı oyuncu Bradley Cooper, yakın arkadaşı Leonardo DiCaprio ile beraber Malibu'da tatil yapıyor. Bu durum, Cooper'ın nişanlısı Rus manken Irina Shayk'ı sinirlendirdi.
22.08.2017 Magazin
Irina Shayk kızıyla baş başa!
Irina Shayk kızıyla baş başa! Dünyaca ünlü aktör Bradley Cooper'dan ilk çocuğu Lea'yı dünyaya getiren model Irina Shayk, önceki gün Los Angeles'ta objektiflere takıldı.
14.06.2017 Magazin
Irina Shayk doğumdan sonra öyle bir paylaşımda bulundu ki...
Irina Shayk doğumdan sonra öyle bir paylaşımda bulundu ki... Geçtiğimiz haftalarda doğum yapan Irina Shayk, instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.
19.04.2017 Magazin
Irina Shayk ve Bradley Cooper tatilde! Aşk yeniden mi?
Irina Shayk ve Bradley Cooper tatilde! Aşk yeniden mi? 2019 yılında yollarını ayıran Irina Shayk ile eski nişanlısı aktör Bradley Cooper tatile çıktı. Irina Shayk, Cooper ile birlikte gittikleri tatilde çekilen bir dizi fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
29.08.2022 Magazin
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı!
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Rus süper model Irina Shayk'ın paylaşımına tepki yağdı. Ünlü model Instagram'da yaptığı paylaşım sonrası 'Putin'in savaşını desteklemekle' suçlandı. İşte ünlü modelin tartışmalara neden olan paylaşımı
16.07.2022 Dünya
Arkadaş reklamı
Arkadaş reklamı Bir çocuk annesi olan Irina Shayk, önceki gün instagram sayfasından mayolu bir fotoğrafını yayınladı
30.06.2018 Magazin
Amine için Kendall Jenner ve Rihanna'yı sildi!
Amine için Kendall Jenner ve Rihanna'yı sildi! Sosyal medyada takip ettiği erkekleri sildiği iddia edilen Amine Gülşe'den sonra Mesut Özil'in de birçok seksi yıldızı Instagram'da takipten çıkardığı öne sürüldü.
12.10.2017 Magazin
Irina Shayk'ın 2 bin liralık tatil stili
Irina Shayk'ın 2 bin liralık tatil stili Bradley Cooper ve sevgilisi Rus model Irina Shayk, Tahiti’de tatilin tadın çıkardı. Kısa süre önce doğum yapmasına rağmen formuyla dikkat çeken Shayk'ın 499 euroluk (2 bin 49 lira) tatil elbisesi ise büyük beğeni topladı.
10.07.2017 Magazin
Mert Alaş, Demet Akalın'ı tanımadı!
Mert Alaş, Demet Akalın'ı tanımadı! Mert Alaş, bir takipçisinin 'Demet Akalın'ı nasıl buluyorsunuz?' sorusuna şaşırtan bir cevap verdi. Alaş, 'O kim? Tanımıyorum, manken mi?' dedi.
27.06.2017 Magazin
Kiloları verdi
Kiloları verdi Yeni anne olan Irina Shayk formundan bir şey kaybetmediğini instagram’a yüklediği fotoğrafla gösterdi.
20.05.2017 Magazin
'Rus ve Türk aşkı sonsuza dek sürecek'
'Rus ve Türk aşkı sonsuza dek sürecek' Dünyaca ünlü model Irina Shayk, sosyal medya hesabından Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ın doğum gününü kutladı.
20.02.2017 Magazin
Irina Shayk’tan 20. yıla özel poz
Irina Shayk’tan 20. yıla özel poz Dünyaca ünlü model Irina Shayk, reklam yüzü olduğu iç bçamaşır markasının 20'inci yılını sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğrafla kutladı.
17.11.2016 Magazin
Irina'nın pazar keyfi
Irina'nın pazar keyfi Süper model Irina Shayk (30) sevgilisi Bradley Cooper’la Oscar törenine gitmek yerine, Milano Moda Haftası’nda podyuma çıktı...
1.03.2016 Magazin
Bieber’ın yeni gözdesi
Bieber’ın yeni gözdesi Justin Bieber, sosyal medyada tesadüfen gördüğü bir güzelin peşine düştü...
8.12.2015 Magazin
"Aman Tanrım! Bu kim?"
"Aman Tanrım! Bu kim?" Ünlü şarkıcı sosyal medyada bu kızı arıyor
8.12.2015 Magazin
Adriana ile Irina yan yana!
Adriana ile Irina yan yana! Geçtiğimiz hafta düzenlenen partiye birlikte katılan İrina Shayk ve Adriana Lima, Instagram’dan birlikte fotoğraflarını paylaşıp birbirini övgü yağmuruna tuttu...
28.04.2015 Magazin
Ronaldo'dan ilginç paylaşım
Ronaldo'dan ilginç paylaşım Tatilini Ege'de geçiren Cristiano Ronaldo sosyal medyadan bu kareyi paylaştı
21.07.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Irina Shayk İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırina shayk instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.