İrem Derici takipçisinin aşk sorusuna yanıt verdi
İrem Derici takipçisinin aşk sorusuna yanıt verdi Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından takipçileriyle iletişim kurmayı ihmal etmiyor. İrem Derici son olarak takipçisinden gelen bir soruya yanıt verdi.
7.09.2023 Magazin
İrem Derici takipçisinin yorumuna sessiz kalamadı: Hiç uğraşamam
İrem Derici takipçisinin yorumuna sessiz kalamadı: Hiç uğraşamam Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, son olarak sosyal medya hesabından yazılan 'annelik' yorumuna sessiz kalamadı.
20.08.2023 Magazin
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü!
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü! Eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, son olarak meslektaşı Simge Sağın ile birbirleri için yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi. Konser stillerinin kıyaslanması üzerine harekete geçen ikili, söyledikleriyle sosyal medyada takdir topladı.
21.03.2023 Magazin
İhanete uğrayan İrem Derici'den radikal imaj değişikliği! Görenlerin ağzı açık kaldı
İhanete uğrayan İrem Derici'den radikal imaj değişikliği! Görenlerin ağzı açık kaldı Ünlü şarkıcı Cem Belevi tarafından iki kez aldatıldığını öğrenen İrem Derici'den dikkat çeken bir hamle geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan İrem Derici, son olarak yeni imajıyla karşımıza çıktı. İmajını tazeleyen Derici, Instagram hesabından yeni halini paylaştı. Derici'nin radikal imaj değişikliği sonrası hayranları beğeni yağmuruna tuttu. İşte İrem Derici'nin imajı...
10.06.2022 Magazin
İrem Derici ortalığı karıştırdı! Kendini 'diva' ilan edince...
İrem Derici ortalığı karıştırdı! Kendini 'diva' ilan edince... 28 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da konser verecek olan İrem Derici “Dünya standartlarında bir konser izleyeceksiniz” demişti. Derici son konserinden sonra ise kendini "Diva" ilan etti.
9.08.2021 Magazin
İrem Derici Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı!
İrem Derici Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı! Aynı binada çapraz dairelerde oturan Lerzan Mutlu ve İrem Derici'nin ses sorunu bitmiyor. İrem Derici son yaptıklarıyla adeta Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı.
1.07.2021 Magazin
İrem Derici: Kem gözlere kış!
İrem Derici: Kem gözlere kış! Şarkıcı İrem Derici, son dönemde sosyal medyadaki bakımlı ve fit halleriyle dikkat çekiyor.
11.05.2020 Magazin
İrem Derici söyledi, sevgilisi dans etti
İrem Derici söyledi, sevgilisi dans etti Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir alışveriş merkezinin 3. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde sahneye çıkan İrem Derici, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı
21.01.2019 Magazin
"Sarkmış kalçayla zor zaten"
"Sarkmış kalçayla zor zaten" Hatice'den "bikini bizi bozar" diyen İrem'e olay yanıt: "Sarkmış kalçayla zor zaten"
1.12.2018 Magazin
İşte İrem Derici'nin son hali!
İşte İrem Derici'nin son hali! Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle 16 gündür hastanede tedavi gören İrem Derici, yoğun bakımdan fotoğrafını yayımladı.
24.09.2017 Magazin
İrem Derici gözyaşlarına boğuldu!
İrem Derici gözyaşlarına boğuldu! İrem Derici 7. Büyük Ankara Festivali’nde verdiği konserde zor anlar yaşadı. Harun Kolçak’ın ‘Gir Kanıma’ şarkısını seslendiren İrem Derici, sahnede gözyaşlarına boğuldu. İşte İrem Derici'nin o anları
7.08.2017 Magazin
İrem Derici: Aleyna Tilki'yi kıskanıyorum!
İrem Derici: Aleyna Tilki'yi kıskanıyorum! İrem Derici, son günlerin en çok konuşulan şarkıcısı Aleyna Tilki'yi kıskandığını itiraf etti.
6.04.2017 Magazin
İrem Derici'den şaşırtan paylaşım
İrem Derici'den şaşırtan paylaşım Son dönemde verdiği kilolarla dikkati çeken İrem Derici, kendisinin 50, köpeğinin 52 kilo olduğunu açıkladı.
10.01.2017 Magazin
İşte İrem Derici'nin yeni imajı
İşte İrem Derici'nin yeni imajı Ünlü popçu İrem Derici, yeni imajını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı...
10.11.2016 Magazin
İrem Derici kimdir?
İrem Derici kimdir? Son günlerde fırtınalı aşk hayatı ile gündeme gelen İrem Derici kimdir? Şarkıcı İrem Derici hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlarını sizler için derledik. İşte İrem Derici'nin tüm bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim'
İhanet görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü! 'Saatlerdir yatakta felç olmuş gibiyim' YouTube'da yayın yapan Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı, eşi Esin Çepni'yi aldattı. Sosyal medya fenomeni Esin Çepni, Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadın öpüşürken çekilen görüntüsünü paylaştı.
30.10.2023 Magazin
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte”
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte” Şarkıları kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, son olarak yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile Instagram'da birbirlerine yaptıkları yorumla gündeme geldi.
30.10.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
İrem Derici'den Atakan Işıktutan açıklaması! Neden ayrılık kararı aldıklarını anlattı
İrem Derici'den Atakan Işıktutan açıklaması! Neden ayrılık kararı aldıklarını anlattı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ünlü isim, Işıktutan ile yollarını ayırmalarıyla ilgili konuştu.
21.09.2023 Magazin
İrem Derici İspanya tatilinde yakınmaya başladı! Takipçileri tepkisiz kalamadı
İrem Derici İspanya tatilinde yakınmaya başladı! Takipçileri tepkisiz kalamadı Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz hafta Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Büyük aşkın bitmesinin ardından İspanya'ya giden Derici, tek başına tatile gitmekten yakınınca takipçilerinden yorum gecikmedi.
18.09.2023 Magazin
İrem Derici - Atakan Işıktutan aşkı bitti! Ünlü şarkıcı oraya koştu
İrem Derici - Atakan Işıktutan aşkı bitti! Ünlü şarkıcı oraya koştu Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Büyük aşkın bitmesinin ardından soluğu kız arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de alan ünlü isim, kameralara böyle yansıdı.
9.09.2023 Magazin
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi!
İrem Derici'nin bikinili pozuna gelen yoruma Atakan Işıktutan tepki gösterdi! Şarkıcı İrem Derici, Atakan Işıktutan ile romantik pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Derici bu kez sevgilisiyle tatilden kareleri paylaştı 'Survivor' yarışması adını duyuran Işıktutan, Derici'nin bikinili fotoğrafına gelen yoruma tepki gösterdi.
20.07.2023 Magazin
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım Bursa'da İrem Derici unutulmaz bir konsere imza attı. Performans ve sahne şovuyla büyük ilgi toplayan İrem Derici, “Nazara geldim, hain insanlar nazar etti. En son ayağımı vurdum ama her şeye inat daha çok eğleneceğim. Yarın okursunuz İrem derici ayağını kırdı diye. '' ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Magazin
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Eğlenceli çift, Bodrum Yalıkavak’ta tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Derici, son olarak tatil paylaşımıyla magazin gündemine geldi.
17.06.2023 Magazin
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli!
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli! Dream Türk ekranlarının dinamik müzik, magazin programı “50 fifty”de bu hafta özel röportajlar var…
7.06.2023 Televizyon