İran Son Dakika

İran Son Dakika

Son dakika iran son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iran son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iran son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İran Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iran son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 802 iran son dakika haberi bulunmuştur. Tüm iran son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Rekor kırdı, gittikçe artıyor
Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Rekor kırdı, gittikçe artıyor Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Resmen rekor kırdılar. İran Petrol Bakan Yardımcısı Mecid Çegini, ülkesinde tüketilen doğal gaz miktarının 12 Avrupa ülkesinin tüketimine eşit olduğunu söyledi.
14.11.2021 Dünya
Son dakika... İran'da saldırı! Ölü ve yaralılar var
Son dakika... İran'da saldırı! Ölü ve yaralılar var İran'ın güneydoğusundaki Çabahar'da bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi.
6.12.2018 Dünya
Son dakika... 'Amerika'ya ölüm!'
Son dakika... 'Amerika'ya ölüm!' Amerikalı İslam Milleti Teşkilatı'nın lideri Louis Farrakhan İran'a yaptığı dayanışma gezisisinde 'Amerika'ya ölüm!' sloganı attı.
5.11.2018 Dünya
Son dakika... 5.5 büyüklüğünde depremle sarsıldılar!
Son dakika... 5.5 büyüklüğünde depremle sarsıldılar! Her yerden son dakika deprem haberleri geliyor... İran'ın Zahidan şehrinin 200 km güneybatısında 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 26 km olarak bildirildi.
7.09.2018 Dünya
Son dakika... İran savaş uçaklarından uyarı!
Son dakika... İran savaş uçaklarından uyarı! İran resmi haber ajansından son dakika aktarılan habere göre, İran savaş uçakları tatbikat sırasında bölgeye gelen koalisyona ait iki gemiyi uzaklaştırdı.
22.01.2018 Dünya
Son dakika... İran'dan rest geldi!
Son dakika... İran'dan rest geldi! İran Devrim Muhafızları Ordusu komutanı Muhammed Ali Caferi, "Suriye'de Haşdi Şabi olmasaydı, kesinlikle bölünmüş olurdu" diye konuştu. Macron'un füze programı talebini genç ve deneyimsizlik olarak nitelendiren Caferi Hizbullah'ı silahsızlandırmanın pazarlık konusu olmadığını söyledi.
24.11.2017 Dünya
Son dakika... İran'dan İsrail'e karşı çağrı!
Son dakika... İran'dan İsrail'e karşı çağrı! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'den son dakika açıklamaları geliyor. Ruhani, bölge ülkelerinden 'İsrail'in tuzağına düşmemelerini' istedi.
21.11.2017 Dünya
Son dakika... Sözcüsü açıkladı: İsrail'le anlaştılar!
Son dakika... Sözcüsü açıkladı: İsrail'le anlaştılar! İngiltere Başbakanı Theresa May ile telefon görüşmesi yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu İran'a karşı birlikte çalışma konusunda anlaştı.
9.10.2017 Dünya
İran'ın askeri helikopteri düştü!
İran'ın askeri helikopteri düştü! İran'da askeri helikopterin düşmesi sonucu 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı belirtildi.
28.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Gölge komutan: İki ay içinde yok edeceğiz!
Son dakika haberi: Gölge komutan: İki ay içinde yok edeceğiz! Haberler İran Devrim Muhafızları Generali'nden... İranlı General Kasım Süleymani'den son dakika açıklamaları geldi. Süleymani, terörist grup IŞİD'in iki aydan kısa bir sürede imha edileceğini söyledi.
23.09.2017 Dünya
Son dakika... Gerilim artıyor! İran resti çekti!
Son dakika... Gerilim artıyor! İran resti çekti! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'den son dakika resti. Ruhani, füze kapasitelerini geliştireceklerini ve bunun için hiçbir ülkeden izin almayacaklarını söyledi.
22.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Yakalandılar! Kutsal şehirlerde...
Son dakika haberi: Yakalandılar! Kutsal şehirlerde... İran'dan son dakika terörle mücadele haberleri geliyor. Operasyonlarda 27 IŞİD'linin yakalandığı gelen bilgiler arasında. Teröristlerin ülkede merkez iller ve kutsal şehirlerde eylem hazırlığında olduğu bildirildi.
8.08.2017 Dünya
Son dakika... Büyük gerilim! ABD'den İran'a uyarı ateşi!
Son dakika... Büyük gerilim! ABD'den İran'a uyarı ateşi! Basra körfezinden son dakika haberleri geliyor... İran İslam Devrim Muhafızları Muhafız Ordusu (IRGC) sözcüsü ABD Deniz Kuvvetleri'nin, Basra Körfezi'ndeki gemilerinden birine yaklaştığını ve gemideki ekibe birkaç uyarı ateşi yapıldığını iddia etti.
29.07.2017 Dünya
Son dakika... 'Tamamına yayın!'
Son dakika... 'Tamamına yayın!' İran'dan son dakika açıklaması... İran dışişleri bakanlığı sözcüsü Pazartesi günü yaptığı açıklamada, ABD ve Rusya'nın Suriye'nin güneybatı kesiminde anlaşmaya vardığı kısmi ateşkesin Suriye'nin tamamına yayılması gerektiğini söyledi.
10.07.2017 Dünya
İran'dan ABD'ye tepki!
İran'dan ABD'ye tepki! İran Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un ülkesi hakkındaki ifadelerine tepki gösterdi
15.06.2017 Dünya
Son dakika! İran karıştı: Hepsi öldürüldü!
Son dakika! İran karıştı: Hepsi öldürüldü! Son dakika haberi geldi; İran'ın başkenti Tahran'da çifte saldırı düzenlendi. İran Parlamento binası ile Humeyni Türbesi önünde eş zamanlı saldırı yapıldı. 4 kişinin rehin alınmasının ardından kriz sona erdi ve 4 terörist öldürüldü. Humeyni Türbesi'nin önünde de intihar saldırısı düzenlendi. İran İstihbarat Bakanlığı halkı uyardı: "Üçüncü saldırı girişimi önlendi, halk toplu taşımadan uzak durun" Saldırıları IŞİD üstlendi. Saldırılarda ölü ve yaralılar var.
7.06.2017 Dünya
Harita ortaya çıktı! ABD, İran'ı resmen kuşatmış!
Harita ortaya çıktı! ABD, İran'ı resmen kuşatmış! İran ile ABD arasındaki gerilimin üst düzeye çıktığı dönemde, İran'ı çevreleyen ABD üslerini gösteren bir harita ortaya çıktı. Haritaya bakılacak olursa; İran, doğudan, batıdan, kuzeyden ve güneyden ABD ablukasına alınmış görünüyor...
17.06.2021 Dünya
ABD'den İran donanmasına ateş... Ortalık karışacak
ABD'den İran donanmasına ateş... Ortalık karışacak Reuters'ın haberine göre ABD, telsiz irtibatı ve ABD ordusuna ait bir helikopterden atılan dumana rağmen kendilerine yakınlaşan İran donanmasına ait dört gemiye uyarı ateşi açtı.
17.06.2021 Dünya
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira...
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İsrail-İran gerginliği ile yükseliş trendini güçlendiren altın gram fiyatı yeni haftaya satıcılı girdi. Yaz sezonu yaklaşırken özellikle düğün yapacaklar altın fiyatları tarafında araştırmalarını sıklaştırdı. Altın almalı mı satmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Alım fırsatı verecek seviyeler hangileri? Gram ne zaman 3 bin 500 lira olacak? İşte altın ile ilgili tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Vatan TV
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler
İsrail'den İran'a misilleme saldırı! Dünyaya ilan ettiler, işte ilk görüntüler İsrail Orta Doğu'da korkulanı yaptı ve İran'a karşı saldırı başlattı. İran'ın İsfahan Havalimanı bölgesinde patlama sesleri duyulduğu bildirilirken, İsrail'in saldırıları sonrası tüm uçuşlar durduruldu. İran basını ise ülkeye yönelik herhangi bir füze saldırısının gerçekleşmediğini İsfahan’da duyulan patlama seslerinin ise gerçekleşen küçük çaplı İHA saldırısına yönelik hava savunma sisteminin karşılık vermesinden kaynaklandığını belirtti.
19.04.2024 Dünya
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu
İsrail'in İran planı ortaya çıktı! İlk önce orayı vuracaklar, Devrim Muhafızları videoyla duyurdu İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Dünya ise İsrail'in İran'a yanıt verip vermeyeceğine kilitlenmiş durumda. BM, nükleer sahalara yapılacak saldırılardan endişe duyduğunu duyurdu. ABD basını ise İsrail'in İran planı yazdı. ABD'li yetkililer ile görüşen NBC, Tel Aviv'in İran'ı nasıl hedef alacağını dünyaya duyurdu. Öte yandan İran'ın başkenti Tahran'da gece saatlerindeki askeri hareketlilik dikkat çekerken, Devrim Muhafızları'nın yayınladığı video ses getirdi. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünya
Borsa ve altını uçuracak gelişme kapıda! Uzman isimden kritik uyarı yapıldı
Borsa ve altını uçuracak gelişme kapıda! Uzman isimden kritik uyarı yapıldı Borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Hafta sonu İran’ın İsrail’e yönelik düzenlediği saldırılar piyasaları germişti ancak Ortadoğu’daki gerilimin son bulduğuna yönelik beklentilerin güçlenmesiyle piyasalar da haftaya pozitif seyirle başladı. Yaşanan gerilimin piyasalara etkisi sınırlı kaldı. Bu kapsamda borsadaki kâr satışları olağan. Ancak İsrail karşılık verir ve yeni bir saldırı başlarsa daha farklı yansımaları olacaktır.
16.04.2024 Ekonomi
Türkiye'den İran ve İsrail açıklaması: Tırmanmaya son verilmeli
Türkiye'den İran ve İsrail açıklaması: Tırmanmaya son verilmeli Dışişleri Bakanlığı: "İran'ın bu (İsrail'e) yaptığı misilleme ve takip eden gelişmeler, olayların hızlı biçimde bölgesel bir savaşa dönüşebileceğini bir kez daha göstermiştir. Bölgemizin istikrarına kalıcı biçimde zarar verecek, küresel düzeyde daha büyük çatışmalara neden olacak bir sürecin tetiklenmemesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."
14.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İran Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iran son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.