Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi
Oyuncu İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti! Ural Kaspar ile ilk kez görüntülendi Son olarak 'Yürek Çıkmazı' dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu ile yeni sevgilisi Ural Kaspar, önceki gece Mecidiyeköy'deki bir lansman çıkışında ilk kez el ele objektiflere yansıdı.
17.09.2023 Magazin
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi
Selami Şahin'den oğlunun eski sevgilisi İrem Derici'ye veto! Yapımcıya ihtar gönderdi Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi olan İrem Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlendi. Selami Şahin, programın yapımcısına ihtar gönderdi.
5.03.2022 Magazin
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan çiftinden yeni fotoğraf!
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan çiftinden yeni fotoğraf! Son olarak 'Baş Belası' adlı dizide boy gösteren İrem Helvacıoğlu, Yolaç Özcan ile birliktelik yaşadığına dair çıkan dedikoduları 2022'ye saniyeler kala doğrulamıştı. Taze aşıklardan yeni fotoğraf geldi.
3.01.2022 Magazin
Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanında büyük şok-izle
Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanında büyük şok-izle Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanında nefesler tutulacak. Ali ve Savaş sevgilileri ile küçük sıkıntılar yaşasa da yılbaşı aşk dolu olacak. Güneşin Kızları 28. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...
28.12.2015 Magazin