Mert Alaş

Mert Alaş

Son dakika Mert Alaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mert Alaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mert Alaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mert Alaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mert alaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 mert alaş haberi bulunmuştur. Tüm mert alaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mert Alaş: Kalbim Türk ve Suriyeli ailelerle birlikte
Mert Alaş: Kalbim Türk ve Suriyeli ailelerle birlikte Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş bir kez daha bütün takipçilerini 6 Şubat depreminden etkilenen milyonlarca insana destek olmaya çağırdı. 21 Şubat'ta yeni yaşını kutlayan Alaş, kendisi için en iyi doğum günü hediyesinin deprem bölgelerine yapılacak yardımlar olduğunu belirtti.
21.02.2023 Magazin
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı!
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı! Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,8 ve 7,6’lık depremler 10 kentte yıkıma neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna "Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.
15.02.2023 Magazin
Madonna Ajda Pekkan'a hayran kaldı
Madonna Ajda Pekkan'a hayran kaldı Ajda Pekkan 3 milyon TL karşılığında bir dondurma markasının reklam yüzü olmuş, dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş’a pozlar vermişti.
23.08.2019 Magazin
2 milyon liralık poz!
2 milyon liralık poz! Ajda Pekkan yaptığı reklam anlaşmasından tam 2 milyon lira kazandı.
4.06.2019 Magazin
Bella Hadid Kapadokya'da
Bella Hadid Kapadokya'da Dünyaca ünlü model Bella Hadid, fotoğraf çekimleri için Kapadokya'ya geldi.
26.03.2019 Magazin
Türkiye'ye geldi!
Türkiye'ye geldi! Bella Hadid, Mert Alaş ile Kapadokya'da çekim yapacak
25.03.2019 Magazin
Aşkını ilan etti! Kendall Jenner...
Aşkını ilan etti! Kendall Jenner... Victoria's Secret'ın meleği Kendall Jenner, dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ın, ortağı Marcus Piggott ile birlikte yazdığı aşk mektubunu paylaştı.
13.12.2018 Magazin
Dünyaca ünlü yıldızın klibinde Türk imzası
Dünyaca ünlü yıldızın klibinde Türk imzası Dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alaş ile ortağı Marcus Piggott, yönetmenlik işine el attı.
16.08.2018 Magazin
Kate Moss Kaleci Volkan'ı görünce bakın ne dedi?
Kate Moss Kaleci Volkan'ı görünce bakın ne dedi? Dünyaca ünlü model Kate Moss Milliyet yazarı Güneri Cıvaoğlu ile aynı uçakta seyahat etti. Volkan Demirel'le ilgili sözleri seyahate damga vurdu.
6.05.2018 Magazin
Sosyal medyada yardım köprüsü!
Sosyal medyada yardım köprüsü! Oyuncu ve şarkıcı Eylül Öztürk, dört yıldır SMA hastalığı ile mücadele eden Tunahan Şenyurt’un tedavisi için sosyal medyada kampanya başlattı. Ünlü isimlerin de destek verdiği kampanyada yaklaşık 1,5 milyon TL toplandı.
2.05.2018 Magazin
Nefes kesti!
Nefes kesti! Bir süredir ortalarda görünmeyen İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne (25), paylaştığı cesur fotoğrafla olay oldu.
14.03.2018 Magazin
Bu kadın yaşlanmıyor!
Bu kadın yaşlanmıyor! Geçtiğimiz hafta Louis Vuitton defilesinde boy gösteren 90’lı yılların süper modellerinden Naomi Campbell, kapak kızı oldu.
22.01.2018 Magazin
Öldüren Bella!
Öldüren Bella! ABD’li top model Bella Hadid (21) markaların gözdesi olmaya devam ediyor.
5.01.2018 Magazin
Mert’e çıplak jest!
Mert’e çıplak jest! Türk fotoğraçı Mert Alaş ile Rus model Irina Shayk yine çok konuşulacak bir çekime imza attı.
8.12.2017 Magazin
Rüyalarım gerçek oldu!
Rüyalarım gerçek oldu! Rus model Irına Shayk, Vogue dergisinin İtalya edisyonuna kapak oldu.
6.12.2017 Magazin
Siyah beyaz melek
Siyah beyaz melek Victoria’s Secret’ın Güney Afrikalı meleği Candice Swanepoel (29) Vogue dergisinin Brezilya edisyonunun kapak güzeli oldu.
26.10.2017 Magazin
Türk ismin paylaşımı resmen olay oldu!
Türk ismin paylaşımı resmen olay oldu! Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş, oyuncu Emily Ratajkowski'nin cüretkar bir karesini instagram'da paylaştı.
17.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mert Alaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mert alaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.