İrem Derici Hastane

İrem Derici Hastane

Son dakika İrem Derici hastane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İrem Derici hastane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İrem Derici hastane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İrem Derici Hastane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan irem derici hastane gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 irem derici hastane haberi bulunmuştur. Tüm irem derici hastane haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici hastane odasından paylaştı
İrem Derici hastane odasından paylaştı Hastanede tedavi altında olan şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'abim' diye bahsettiği meslektaşı Mustafa Ceceli'ye teşekkür etti.
28.09.2017 Magazin
İrem Derici'den sevindiren haber!
İrem Derici'den sevindiren haber! Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle Fulya’da bir hastanede tedavi altında olan İrem Derici'den haber var.
26.09.2017 Magazin
İrem Derici'yle ilgili müjdeyi verdi!
İrem Derici'yle ilgili müjdeyi verdi! Yoğun bakımdaki İrem Derici için tüm gün hastanenin bahçesinde bekleyen eski sevgilisi Lider Şahin, "Durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı" dedi.
22.09.2017 Magazin
İrem Derici'nin yakınları hastaneye akın etti!
İrem Derici'nin yakınları hastaneye akın etti! Ünlü şarkıcı İrem Derici, yaşadığı mide rahatsızlığı nediyle geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Derici'nin yakınları hastaneye akın etti.
19.09.2017 Magazin
İrem Derici'den kötü haber geldi!
İrem Derici'den kötü haber geldi! Geride bıraktığımız hafta yaşadığı gıda zehirlenmesi sonrasında soluğu hastanede alan İrem Derici'den kötü haber...
17.09.2017 Magazin
İrem Derici tedavi altında!
İrem Derici tedavi altında! Verdiği aşırı kilolar nedeniyle İrem Derici'nin tedavi gördüğü iddia edildi.
9.07.2017 Magazin
İrem Derici'den korkutan haber! Hastaneye kaldırıldı
İrem Derici'den korkutan haber! Hastaneye kaldırıldı Ünlü şarkıcı İrem Derici, yüksek ateş ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, 3 gün boyunca konuşmasının dahi yasak olduğunu belirtti.
23.07.2023 Magazin
İrem Derici'den kötü haber! Hastanelik oldu...
İrem Derici'den kötü haber! Hastanelik oldu... Yoğun konser programı nedeniyle sürekli seyahat eden İrem Derici’nin bünyesi yorgunluğu kaldıramadı.
15.07.2022 Magazin
İrem Derici tatilde hastanelik oldu!
İrem Derici tatilde hastanelik oldu! İrem Derici, Çeşme tatilinde hastanelik oldu. Devlet hastanesine giderek serum taktıran şarkıcı, daha sonra kolunda serumla yazlık evine geçti.
19.07.2021 Magazin
İrem Derici 18 günde 4 kilo aldı!
İrem Derici 18 günde 4 kilo aldı! Berkay'ın Harbiye'deki konserine konuk sanatçı olarak katılan İrem Derici, 18 günde 4 kilo aldığını belirterek "Yaşadıklarımdan ders çıkardım" dedi.
6.10.2017 Magazin
İrem Derici ile ilgili flaş açıklama!
İrem Derici ile ilgili flaş açıklama! Yoğun bakımda tutulan İrem Derici'nin tedavi gördüğü hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, ünlü şarkıcının son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
20.09.2017 Magazin
İrem Derici hastaneye kaldırıldı!
İrem Derici hastaneye kaldırıldı! Program çekiminde kuliste fenalaşan şarkıcı İrem Derici hastaneye kaldırıldı.
1.08.2017 Magazin
İlaçlarını bilerek almamış!
İlaçlarını bilerek almamış! Pop müziğin sevilen ismi Harun Kolçak (62) prostat kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kolçak’ın babası, usta oyuncu Eşref Kolçak, “Oğlum doktorunun verdiği ilaçları kasıtlı olarak almamış. Allak bullak durumdayım. Kısmet buymuş” dedi
20.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İrem Derici Hastane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki irem derici hastane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.