Irina Shayk  Hot

Irina Shayk Hot

Son dakika Irina Shayk hot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irina Shayk hot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irina Shayk hot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irina Shayk Hot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırina shayk hot gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 ırina shayk hot haberi bulunmuştur. Tüm ırina shayk hot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irina Shayk'tan 'inanılmaz' paylaşım!
Irina Shayk'tan 'inanılmaz' paylaşım! Bir çocuk annesi Rus model Irina Shayk bir arkadaşıyla çıktığı tatilden yaptığı paylaşımla bir kez daha fit vücudunu ortaya koydu.
30.08.2017 Magazin
Irina Shayk ile Bradley Cooper ayrılıyor mu?
Irina Shayk ile Bradley Cooper ayrılıyor mu? Amerikalı oyuncu Bradley Cooper, yakın arkadaşı Leonardo DiCaprio ile beraber Malibu'da tatil yapıyor. Bu durum, Cooper'ın nişanlısı Rus manken Irina Shayk'ı sinirlendirdi.
22.08.2017 Magazin
Irina Shayk'ın 2 bin liralık tatil stili
Irina Shayk'ın 2 bin liralık tatil stili Bradley Cooper ve sevgilisi Rus model Irina Shayk, Tahiti’de tatilin tadın çıkardı. Kısa süre önce doğum yapmasına rağmen formuyla dikkat çeken Shayk'ın 499 euroluk (2 bin 49 lira) tatil elbisesi ise büyük beğeni topladı.
10.07.2017 Magazin
Irina Shayk kızıyla baş başa!
Irina Shayk kızıyla baş başa! Dünyaca ünlü aktör Bradley Cooper'dan ilk çocuğu Lea'yı dünyaya getiren model Irina Shayk, önceki gün Los Angeles'ta objektiflere takıldı.
14.06.2017 Magazin
Irina Shayk bikini giydi, olay oldu!
Irina Shayk bikini giydi, olay oldu! Irina Shayk'ın, doğumdan bir ay sonra verdiği bikinili poz büyük tartışmalara neden oldu.
8.05.2017 Magazin
Irina Shayk doğumdan sonra öyle bir paylaşımda bulundu ki...
Irina Shayk doğumdan sonra öyle bir paylaşımda bulundu ki... Geçtiğimiz haftalarda doğum yapan Irina Shayk, instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.
19.04.2017 Magazin
Irina Shayk doğumdan sonra ilk kez görüntülendi!
Irina Shayk doğumdan sonra ilk kez görüntülendi! İki hafta önce anne olan Irina Shayk, doğumdan sonra ilk kez görüntülendi. İşte Irina Shayk'ın doğum sonrası verdiği görüntüler...
13.04.2017 Magazin
'Rus ve Türk aşkı sonsuza dek sürecek'
'Rus ve Türk aşkı sonsuza dek sürecek' Dünyaca ünlü model Irina Shayk, sosyal medya hesabından Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ın doğum gününü kutladı.
20.02.2017 Magazin
Irina Shayk Türk hamamında!
Irina Shayk Türk hamamında! Ünlü bir otelin 2017 tanıtım fotoğrafları için objektif karşısına geçen Irina Shayk, pozlarını dünyanın en ünlü moda fotoğrafçılarından olan Mert Alaş ve ortağı Marcus Piggott'a verdi.
5.12.2016 Magazin
Irina Shayk Noel'e hazır!
Irina Shayk Noel'e hazır! Intimissimi'nin kampanyası için kamera önüne geçen model Irina Shayk kırmızı iç çamaşırlarıyla verdiği pozlarla büyüledi.
25.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Irina Shayk Hot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırina shayk hot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.